Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

11:11 - TUDATOS TEREMTÉS

2022-11-09

Novemberi számmisztika és 11:11 rituálé

11 11.jpg

 

11:11 RITUÁLÉ

 

Novemberi számmisztikaNovember mindig különleges hónap, mert benne van a 11-es szám rezgése.


A numerológiában a 11 mesterszám, amely a magasabb birodalmakhoz, isteniséghez és spirituális felébredéshez kapcsolódik. Azt jelenti, hogy teljes összhangba kerülsz a valódi és legmagasabb éneddel.

A 11-es szám arra is emlékeztet, hogy bár különálló egyéneknek tűnünk, valójában mindannyian összekapcsolódunk és egy nagyobb egész részei vagyunk.

Ez látható a kétszer megismételt 1-es számban és abban is, hogy ha a számjegyeket összeadjuk, 2-t kapunk.

Egyek vagyunk, de egyéniségek is.

Együttesen mindannyian az Univerzum részei vagyunk, akik emberként fejezik ki magunkat. Mi vagyunk az életre keltett tudatosság és bár mindannyiunknak megvan a maga ösvénye, kapcsolatban vagyunk egymással és együtt járunk ezen az úton.

A 11 a magasabb birodalmakhoz kapcsolódó szám. Úgy néz ki, mint két oszlop vagy két portál, e világ és a másik között.

Egész novemberben magasabb rezgéseket érhetünk el és könnyebben tudunk kapcsolódni az isteni birodalmakhoz. A meditáció, a természetben töltött idő, a naplóírás és a hálára való összpontosítás révén nagyobb előrelépést érhetünk el.


Noha egész november különleges számkódokat tartalmaz, íme néhány különlegesebb nap:


november 1 és 10


Ennek a napnak a numerológiai kódja a 111, ami történetesen egy angyalszám is.

A 111 azt jelenti, hogy őrangyalaid és szellemi vezetőid melletted állnak, és védelem sugarait küldik feléd.

Ha rendszeresen látod a 111-et az annak a jele, hogy isteni támogatást kapsz, és az angyalaid vigyáznak rád. A sorsszerű eseményeket is jelzi vagy azt, hogy amin éppen átmész az a léleksorsod része.

A 111 növeli azon képességünket, hogy megnyilvánuljunk és hogy szívünkből és elménkből tudatosan teremtsünk.

A 111 energiája arra is késztethet bennünket, hogy egyesítsük és harmonizáljuk elménket, testünket és lelkünket.

Állj meg egy pillanatra, és érezd, milyen a testedben lenni. Kérdezd meg magadtól: mire van szüksége a testemnek? És maradj nyugodt, miközben arra vársz, hogy megérkezzen a válasz.

Utána kérdezd meg: mire van szüksége az elmémnek? És még egyszer maradj nyugodt, miközben a válaszra vársz.

És végül tedd fel magadnak a kérdést: mire van szüksége a lelkemnek? És hallgasd meg, mit oszt meg veled.

Az elcsendesülés hatékony eszköz, ezért ezen a napon különösen ügyeljen arra, hogy mind a belső, mind a külső világára figyelj – ki tudja, milyen üzeneteket és meglátásokat kapsz?

November 11


A híres 11/11! Különleges nap sokak számára!

 

Ez a nap a 1111-es számkódot hordozza, ami az asztrológiában hatványszám és egyben angyalszám is.

Ha van valami, amit ki akarsz nyilvánítani, vagy egy kívánság, amit meg szeretnél fogalmazni, akkor ez a nap kiváló a szándékaid megvalósítására!

A 1111 fokozza azon képességünket, hogy alkossunk és nyomot hagyjunk a lét szövetén. Azt is jelzi, hogy teljes harmóniában és összhangban vagyunk az egész teremtett világgal.

Ettől az összehangoltságtól könnyebbnek, megalapozottabbnak és összehangoltabbnak érezhetjük magunkat a földi életünkben, de a magasabb birodalmak varázslatához és bölcsességéhez is hozzáférünk.

November 11-e rendkívül erőteljes nap a szív megnyitására és a szívmező energiájának erősítésére is.

Ha úgy érzed blokkolva vagy, amikor szívügyekről van szó, vagy ha küzdesz, hogy kapcsolatba lépj szíved vágyaival, fogalmazz meg egy szándékot, és kérd meg angyalaidat és a vezetőidet, hogy segítsenek feloldani azokat a blokkokat, amelyekre már nincs szükséged.

