Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

12.12-es Csillag kapu megnyitás

2019-12-09

Amint ez az erőteljes energetikai portál megnyílik, a fény test egy nagy löketet fog kapni.

fénytest.jpg

 Kép forrása: pinterest.com

 

Legyetek készen a 12.12-es Csillag kapu megnyitására! 

 

Amint ez az erőteljes energetikai portál megnyílik, a fény test egy nagy löketet fog kapni.
Kiemelkedően magas rezgésű emelkedési energiák fognak beérkezni a bolygóra 12/12-es kapu ideje alatt.
A 12/12-es portál egy energetikai kapu, amelyen keresztül magasabb rezgésű, intenzív energetikai hullámokat küldtek a bolygó szintű tudatunkba, annak érdekében, hogy tovább támogassák a Föld lakóinak együttes ébredését.


A 12/12 egy kód portál, ami ha rezonanciába lépünk vele aktiválja a Merkaba mezőnket.

 

Amikor ez megtörténik, akkor összhangba kerülünk az emberi szív kapcsolatával az Egység tudathoz.
A Merkaba a mi „fény lélek testünk” és egy olyan energetikai mező, amely körülvesz bennünket olyankor, amikor magasabb tudat állapotban vagyunk. Ez az energetikai mező egy csillag alakú tetrahedron alakját ölti és erről pedig tudjuk, hogy ez az energia formáció lehetővé teszi, hogy a fény testünk magasabb dimenziókba utazzék.


Amikor ezt a pörgő Merkaba erőteret megfigyelik egy személy körül, az azt jelenti, hogy aktiválták a képességét, hogy különböző dimenziókon keresztül utazzon.


Ezért van az, hogy a Merkaba alakját úgy is nevezik, mint szekeret vagy szállító eszközt a fény testünk számára.


A 12/12 az a kód, ami aktiválni fogja a szunnyadó DNS szálakat.


Amint egyre több és egyre intenzívebb beérkező energiát kapunk, az a pillanat egyre közelebb kerül, amikor még több portál nyílik meg, még több esemény következik be és összhangok jönnek decembertől kezdődően egy olyan energetikai csúcspontig, ami 2020-ban szabadul fel.


Mi most beléptünk egy össze nyomott időszakba, amint megérkezünk az örökké valóságba. Minden lehetséges ebben az energiában és csakis a legmagasabb szintű eredmény tud és fog is kibontakozni.
Az a magas frekvenciás fény hullám, ami a 12/12-es kapun keresztül fog érkezni, az egy hihetetlen fehér mágnesezett plazma löket lesz, ami kihat majd a Földre, a Föld és a csillag magok aura mezőjére, méghozzá egészen új, mélyen szántó módokon.


Ezen új 5D-s energia konfigurációjától arra számítunk, hogy kulcs fontosságú DNS löketet adjon csillag magok fény testének és ez olyan lesz, amit még soha senki nem tapasztalt meg a Földön.
Ez az intenzív, beérkező 12/12-es fény hullám azon elsődleges céllal jön, hogy felépítse és integrálja az új kristály fény testünket. Annak tisztán látása, hogy kik szándékozunk lenni a valóságunkban az egyik kulcsa annak, hogy létrejöhessenek a fény testeink.


A fény testeink tudják, hogy a gondolat segítségével teremtenek és hogy összekapcsolnak bennünket a Teremtés szövetével.


Amint közeledünk a 2020-as Esemény horizontjához, a manifesztációs erőnk nagy mértékben meg fog nőni. Ebben a fázisban közel leszünk ahhoz, hogy gyakorlatilag bármit be tudjunk hozni a világunkba, amit csak el tudunk képzelni egyszerűen csak azáltal, hogy arra összpontosítunk. Ez a mi Teremtő Isteni erőnk.

 

Szeretettel,

 

 

Pars Kutay

2019 december 08