Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

11:11

2023-11-10

Lélekfény Kódok aktiválása

 
11 11.jpg
 
A 11:11 dátum PRECEDENS ESEMÉNY LESZ
A FÖLD TÖRTÉNELMÉBEN

A Lélekfény Kódok véglegesen aktiválódnak.

Azon Lélekfény Kódok, amelyeket több ezer évvel ezelőtt deaktiváltak véglegesen aktiválódnak. Ily módon teljesül az Új Föld eljövetelének alapvető feltétele, mert az Emberi Lénynek teljesnek kell lennie a felemelkedéshez.
Így visszanyerjük azt, ami hozzánk tartozik: az emlékét annak, hogy kik vagyunk és amiért jöttünk ide ebbe a dimenzióba, valamint aktiválódnak a bennünk rejlő képességek. De egy dolog értesülni róla, és egy másik tudni azt, hogy hogyan kell használni ezt a 11:11-es kulcsfontosságú eseményt.

Az ébren lévő emberek számára áldás lehet az emlékek és a lelki lehetőségek visszaszerzése, mivel már nagyon régóta vágytak rá. Azok viszont, akik még mindig a régi energiához kötődnek, hirtelen mély belső káoszba merülhetnek. A Fény szolgálatában dolgozó embereknek egyesíteniük kell erőiket, hogy segítsenek integrálni a 11:11 folyamatot.
 
Mindannyiunknak előre fel kell készülnünk erre a pillanatra, tehát:

1. Találd meg a belső békét. Minden nap egy pillanatnyi csend, hogy érezd és hallgass a szívedre.

2. Tudatosan hangold rá az érzékeidet a Nap fényére, azzal a szándékkal, hogy magadba vehesd annak gyógyító erejét és növeld a frekvenciádat.

3. Kövesd a szíved hangját. Az igazi valód most jobban meg tud nyilvánulni, mint eddig valaha.
A kötelékek oldódnak, az elvakító fátylak szertefoszlanak, a korlátok, amelyek eddig gátoltak bennünket leomlanak. Sokunkat most arra ösztönöznek, hogy álljunk bele abba a feladatba, amiért idejöttünk.
 
4. Gyakorold a régi korlátozó mintáktól való elszakadást. Hagyd el azokat a gondolatokat, szokásokat és reakciókat, amelyek még mindig a régi energiát táplálják. A szereteten keresztül változtasd át fénnyé.
 
5. Tanúsíts szeretetet minden kapcsolatban. Légy szeretetben azokkal akiket szeretsz, és azokkal is, akikkel félelem vagy neheztelés köt össze. Az utóbbiak emelnek fel minket a leginkább, mivel ha el tudjuk fogadni és meg tudjuk fürdetni őket a feltétel nélküli szeretetben a negatív sötét energiák feloldódnak.
 
6. Meditációban hangolódj és fogadd be a Forrás energiáját, amelynek hatása a finom testünkre óriási, mert hatalmas transzmutációs ereje van, amely felszabadít és összekapcsol bennünket a fénnyel.

7. ÉREZD AZ EGYSÉGET. 
 
Gyakorold az Unió Misztikát, az egységérzetet minden létezővel és mindazzal ami körülvesz. 
 
Ha eljön az ideje Nagy Fényt fogunk kapni amely teljesen betölt. Ez a Fény hozza el az aktiváló kódokat, amelyeket be kell fogadnunk. Ezek nagyon magas rezgésű kódok.
 
Minél magasabb rezgésszinten leszünk ezen a napon, annál harmonikusabban fogjuk tudjuk lehorgonyozni és integrálni a fényt.

Tehát készüljünk fel erre a napra, ügyeljünk a belső egyensúlyunkra, tartsuk a tudatunkat tisztán és a rezgésszintünket magasan. Mindazon tevékenységek, mint például a meditáció, ima, lelkigyakorlatok, napozás, a természettel való érintkezés segíthet bennünket ebben.
 
Mindezek mellet kerülnünk kell minden olyat, ami elszakít bennünket a belső lényünktől, a szeretettől, a békétől vagy az egységtől. Mértékkel kell táplálkoznunk, meg kell próbálnunk nem enni alacsony vibrációjú ételeket, mint például a genetikailag módosított hús vagy zöldség. Érdemes végre hajtanunk bizonyos test gyakorlatokat, amelyek segítik aktiválni a véráramlást, mivel a Fénykódok a szívcsakrán keresztül a szívbe, a véren keresztül pedig a test többi részébe áramlanak.

Az aktiválás egész nap fog tartani, de hatása csak másnap, legalább hat órás alvás után lesz teljesen érezhető.

November 12-én reggeltől sokan mély vágyat fognak érezni arra, hogy teljesen visszatérjenek az életükbe, mások új erővel indulnak útnak, és lesznek akik nagy belső zűrzavart fognak érezni. A hatások az egyéni fejlődési szinttől és a változással szembeni ellenállástól függ.

Ennek az aktiválásnak az a célja, hogy áttörjük mindazon akadályokat, amelyek meggátolnak bennünket abban, hogy fejlődjünk vagy felébredjünk. Ez nem az emberi lények szabad akaratába való beavatkozás. Arról van szó, hogy felszámoljuk azokat a korlátozásokat, amelyeket évezredekkel ezelőtt róttak ránk, amikor néhány bukott lény úgy döntött, hogy beavatkozik az evolúciós folyamatba.

Tehát nagyszerű aktiválás lesz 11:11-en, de nem ez lesz az utolsó. Sok remek esemény vár még ránk a jövőben, fogadjuk őket szeretettel, félelem és aggodalom nélkül. 
 
A Fény Királysága jön a Földre, ezért öltöztessük ünneplőbe a szívünket.
 
 
 gif 11-11.gif