Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ÚJ ÉV – ÚJ KEZDET

2024-01-01

Újév az angyalokkal!

ang angyal 11 másolata.jpg

 

ÚJ ÉV – ÚJ KEZDET

 

Újév az angyalokkal!

 

Az életben bármit elérhetsz, ha nem zárkózol el az újtól. Az új év kezdetével engedd el az előítéleteidet, és figyelmedet fordítsd újra a vágyaid felé.

Mit szeretnél elérni?

 

Vágyaidat építsd erős alapokra, és higgy bennük igaz meggyőződéssel.

 

Nadiel angyal szerint az év fordulása kiváló lehetőséget nyújt a változtatásra vagy a megújulásra. Ideje értékelni az elmúlt évet, és meg kell hozni néhány döntést is. Minden tökéletesen ment az elmúlt évben, vagy kicsit csalódott vagy? Kellett nehézségekkel szembenézned? Ha jó évet zársz, miért nem működnél együtt az angyalokkal önbizalmad és céltudatosságod fejlesztésén, hogy legalább ilyen, ha nem jobb év legyen a következő? Ha csalódtál, gondold át, min érdemes változtatni – munkahelyet, otthont, országot váltani, kapcsolatokon változtatni -, hogy jövő decemberben elégedettebben tekinthess vissza. Tanuld meg könnyedén venni az apró kudarcokat, és használd istenadta képességeidet: vállald az új kihívásokat, és küzd le a nehézségeket.

 

Céltudatosság és önbizalom

 

A célok eléréséhez céltudatosságra, határozottságra, gyakorlatiasságra és alaposságra van szükség. A következőkben két pozitív megerősítést találsz, amit érdemes kipróbálni, mindkettőt saját igényed szerint alakíthatsz. Ha úgy döntesz, elvégzed az egyiket, írd le, és tedd olyan helyre, ahol minden nap látod, és fel tudod olvasni, míg céljaid nem látszanak.

Az első kérés alkalmával hunyd le a szemed, hogy az érzéseidre és ne a látottakra koncentrálj, és nyújtsd ki a karod, így könnyebben megérzed az angyali energiát.

Lazítsd el a kezed és add át magad az érzésnek. Nadiel általában melegséggel, szellővel, apró bizsergéssel, csiklandozással, vagy gyengéd nyomással válaszol. Eleinte gyakran az ujjadon vagy a tenyereden jelenik meg az érzés, és általában a balkézen. Ha ezt érzed, köszönd meg Nadielnek, hogy a segítségedre sietett.

 

A céltudatosság és a határozottság növelésére


„Nadiel, tudom, hogy elég céltudatos, határozott és magabiztos tudok lenni céljaim eléréséhez. Szereteted irányításával módszeresen fogok hozzá ezek megvalósításához, és nem adom fel, míg sikerrel nem járok.”2. A gyakorlatiasság és az alaposság növelésére


„Nadiel, új célokat tűztem ki magam elé, de ezek eléréséhez gyakorlatiasabbnak kell lennem. Szerető segítségeddel reálisan fogom látni a valóságot, és mindenre oda tudok figyelni, megszerzem a kitartást, ami az álmaim megvalósításához szükséges.”

 

Új év – új irányok?

 

Nadiel a költözés, a munkahely-változtatás és az ország váltás angyala is. Talán itt az ideje, hogy Nadiel segítsen a gyökeres változtatásban, és megtudd, mi van neked megírva a sors könyvében.A költözéshez, vagy munkahelyváltozáshoz a következő módon kérd Nadiel útmutatását:

 

„Nadiel, kérlek, vezesd szívemet, hogy tudjam, elköltözzek-e, vagy változtassak-e munkahelyet. A szeretet és a fény nevében.”


Költözéshez, vagy irányváltoztatáshoz a szükséges útmutatást álmodban is megkaphatod. A következő kéréssel együtt írd Nadiel nevét egy darab papírra, és elalvás előtt tedd a párnád alá, majd magadban kérd Nadielt, hogy egy könnyen megfejthető álomban mutasson utat.

 

„Nadiel, add, hogy az álmaim utat mutassanak, és pontosan megtudjam, mit kell tennem. A szeretet és a fény nevében.”

 

 

 

Kép: Pinterest.com

Felhasznált írodalom: Az angyalok hatalma - Angela McGerr