Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

2019 az új lehetőségek éve

2018-12-29

2019-ben megnyílik számodra a kapu egy sokkal tágasabb valóságba, mint, amit eddig ismertél

2019.jpg

 

 

2019-ben megnyílik számodra a kapu egy sokkal tágasabb valóságba, mint, amit eddig ismertél.

 

Olyan lehetőségek és felfedezésre váró utak várnak rád, amik egészen eddig zárva voltak előtted. Egy újabb energetikai ugrás előtte állsz, ami ebbe az új világba röpít téged. Sokáig azért voltak elzárva előled a most megnyíló lehetőségek, mert energetikailag még nem álltál készen rá, hogy képes legyél befogadni.

 

Az elmúlt években, azonban hatalmas fejlődésen mentél keresztül, így mostanra készen állsz rá, hogy belépj az új világod kapuján.

 

Ne ijedj meg attól, amit most tapasztalsz majd. Könnyen lehet, hogy elsőre talán túl sok lesz mindaz, ami hozzád érkezik. Túl sok energia, túl sok lehetőség, túl sok választás. Engedd meg, hogy szép fokozatosan ráhangolódj erre a rendkívül magas rezgésszámú energiára. Ehhez időre lesz szükséged. Az első hónapokban nehezebb, később egyre könnyebb és könnyebb lesz minden. Hamarosan az lesz számodra a normális, ami most még abnormálisnak tűnik. Pihenj sokat és igyál rengeteg vizet, mert ez segíti az összehangolódási folyamatot.

 

Tele leszel energiával, ami odafentről érkezik

 

Úgy fogod érezni magad, hogy szinte vibrálsz a magas rezgésű energiáktól. Folyton újabbnál újabb ötleteid támadnak és tele leszel tetterővel a megvalósításhoz. Felélénkülnek az álmaid és a meditációid is. Nagyon fontos, hogy minden egyes álmodat, meditációs képedet és ötletedet leírd, mert az Univerzum a lehető legkülönfélébb módon küldi el számodra az üzeneteit. Lesznek ötletek, amiket azonnal megvalósíthatsz, de olyan jövőképek is, amik hosszú távra szólnak. Az a fontos, hogy semmit ne vess el az ötletek közül, mert egy elsőre jelentéktelennek tűnő dolog is óriási előrelépést hozhat számodra.

 

Ha erős izgatottságot és nyugtalanságot érzel magadban az is teljesen természetes.

 

Ezt úgy tudod kezelni, ha haladéktalanul cselekedni kezdesz. A maradék fölösleges energiádat intenzív sporttal és testmozgással vezetheted le. Nagyon fontos, hogy megtartsd a kapcsolatod a Földdel. Ha csak teheted menj ki a szabadba, sétálj vagy kirándulj, mert a Föld energiája segít stabilizálni a rendkívül magas rezgésű energiák hatását az életedben. Ha úgy érzed nehezen tudsz aludni vagy koncentrálni végezz néhány intenzív légző gyakorlatot, miközben a levegő útjára koncentrálsz. A légzés segít összhangba kerülni önmagaddal.

 

Az Univerzum energiája maga az ajándék

 

Bár ez az év sem lesz kihívásoktól mentes, mégis azt mondhatom, hogy egy igazi ajándék lesz számodra minden, ami most történik. Olyan lesz mindez, mintha kinyílt volna a játékbolt ajtaja és te bármit választhatsz belőle, sőt akár az egész játékboltot hazaviheted. Tudom, hogy mindez rendkívül intenzívnek tűnik majd, mégis hangold rá magad az ezzel kapcsolatos öröm energiáira. Minden azzá válik, ahogyan érzed magad vele kapcsolatban. Engedd el a benned lévő feszültséget és engedd meg magadnak, hogy élvezni tudd azt, ami történik veled.

 

Csak annyit kell kivenned a most érkező energiák áldásos hatásából, amennyit jó érzésekkel magadba tudsz fogadni.

 

Ha készen állsz, akkor magadba fogadhatod teljesen. Ha időre van szükséged, akkor pedig lépésről lépésre hangolódhatsz rá, hiszen erről fog szólni a teljes 2019-es év csodája.

 

Ne erőltess magadra semmit. Nem leszel kevesebb és nem jutsz kevésbé messzire akkor sem, ha te inkább lassan szeretnél haladni.

 

Kérd meg az energiákat, hogy olyan tempóban érkezzenek hozzád, hogy képes legyél befogadni őket.