Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Arkangyalok segítségül kérése

2018-08-19

Hét sugár arkangyali erejét idéző ima

Arkangyalok segítségül kérése.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Hét sugár arkangyali erejét idéző ima

Mihály arkangyal

"Most megidézlek hatalmas Mihály arkangyal, kérlek, állj a jobb oldalamra.

Most hívlak, gyere kérlek. Mihály arkangyal hívlak,kérlek segíts! Kérlek mutasd fényedet és erődet, hogy érezzem. Kérlek, önts belém bátorságot és erőt, hogy erőfeszítéseimnek pozitív eredménye legyen. Most megkérlek, hogy minden negatív kötelékemet és kapcsolatomat vágd el kardoddal. /Várj kb. 5 percet, amíg dolgozik./ Kérlek, hogy a védelem sötétkék palástját terítsd rám, hogy csakis a legfelsőbb rendű és legtisztább fény maradjon az aurámban. Köszönöm."Kérlek vegyél körbe erőddel és fényeddel, és tarts távol az aurámtól és a lényemtől minden sötét erőt, minden sátáni és démoni erőt, minden entitást és minden egyéb negatív hatást. Kérlek biztosítsd ezt számomra.....órától .......óráig. Kérlek maradj velem egész nap. Köszönöm.

Gábriel arkangyal

"Most megidézlek Gábriel arkangyal. Kérlek gyere! Gábriel arkangyal hívlak, kérlek segíts! Kérlek, hogy tiszta fehér sugaraddal állj a bal oldalamra. Kérlek, hogy tiszta fehér energiáddal áraszd el az aurámat és irányítsd következő lépésemet, vagy terelj új ösvényre. Kérem, hogy életem feladatának jelképei most megvilágosodjanak és aktiválódjanak. Kérlek, hogy hozz örömöt, kegyelmet, tisztánlátást, megértést, nagylelkűséget és tegyél rendet az életemben."

Uriel arkangyal

"Most megidézlek hatalmas Uriel arkangyal, kérlek, állj elém és bölcsességednek lila és arany sugarával töltsd meg aurámat. Segíts nekem, hogy életem minden konfliktusát el tudjam simítani, és nyugalommal, testvériséggel helyettesíthessem. Kérlek, szabadíts meg minden mentális és érzelmi lánctól, és töröld el minden félelmemet."

Rafael arkangyal

"Most megidézlek Rafael arkangyal zöld smaragdsugaraddal, kérlek, állj mögém és kérlek, tölts meg a gyógyulni tudás erejével és a bőség áldásával. Védelmet kérek utazásaimhoz, hogy az igazságosság, igazság és a cél vezéreljenek utamon."

Chamuel arkangyal

"Most megidézlek Chamuel arkangyal rózsaszín sugaraddal, hogy a szeretet lángját szítsd még magasabbra szívemben. Kérlek, segíts, hogy együttérzésre leljek és megtaláljam a megbocsátást magam és mások számára is, akiket akarva, akaratlanul megbántottam. Kérem, hogy szívem személyes és kozmikus szinten is nyitott legyen.

Jophiel arkangyal

"Most megidézlek hatalmas Jophiel arkangyal, hogy bölcsességednek és megvilágosodásodnak arany sugarával tölts meg a korona csakrámon keresztül. Kérlek, hogy bölcsességed világosítsa meg és lelkesítse tudatomat, hogy tanulni és tanítani is a legmagasabb szinten legyek képes. Kérlek, hogy az életeim során összegyűlt jelképek most megvilágosodjanak és aktivizálódjanak."

Zadkiel arkangyal

"Most megidézlek Zadkiel arkangyal, az öröm és transzmutáció ibolyaszínű sugarával. Kérlek, hogy a bennem lévő negativitás távozzon, olvadjon fel, és a helyére öröm, tapintat és tolerencia költözzön."