Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

FOGADALMAK FELOLDÁSA

2021-06-11

Számtalan fogadalmat tehettünk különböző életekben, amelyek a mai napig köthetik lelkünket

 meditáció 1 másolata.jpg

  Kép forrása: Pinterest.com

 

FOGADALMAK FELOLDÁSA

Számtalan fogadalmat tehettünk különböző életekben, amelyek a mai napig köthetik lelkünket. A fogadalmakat szabad akaratunkból kötöttük, ezért csak magunk oldhatjuk fel.
Kötődhettünk ily módon egy bizonyos emberhez, ha előző életünkben az a fogadalmat tettük felé, hogy örökké őt szolgáljuk és így a fogadalmunknak megfelelően, sok életen át olyan életeket választunk, amelyekben teljesíthetjük ígéretünket.

Bizonyos életünkben szegénységi fogadalmat is tehettünk, ha a vallási szervezet, amelyhez kötődtünk ezt megkövetelte tüllünk, ezért gyakorta a szegénység hátterében is az a fogadalom vagy hiedelem áll. Nagyon sok ember még mindig azt gondolja, hogy csak a szegény ember juthat be a mennyek országába és a gazdagság bűn.

Sokszor találkoztam olyan nőkkel, akik apáca életet éltek valamelyik inkarnációjukban és szüzességi fogadalmat tettek, és ez még mindig hatással van rájuk és megakadályozza őket abban, hogy örömöket leljék a szexualitásban, egész életükben bűnként tekintenek rá.

Életek sokaságában nagyon sok tapasztalatot szereztünk és sok mindent magunkra szedtünk, hogy a leckéket jól meg tudjuk tanulni. A mai kor spiritualitásában viszont nagyon fontos, hogy megszabaduljunk mindattól, ami hátrál minket a teljesség felfedezésében és megélésében.

Van amit mi kötöttünk és van amikor minket kötöttek.

Az biztos, hogy ezeket, a fogadalmakat csak mi magunk oldhatjuk fel.
Ez történhet oly módon, hogy az élet eseményeiből kifolyóan szembesülőnk valamivel és határozottan kijelentjük, hogy mostantól soha többé nem tesszük ezt vagy azt, és így olyan nagy energiát teremtünk vele, amely szertefoszlatja és megsemmisíti a lekötő erőket.

A következő invokációt azért írtam, hogy segítségével,
könnyebb legyen elengedni a régi energiák kötéseit.

Határozottan, hangosan, szívből, erőtök és hitetek teljességében
mondjátok el 3x a következőket:

A VAGYOK AKI VAGYOK NEVÉBEN és a SZENT KRISZTUSI ÉNEM NEVÉBEN
Most feloldom minden fogadalmamat, amit tettem, hogy megtapasztalhassam a tudatlanság illúzióját.

Génjeimben hordozom őseimet, kezembe pedig a fényt, és most feloldom a fogadalmakat magam és minden ősöm számára. Semmisnek nyilvánítom ezeket, a fogadalmakat erre az inkarnációmra, és minden más inkarnációmra téren és időn túl, a párhuzamos univerzumokban, az alternatív valóságokban, az alternatív univerzumokban, minden bolygórendszerben, minden dimenzióban, és a forrás minden rendszerében.

Ezennel feloldok minden szüzességi, és szegénységi fogadalmat törlődjön ki az idő minden kiterjedésében.

Feloldok minden olyan fogadalmat is amelyről nem tudok de akadályoz engem abban, hogy teljességemet megéljem és olyanokhoz köt akikkel már nincs dolgom.

Segítséget kérek, hogy most el tudjam engedni minden kristályt és egyéb energetikai éteri tárgyat, gondolatformát, érzést, lenyomatot, fátylat, sejtemlékezetet, a realitás képeit, a genetikus korlátokat és a halál programot. Külső befolyás által rám tett mágikus pecsétet és tudat manipuláló eszközt, amely a tudatlanságban tartott.

A kegyelem törvénye nevében, a győzelem dekrétumának nevében!

A győzelem dekrétumának nevében!

A győzelem dekrétumának nevében!

Kérem, hogy fel tudjak ébredni - ha a szellemem úgy akarja, ha a szellemem akarja, felébredünk!

Isten kegyelmére hivatkozva és teljes lényemből kijelentem, hogy szabaddá akarok válni mindentől, ami megakadályoz abban, hogy isteni énemet megéljem. Kérem, hogy ebben segítsenek azok kiket Isten erre kijelöl.

Kezdetben AZ VAGYOK, AKI VAGYOK! EH- YAH ESHER EH-YAH!

 

Aysha

 

holdkő4.jpg