Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Megkötő energiák semlegesítése

2020-07-25

Fogadalmak, egyezségek, megkötő energiák semlegesítése és törlése a magasabb spirituális bölcsesség és hatalom megvalósításáért

 michael isteni jelenlét másolata.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Megkötő energiák semlegesítése

 

Fogadalmak, egyezségek, megkötő energiák semlegesítése és törlése a magasabb spirituális bölcsesség és hatalom megvalósításáért

 

 

SZÓLÍTOM HATALMAS Jelenvaló Isteni Lényemet,

hogy töltsön el bölcsességgel, ítélőképességgel, szerető szándékkal és erővel,

hogy töröljem, mindazt, ami nem szolgálja fejlődésem.

Ezennel a Vagyok aki Vagyok nevében, szabad akaratommal élve, isteni erőmmel:

1. Megszabadulok spirituális növekedésemmel és előmenetelemmel kapcsolatos mindenféle összes elvárásomtól. Minden nap a pillanatnak fogok élni, és arra fogok koncentrálni, hogy harmóniába hozzam testemet, elmémet és az érzelmeimet a Magasabb lényemmel.

2. Megszabadulok minden egyezségtől, melyeket az anyámmal, az apámmal, a gyermekeimmel, a mostohagyermekeimmel, a férjemmel/feleségemmel, a fivéreimmel, a nővéreimmel, a barátaimmal, az ex-férjemmel/feleségemmel vagy akárki mással kötöttem, aki a harmadik dimenzióbeli valóságban tart engem.

3. Megszabadulok minden indokolatlan fogalomtól, melyeket a szeretetre, örömre, békére, harmóniára, biztonságra, bőségre, kreativitásra, fiatalos életerőre, egészségre, jólétre, öregedésre és halálra való érdemességemmel kapcsolatban alkottam.

4. Megszabadulok annak a szükségétől, hogy megmentsem a világot vagy akárkit rajta. Felismerem a küldetésem, miszerint el kell fogadnom a Mesteri rangomat, és élő, szerető példaként kell előljárnom mindenki számára, anélkül, hogy bárki felé elvárásaim lennének.

5. Megszabadulok a testi megjelenési formámmal kapcsolatos minden előprogramozástól és minden sejt-emléktől. Követelem az Istenadta, születésemnél fogva megillető jogomat a szépségre, az életerőre, az egészségre és jólétre, tudván, hogy ez a létezésem természetes állapota, és nekem csak követnem kell a Lélek finom kis útmutatásait ahhoz, hogy valóra váltsam ezt a tökéletességet.

6. Megszabadulok a kreativitásommal és a munkámmal kapcsolatos minden elvárásomtól. A munkával járó örömért dolgozok és alkotok, és tudom, hogy jólétem és erőforrásaim Istentől származnak, nem az erőfeszítéseimből, hanem csakis az érdemességembe vetett hitemből.

7. Megszabadulok mindenféle olyan dologtól, amiről úgy tartja a harmadik dimenzióbeli kormány és intézmény, hogy azzal uralnak engem. Ők nem tartanak kézben engem vagy a jólétemet és a biztonságomat. Teljeskörűen fel vagyok hatalmazva arra, hogy megvalósítsam a biztonságot, hogy teljesen önálló legyek, hogy teljes mértékben irányítsam a sorsomat.

8. Megszabadulok minden karmikus kétségtől és rossz minőségű energiától, melyek hátramaradtak önmagamon belül és a fizikai, értelmi, érzelmi és asztrális testeimben. Minden feltételt kegyelemmel és könnyedén váltok valóra, kiterjesztem magam az Univerzumba azért, hogy csatlakozzak a Mennyország és a Föld társ-teremtéséhez.

9. Megszabadulok az Isteni és a magasabb birodalmakból származó tudás, bölcsesség és hasznos információ megszerzésének képességével kapcsolatos bármilyen téves értelmezésemtől. Új tudást, fogalmakat és bölcsességet szerzek meg azzal a céllal, hogy élő példaként tanuljak, növekedjek és szolgáljak.


10. Megszabadulok a többi emberrel kapcsolatos minden bírálattól, minden előítélettől és minden elvárástól, tudván, hogy ők a saját tökéletes helyükön és fejlődésükben vannak. Szeretetet adok nekik, bátorítom őket, csak akkor nyújtok információt, amikor megkérnek arra, és figyelmeztetem őket, hogy az én igazságom nem az ő igazságuk.

 

 541519_227314727408576_933825156_n.jpg

 

Kép forrása: Pinterest.com

 


Forrás: Ronna Herman

Mihaly arkangyal a feny szarnyain c. könyv részlet