Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Ima a fogyásért

2018-11-01

Ez a fohász segít csökkenteni az egészségtelen ételek iránt érzett mohó vágyat

medi e5a6058.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Ima a fogyásért

A tartós és egészséges fogyás titka a rendszeres torna és az egészséges étkezés. Mindamellett nem árt megerősíteni a szándékot magadban. Ez a fohász segít csökkenteni az egészségtelen ételek iránt érzett mohó vágyat.

Égiek! Segítsetek egészségesebbnek, erősebbnek, üdébbnek lenni és megszabadulni a súlyfeleslegemtől! Kérlek, nyújtsatok hathatós szellemi segítséget számomra, hogy érdekeltségem okait megértsem és felvállaljam. Küldjetek egy megfelelő edzőt, mestert, most! Apollón..., Oonagh..., Szerafisz Bey..., szükségem van rátok és tudásotokra, hozzáértő segítségetekre. Kérlek titeket, hozzátok meg (vagy fokozzátok) kedvemet, hogy eleget mozoghassak, tornázhassak. Kérlek, segítsetek hozzá, hogy megtaláljam a számomra legmegfelelőbb edzésprogramot, könnyedén beilleszthessem napi teendőim közé, legyen rá pénzem és kitartson az elhatározásom. Kérlek, segítsetek megtennem a fogyás felé vezető első lépést!

Érjétek el, hogy a családom és az ismerőseim támogassanak, azaz elnyerjem helyeslésüket, és áldásos legyen szorgalmam gyümölcse.


Kérlek benneteket, nyissátok fel a szemem a részeredményekre és a várható eredményre, hogy ezáltal felbátorodjak.


Mihály arkangyal..., Babaji..., Devi..., Maat..., kezetekbe adom a zsíros ételek és az édességek iránt érzett kínzó vágyam. Azt szeretném, ha irányítanátok, mert ti tudjátok, melyek az igazán nekem való ételek és italok, melyektől leszek egészségesebb és melyek ártanak.

Kérlek, igazítsátok úgy az étvágyamat és az ízlésemet, hogy mostantól fogva csak az egészséges ételeket és italokat szeressem és kívánjam. Kérlek, fokozzátok a könnyű, de tápláló ételek és italok iránti étvágyamat!


Köszönöm nektek, hogy odafigyeltek rám és éberen őrködtök fizikai jólétem és egészségem felett.