Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

111 PORTÁLNAP

2024-01-11

AZ ÉV ELSŐ ÚJHOLDJA!

111 másolata.jpg

 

111 PORTÁLNAP

 

AZ ÉV ELSŐ ÚJHOLDJA!

 

HATÁROZOTT, CÉLTUDATOS ÉS MAGABIZTOS TOVÁBBLÉPÉS

 

Január 11.-én indul a Bak Újhold ciklus, amely elindítja az újrakezdés törekvéseit a megvalósítás útján. Határozott, céltudatos és magabiztos lépések megtételére sarkall, a karrier, létbiztonság, hivatás, sorsút és életcélok tekintetében.

 

Gyakorlatias és praktikus megoldásokat hoz a hosszú távú célok megvalósítására.

 

Új alapok megteremtését támogatja, előrelátó tervek elkészítését.

 

Arra ösztönöz, hogy koncentráljunk a hosszú távú céljainkra, vállaljunk felelősséget tetteinkért, törekedjünk a sikerre és a stabilitásra az életünkben.

 

Január 11-én Újhold napján nyílik meg a 111-es portál, amely egy erőteljes energetikai átjáró. 

 

A 111 új időszakot hoz.

 

A 111-es portál a siker felé vezető gyors előrehaladás kezdetét jelzi. Pozitív változásokra számíthatunk a következő napokban, hiszen a felerősödött 5D energiák felerősítik a csodák megnyilvánulását.

 

Gondolatainkat, szándékainkat és tetteinket a legmagasabb törekvéseinkhez érdemes igazítani és a támogató kozmikus energiákhoz.

 

Figyelj a gondolataidra ezen a napon. Az Univerzum a rezgésedre figyel, a valódi belső beállítottságra, fokozva a manifesztációs törekvéseidet.

 

Csak az tud továbblépni egy szebb jövő felé, aki leszámolt a múlt árnyaival, feloldotta a régi sérelmeket, meggyógyította vagy elengedte a rossz kapcsolatait.

 

A bejövő energiák a nagy változások megtételére motiválnak, megtisztítják az utat a múlt hordalékától, hogy segítsék a továbblépést.

 

A régi energia megtisztítása fizikai kimerültséget és fáradtságot okozhat, ha sok mindent elnyomtunk magunkban, amit ideje elengedni.

 

A 111 Bak Újholdja, olyan erőteljes kozmikus energiát hoz létre, amely hatással lehet életed különböző aspektusaira. Figyelj a gondolatainkra és szándékaidra, mivel ebben az időben gyorsan megnyilvánulhatnak.  

 

Tegyél tudatos lépéseket azzal kapcsolatban, hogy összhangba kerülj az életterveddel, céljaiddal és vágyaiddal.

 

Az energetikai átjáró megkönnyíti a rezgés összehangolódását, a magasabb tudatossággal, a felsőbb énnel és az isteni útmutatással. Nagy energiát hoz ami, lehetővé teszi, hogy magasabb rezgésű valóságot teremtsünk, bőséget, új lehetőségeket, békét és örömöt az életben.

 

Ma érdemes arra koncentrálni, amit meg szeretnénk valósítani az életben, elhatározni a fontosabb döntések megtételét, céltudatos lépéseket tenni a jövő felé.

 

 

Áldással és szeretettel

Írta: Aysha