Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

MICHAEL ARKANGYAL - TISZTÍTÓ IMA

2022-07-07

MEGSZABADULÁS A NEGATÍV ENERGIÁKTÓL

michael ark aa12.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

Mihály Arkangyal tisztító ima

 

Mihály Arkangyal a védelem Arkangyala és Ő egy fény karddal dolgozik. Ez a tisztító ima meggátolja a külső negatív energiákat, hogy hatással legyenek rátok és eltávolít minden olyan energiát vagy entitást, amely esetleg bent ragadt az aurátokban. Ha úgy érzitek, hogy minden ok nélkül nyűgösek, mérgesek, zaklatottak, szomorúak, depressziósak stb vagytok, akkor valószínű, hogy valami ilyen energia ragadt rátok.


Mindazok, akik sok fényt hordoznak magukban és megemelték a testük rezgés szintjét, rátok érvényes, hogy az alacsonyabb rezgésű energia megpróbálhat rátok „ugrani”, mivelhogy nagyon „ízletesnek” talál benneteket, a támadásokról nem is beszélve.


Ezért annyira fontos a védelem, minél előrébb haladtok a Fényben. A fény munkások és gyógyítók számára ez segít abban, hogy megőrizzétek a személyes határaik erejét és elvágják az ügyfeleikkel esetlegesen fent álló kötődéseket. Ha alaposabb tisztításra van szükségetek, akkor fontoljatok meg egy érzelmi szál elvágó terápiát.
Viszont…


Ha ezen ima után még mindig ott vannak ezek az érzések, akkor ez a ti energiátok, meg kell, hogy vizsgáljátok, gyógyítsátok és tisztítsátok azt.
Ha ezt az imát este vagy éjjel mondjátok el, ez megtisztít benneteket a napi rátok ragadt dolgoktól, majd pedig megvéd benneteket arra az időre, míg asztrálisan utaztok az alvás során. Ez az ima elmondható minden reggel és este. Mondjátok hangosan.


"Én…….. behívom Mihály Arkangyalt és az 5. dimenziós fény nyalábot. Azt kérem, hogy helyezd ezt a fény nyalábot felém ebben az életben és minden életben, minden bolygó rendszerben, minden Nap rendszerben, minden alternatív világban, minden alternatív Univerzumban, minden párhuzamos világban, minden párhuzamos Univerzumban és minden térben és időben Isten fényében és dicsőségében.

 

Azt kérem Tőled Mihály Arkangyal, hogy a fény kardodat használd arra, hogy teljes mértékben tisztíts meg engem minden hozzám ragadt energiától és minden a sejtszintű emlékemben található negatív energiától. Kérem, hogy ezeket az energiákat alakítsd át és távolítsd el az 5. dimenziós fény nyalábon keresztül az 5. dimenzióba, hogy mindez a legmagasabb szintű fény formává változhasson. Ha van nálam bármilyen hozzám ragadt energia, ami nem szeretne elmenni a Fénybe, akkor megparancsolom, hogy most hagyjon el engem és menjen el egy másik biztonságos helyre ebben az Univerzumban anélkül, hogy bárkinek is ártana.

 

Mihály Arkangyal kérlek zárd le az aurámat minden befolyástól, minden lénytől, kivéve a magasabb szintű énemet, az isteni tudatot, a vezetőimet és az őrzőimet.

 

Kérlek gyengéden tisztíts meg mindentől, ami már nem szolgál engem, hogy a lehető legmagasabb szintű bőség, szeretet és az igaz spirituális erőm rezgésén lehessek. Nyisd meg a szívemet a kozmikus krisztusi tudat rezgésére, azt kérem, hogy a lényemben minden teret tölts ki feltétel nélküli szeretettel és fénnyel. Én ezt mondom és ez így van! Így Legyen, legyen ez Így!"


Én befogadom ezt a tisztítást (kopogtasd meg a csecsemő mirigyed 3x, majd érintsd meg a köldöködet…). A csecsemő mirigy körülbelül 2,5 cm-el van a kulcs csont központja alatt, a mellkasod felső részén. Találd meg, hogy a kulcs csontjaid hol érintkeznek, majd pedig találd meg a kis bemélyedést felfelé, a torkod irányába. Menj kb. 2,5 cm-vel ezen bemélyedés alá és mond ezt:


„Én befogadom ezt a tisztítást”.

 

Majd kopogtasd meg ezt a jobb kezed középső és mutató ujjával, azaz 3x kopogtasd meg a csecsemő mirigyedet, majd érintsd meg a köldöködet, hogy „bezárd” az energiát.


A Mihály Arkangyalra vonatkozó védelmet kérő ima lehetővé teszi számodra, hogy közlekedj a világban, érzékeny légy, de mégis védett is légy. Elmondhatod ezt az imát önmagad vagy bárki más számára is, akinek a védője vagy – gyermekeid, idősebb szülők stb… A magasabb szintű énjük lehetővé teszi számukra, hogy ezt befogadják, ha ez a legmagasabb javukat szolgálja.

 

 michael kard 01.jpg