Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Invokáció a szellemi védelem kialakításáért

2018-11-02

Mihály Arkangyal szellemi energiáit hívjuk, azért, hogy a saját energiamezőnk körül erős védelmező energiamezőt alakítson ki

michael kard.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A szellemi védelem kialakítása

 

Mihály Arkangyal szellemi energiáit hívjuk, azért, hogy a saját energiamezőnk körül erős védelmező energiamezőt alakítson ki.  

 

Ha komolyan vesszük, a spirituális fejlődésünket, akkor meg kell tanulnunk megvédenünk magunkat a negatív energiáktól. 

 

Minden, amit teszünk, energiát igényel, ehhez az energiát Istentől kapjuk.  Ez a spirituális energia állandóan áramlik belénk.  A lélek ebből az energiából használ, amikor gondolatokon, cselekedeteken, érzéseken keresztül megnyilvánul, és ennek az energiának a frekvenciáját módosítja a tudatszintünknek megfelelően oly módon, hogy a pozitív gondolatok, érzések, cselekedetek magas rezgéseket generálnak, míg a negatívak alacsony rezgésűeket, mivel mi a kapott energiát folyamatosan átalakítjuk.

 

Mivel a környezetünk negatív energiával van tele, ezért meg kell tanulnunk egyrészt annak mennyiségét nem növelni, másrészt magunkat megvédeni ezektől az alacsony hullámhosszú negatív energiáktól.

 

Mivel az anyag világa alacsonyabb frekvenciájú energiából áll, mint a spirituális világ, ezért védelemként meghívhatjuk a magas frekvenciájú szellemi energiát, amely pajzsként szolgál saját energiamezőnk körül, és feltölthet bennünket magas szintű rezgéssel, amely megszűnteti az alacsony rezgést bennünk.

 

A tökéletes eredmény érdekében hangosan és dinamikusan olvasandó:

 

A VAGYOK, AKI VAGYOK nevében, Jézus Krisztus nevében Mihály Arkangyal szívéhez szólok, hogy minden nem tökéletes energiától, minden gonosz erőtől, minden anti-krisztusi erőtől (Krisztusi tudatszint alatti erő) és a békétlenség erőitől védjen meg.

 

Itt következhetnek a személyes kéréseink Mihály Arkangyalhoz, egy adott helyzetre vonatkozóan.

 

A hívás után a következő megerősítések közül ismételendő egy-egy, vagy mindegyik 3X, 9X, 33X, vagy 144X.

 

Elfogadom Mihály Arkangyal elektromos jelenlétét önmagam körül. Teljes mértékben elfogadom, hogy elzár engem az összes nem tökéletes energiától.

 

Tudatosan elfogadom, és tudom, hogy Isten segítségével minden lehetséges.  Így elfogadom Mihály Arkangyal védelmét, amely elzár engem az összes nem tökéletes energiától.

 

Elfogadom és jóváhagyom azt, hogy Mihály Arkangyal elzár engem az összes nem tökéletes energiától, minden gonosz erőtől, minden anti-krisztusi erőtől és a békétlenség összes erőitől.

 

Jézus Krisztus nevében Mihály Arkangyalt szólítom az ő teljes lángoló jelenlétében, hogy semmisítsen meg minden olyan nem tökéletes, energiát, minden gonosz, minden anti-krisztusi erőt és a békétlenségnek minden erőit, melyek a lelkemet támadják.  Elfogadom az ő védelmét, és tudatában vagyok azzal, hogy általa védve vagyok mindentől, ami a Krisztusi tudatszint alatt van.

 

Teljes mértékben elfogadom Mihály Arkangyal védelmét minden nem tökéletes energiától és gonosz szellemtől.

 

A még tökéletesebb védelem érdekében Jézus felajánlásával az ember magára veheti az Úr védelmét.  Azonban a törvény értelemében ezt a szabad akaratunkkal kell elfogadnunk.

 

Naponta ismételendő:

 

Jézus Krisztus nevében:

 

Elfogadom, hogy az Úr védelmében állok.
Elfogadom, hogy az Úr védelmében állok.
Elfogadom, hogy az Úr védelmében állok.

 

Az energiát ezzel a kijelentéssel véglegesítjük:

 

Jézus Krisztus nevében itt és most teljes erővel elfogadom.  

 

Uram, legyen meg a Te akaratod

 

Amen

 

Michael 5803cce4.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

forrás: http://www.jezustanitasok.hu