Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

URIEL ARKANGYAL

2023-08-30

Uriel irányítja a Föld rendszerek átalakulását

uriel 11.jpg

Kép forrása:Pinteres.com

 

Uriel Arkangyal


Uriel, Isten fénye - Isten tüzeA hét arkangyal közül őt tartják a legbölcsebbnek, ereje minden földi rendszert átfog. Az anyagi világ felett őrködő egyik leghatalmasabb angyal.

 

Urielt számos titulussal illették az idők folyamán: a Szeráfok Hercege, a Költészet Angyala, a Prófécia Angyala, a Bűnbánat Angyala, a Mennydörgés Angyala, Szeptember Angyala, Észak Angyala, Diófa Angyala..stb

 

Uriel Isten tüze, teremtés angyala. Akkor szokták őt segítségül hívni, ha valami kreatív energiára van szükség. Gyakran tekercsekkel és tűzzel ábrázolják. Médiumok tűzvörös palástot viselő, gyönyörű idősebb férfiként szokták látni. Kisugárzása meleg, felhevíti az embert.


Uriel Arkangyal eleme a föld, ereje a tűz, minősége a mennyei ragyogás. Színe megjelenésekor ebből adódóan, vörös-narancs-arany keveréke.

 

Gyakran a kezében lévő tekercsekkel ábrázolják, amely információkat tartalmaz az életútról.

 

Uriel megvilágítja a helyes utat, megmutatja merre induljunk tovább. Tanácsokat ad bármilyen problémába is ütközünk. Új ötleteket ad, élettervünk megvalósításához.

 

Ő az angyalok prófétája, a jövőbe látó, mivel rávilágít a helyzet lényegére, előrejelzéseket ad életeseményeinkkel kapcsolatban, így figyelmeztet különböző veszélyekre. Az apokrif iratokban azt írják, ő szólt Noénak az özönvízről és neki köszönhető az emberiség fennmaradása. Ő juttatta el a Kabbalát az emberekhez, valamint ő volt az is, aki Gabriellel elment Szodomába és Gomorába az ítélet végrehajtása előtt. (Gyakran dolgozik együtt Michael arkangyallal. Őrzi az Akasha-krónikát, valamint a pokol kulcsait. A végső időkben ő zárja be a gonoszt a mélységbe.


Védelmező szerepe igen jelentős, mivel neki van a legnagyobb hatalma az ártó erőkkel szemben. Ennek oka az, hogy a legmélyebb szintekre is képes lehatolni a tisztító tűz erejével.

 

Megóv a sötét energiáktól, lényektől. Elűzi az ártó démonokat.


A régi írásokban úgy tarják Uriel arkangyal hirtelen fellépéssel sújt a bűnös lelkekre.


Segít megmaradni az Isten bölcsességében, hogy szilárd szellemi alapokon álljunk, fénye által megleljük a kiutat a nehézségekből, és visszataláljunk életutunkra, ha eltévedtünk.


Hozzá tartoznak a földi rendszerek, a mesterségek, a tudósok, az ügyvédek, az ügyészek, a bírák, és az igazságszolgáltatási szervek.


Uriel irányítja a Föld rendszerek átalakulását, fejleszti és újjáteremti, ha szükség úgy kívánja. Ő vigyázz az Isteni rendre. Kezében tartja a földi létet, hogy az isteni tervek általa valósuljanak meg világunkban.

 

A Föld struktúráinak változása az ő hatáskörébe tartozik, így minden nagyobb kataklizma is, mint földrengés, hurrikán, vihar, árvíz, vulkánkitörés stb.

 

Uriel Arkangyal az Isten Szeretet tűzének hordozója, általa megújíthatjuk hitünket önmagunkban és az életben.

 

Ha a magány, a félelem, a kétségbeesés van jelen az életünkben fényével szertefoszlatja a sötétséget.


IMA:

Drága Uriel arkangyal hívlak téged szólítalak téged, szívem szeretetével,

lelkem tiszta óhajával, az Úr Jézus Krisztus nevében jöjj el hozzám most

és kérlek hallgasd meg imámat.

 

Teljes szívemből kérlek, nem az én érdemeimért, hanem a megváltó Úr Jézus Krisztus érdemeiért, a Szűz Anya, és minden szentek érdemeiért,

segíts nekem, hogy szent fényed megvilágítsa számomra az ösvényt, amelyen visszatalálhatok a Jó Isten által számomra kijelölt útra.


Ó Drága Uriel, Isten szeretetének tűzéből csak egy szikrát adj az én megfáradt szívembe, hogy Isten iránti végtelen szeretetben megújuljon az én lelkem.

Oszlasd szét bennem és körülöttem, Isten Fényével a kétséget, a kishitűséget, és minden sötétséget, amely beárnyékolja szellemi lelki tisztánlátásomat és energetikai tereimet.

Segít megmaradni az Isten bölcsességében, hogy mindig szilárd alapokon álljak, és mindig megleljem a kiutat a nehézségekből.

Isten szent tűzével égesd el, a gonosz emberek minden irigységét, pletykáját és rosszindulatát.

Óvj meg engem mindenkor a veszedelemtől, minden látható és láthatatlan gonosztól és sújts le rá, égesd el elektromos szent tüzeddel, hogy soha többé ne árthasson se nekem, se senki másnak soha többé.

Köszönöm, hogy meghallgattad hívásomat, a segítségemre siettél és megvalósítod kérésemet.

Az Atyának, a Fiúnak és Szentlélek,

Istennek nevében.


Így legyen

 

Írta: Aysha

pecsét4.gif