Megkötő energiák semlegesítése

2018-10-08

Fogadalmak, egyezségek, megkötő energiák semlegesítése és törlése a magasabb spirituális bölcsesség és hatalom megvalósításáért

 Megkötő energiák semlegesítése.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

SZÓLÍTOM HATALMAS Jelenvaló Isteni Lényemet, hogy töltsön el bölcsességgel, ítélőképességgel, szerető szándékkal és erővel, hogy töröljem, mindazt, ami nem szolgálja fejlődésem.

Ezennel a Vagyok aki Vagyok nevében, szabad akaratommal élve, isteni erőmmel:


1. Megszabadulok spirituális növekedésemmel és előmenetelemmel kapcsolatos mindenféle összes elvárásomtól. Minden nap a pillanatnak fogok élni, és arra fogok koncentrálni, hogy harmóniába hozzam testemet, elmémet és az érzelmeimet a Magasabb lényemmel.


2. Megszabadulok minden egyezségtől, melyeket az anyámmal, az apámmal, a gyermekeimmel, a mostohagyermekeimmel, a férjemmel/feleségemmel, a fivéreimmel, a nővéreimmel, a barátaimmal, az ex-férjemmel/feleségemmel vagy akárki mással kötöttem, aki a harmadik dimenzióbeli valóságban tart engem.


3. Megszabadulok minden indokolatlan fogalomtól, melyeket a szeretetre, örömre, békére, harmóniára, biztonságra, bőségre, kreativitásra, fiatalos életerőre, egészségre, jólétre, öregedésre és halálra való érdemességemmel kapcsolatban alkottam.


4. Megszabadulok annak a szükségétől, hogy megmentsem a világot vagy akárkit rajta. Felismerem a küldetésem, miszerint el kell fogadnom a Mesteri rangomat, és élő, szerető példaként kell előljárnom mindenki számára, anélkül, hogy bárki felé elvárásaim lennének.


5. Megszabadulok a testi megjelenési formámmal kapcsolatos minden előprogramozástól és minden sejt-emléktől. Követelem az Istenadta, születésemnél fogva megillető jogomat a szépségre, az életerőre, az egészségre és jólétre, tudván, hogy ez a létezésem természetes állapota, és nekem csak követnem kell a Lélek finom kis útmutatásait ahhoz, hogy valóra váltsam ezt a tökéletességet.


6. Megszabadulok a kreativitásommal és a munkámmal kapcsolatos minden elvárásomtól. A munkával járó örömért dolgozok és alkotok, és tudom, hogy jólétem és erőforrásaim a Szellemtől származnak, nem az erőfeszítéseimből, hanem csakis az érdemességembe vetett hitemből.


7. Megszabadulok mindenféle olyan dologtól, amiről úgy tartja a harmadik dimenzióbeli kormány és intézmény, hogy azzal uralnak engem. Ők nem tartanak kézben engem vagy a jólétemet és a biztonságomat. Teljeskörűen fel vagyok hatalmazva arra, hogy megvalósítsam a biztonságot, hogy teljesen önálló legyek, hogy teljes mértékben irányítsam a sorsomat.


8. Megszabadulok minden karmikus kétségtől és rossz minőségű energiától, melyek hátramaradtak önmagamon belül és a fizikai, értelmi, érzelmi és asztrális testeimben. Minden feltételt kegyelemmel és könnyedén váltok valóra, kiterjesztem magam az Univerzumba azért, hogy csatlakozzak a Mennyország és a Föld társ-teremtéséhez.


9. Megszabadulok a Szellemtől és a magasabb birodalmakból származó tudás, bölcsesség és hasznos információ megszerzésének képességével kapcsolatos bármilyen téves értelmezésemtől. Új tudást, fogalmakat és bölcsességet szerzek meg azzal a céllal, hogy élő példaként tanuljak, növekedjek és szolgáljak.10. Megszabadulok a többi emberrel kapcsolatos minden bírálattól, minden előítélettől és minden elvárástól, tudván, hogy ők a saját tökéletes helyükön és fejlődésükben vannak. Szeretetet adok nekik, bátorítom őket, csak akkor nyújtok információt, amikor megkérnek arra, és figyelmeztetem őket, hogy az én igazságom nem az ő igazságuk.

Megkötő energiák semlegesítése1.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 


Forrás: Ronna Herman-Mihaly arkangyal a feny szarnyain c. könyv részlet