Ima a családi kapcsolatok megjavításáért

2018-10-31

Ima a családi kapcsolatok megjavításáért, viták és más konfliktusok feloldásáért 

család 2.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Viták és más konfliktusok feloldásáért

Valahányszor nézeteltérésed támad valakivel, illetve valamilyen konfliktus kellős közepén találod magad, jó ötlet a helyzet békés megoldásáért az istenekhez és felemelkedett mesterekhez fordulni a helyzet elsimításáért. Ez a fohász nem hozza meg számodra a győzelmet, és a másik fél mentegetőzését sem érheted el vele.

Ez a fohász egyszerűen segít helyreállítani a békét és megbocsátani, megbékélni minden érintettnek.

Szeretett mennyei segítők, kérlek, engedjétek hozzám Mihály arkangyalt, a pártatlan becsületesség angyalát, most, azonnal!

Kérlek, Athéné, békés megoldások istennője, gyere és hozz számunkra megnyugvást, és te, Forszéti, az igazság ura, jöjj, és tégy igazságot!

Ellenfeleim (mond ki ellenlábasod vagy a vitában érdekeltek nevét) őrangyali..., köszönöm közbenjárásotokat. Arra kérlek benneteket, tudassátok a velem haragban állókkal, vagyis az összes érdekelttel, hogy legfőbb vágyam a békés megoldás és közös nyugalmunk visszaszerzése.

Gyors, megnyugtató megoldásért esedezem, ezért az egész helyzetet Istenre bízom, mert tudom, hogy Ő valóban megoldja. Tudom, csak az a béke ér valamit, ami igazságos, és mert a béke mindenütt jelenvaló, ebben a helyzetben is megtalálható, ahogy a nézeteltérés összes résztvevőjének lelkében is él a szikrája. Kérlek, mutassátok meg számomra a békés megoldás útját, amely megnyugtató eredményt hoz mindannyiunknak. Köszönöm.

 

1.a.1.gif


Ima a családi kapcsolatok megjavításáért

Istenem, tudom, hogy nekem és a családtagjaimnak is vannak őrangyalai.

Kérem ezeket az őrangyalokat, segítsenek rendbe hozni a köztünk lévő félreértéseket. Segíts, hogy el tudjunk engedni minden haragot és képesek legyünk megbocsátani.

Kérem, hogy hibáink minden körülménye törlődjön el és felejtse el mindenki, akit érint.

Segíts, hogy képes legyek elengedni az ítélkezést, amit magam vagy mások ellen hordozok. Kérem, hogy az őrangyalaink közvetítsék hozzánk utasításaidat, mert tudom, hogy a Te akaratod a béke. Köszönöm!