Igyekezz a nap folyamán tudatosan nyitva tartani a szívedet és a szeretet, a megértés, a megbocsátás és az együttérzés vibrációjában legyél, különösen önmagad felé!

 

Ha van valami, amit be akarsz vonzani, meg akarsz teremteni vagy meg szeretnél alkotni, ez egy erős nap az imára, a rituális munkára, de a cselekvésre is.

Gondolj valamire, amit létre szeretnél hozni és vonz be az életedbe, majd tegyél három lépést (akár kicsiket is), hogy elindulj a megvalósítás felé.


11:11 RITUÁLÉ

 

A rituálé másodlagos napjai: november 10., 28., és 29.

A rituálé hatásának fokozása érdekében kezd el novemberben a Kozmikus irányított meditációt.

1. lépés:

 

11 perc „szabad áramlású írás”

 

Írd le azokat a dolgokat, amelyek megnyitják a szívedet és örömöt okoznak az életedben. Írd le az ötleteidet és mindazt, amivel a jövőben szeretnél foglalkozni, ami boldogságot és teljességet hoz.

 

Ennek a gyakorlatnak az a lényege, hogy folyamatos írással jegyezd le mindazt ami jön anélkül, hogy a tollat felemelnéd a lapról. Írj le bármit, a lényeg az, hogy a toll végig mozgásban maradjon.

2. lépés:

 

Emeld ki az összes kulcsfontosságú tevékenységet vagy érzést, azok közül a dolgok közül amelyeket leírtál. Ezek a szavak és/vagy tevékenységek támpontokat adnak számodra arra vonatkozóan, hogy hova kell összpontosítanod az energiádat és az idődet.

3. lépés:

 

Válassz ki 3 legjobb érzésű szót vagy tevékenységet, amelyek jelenleg a legjobban rezonálnak benned, majd írd le őket egy külön papírlapra.

 

Most helyezd a kezedet a szívedre és ismételd el mindegyiknél:


"Engedélyt adok magamnak, hogy így érezzek/vagy ezt tegyem (ide illessze be azt az érzést/ vagy tevékenységet) Engedélyt adok magamnak, hogy mától még több energiát vigyek az életem ezen részébe."

4. lépés:

 

Most csukd be a szemed és képzeld el, hogyan fog kinézni az életed, ha behozod ezt a gyönyörű energiát. Lásd, ahogy eléred mindazt, amit szeretnél, boldognak és örömtelinek érzed magad. Meditálj ezen 11 percig.


5. lépés:

 

Az elképzeléseidet szem előtt tartva írj világos szándékot arra vonatkozóan, hogy mit szeretnél megvalósítani az életedben. Próbáld meg tömören egy mondatban megragadni, milyen érzelmeket, érzéseket és dolgokat szeretnél az életedbe hozni. Ez segít abban, hogy egyértelmű kívánságot küldj az Univerzumnak.

 

Íme néhány példa:


"Az a szándékom, hogy előrelépjek, hogy még nyugodtabb és békésebb energiát vigyek az életembe, hogy úgy érezhessem, hogy a legmagasabb utamhoz igazodok és kapcsolatban állok a magasztosabb céljaimmal."


"Az a szándékom, hogy továbblépjek, engedélyt adjak magamnak a játékra, és újra fiatalnak és vidámnak érezzem magam."


„Az a szándékom, hogy előrelépjek, hogy hallgassak a belső hangra és tiszteljem az intuíciómat, hogy továbbléphessek a karrieremben és még több bőséget vonzzak magamhoz.”


"Az a szándékom, hogy előrelépjek, hogy megnyissam a szívemet az új szerelem előtt és új élményeket szerezzek."


Nincs jó vagy rossz, ha a szándékodról van szó, csak próbáld pozitívan megfogalmazni. Ha megvan a szándékod és leírtad, tartsd olyan helyen, ahol rendszeresen láthatod, vagy mondd ki hangosan néhányszor.


6. lépés:

 

Tedd imahelyzetbe a kezed, köszönd meg az angyali segítőidnek és zárd le ezzel a megerősítéssel:

„Egy vagyok az Isteni Énemmel, Összhangban vagyok a legmagasztosabb utam égi tervével, életem áldott az Isten fényében, ahol minden kívánságom teljesül. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm."

 

 1 1.jpg

 

Tanaaz

Szabad fordítás: Aysha

Forrás