Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

2020-as év numerológiai jóslata

2020-01-01

Az újév a gyarapodás és a kiteljesedés éve lesz!

66141_401901679901887_872783060_n.jpg
Kép forrása: pinterest.com
 
 
2020-as numerológiai jóslat – az újév a gyarapodás és a kiteljesedés éve lesz!
 
 
A 2020 év rendkívül izgalmasnak ígérkezik a numerológia szempontjából, ugyanis a 2 0 2 0 számjegyek különleges energiákat hordoznak.
 
2020-ban a 4-es szám (2+0=2, 2+0=2, ezért 2+2=4) energiái fogják a leginkább éreztetni a hatásukat. A 4-es számjegy egy igen erőteljes töltettel érkezik, mivel igencsak maszkulin erőkkel rendelkezik, viszont az előttünk álló évben sokszor megcsillantja a rejtett oldalát is.
 
Ez a szám erőt és stabilitást hoz, türelemre tanít, ami elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy odaadással végezzük el az előttünk álló feladatokat. A 4-es számjegy végigkísér bennünket az egész újéven át, és segít bennünket abban, hogy a figyelmünket összpontosítani tudjuk.
 
Az Affinity Numerology lap a következőket jósolja nekünk a 2020-as évre:
 
„A 2020-as számjegy által képviselt energiák a figyelem és az összpontosítás energiái. Általuk képesek leszünk könnyebben átlátni a dolgok közötti összefüggéseket és türelemmel lépkedhetünk a kijelölt céljaink felé.
 
Arra fog ösztökélni, hogy ha kell, akár csapatban is képesek legyünk hatékonyan mozogni és dolgozni, viszont az egyéni célok elérése az elsődleges prioritás.
 
2020 energiái segítenek abban, hogy egy sokkal biztosabb alapot fektethessünk le a jövőnk számára. Akik kicsit is hisznek a számok erejében, azok életére nagy hatással lesz a 2020-as év, mivel számtalanszor a 2020-as számjegy az év során számtalanszor vissza fog köszönni különböző alakokat öltve.”
 
A 2020-as és szóval egyfajta nyugodtságot, állandóságot hoz el számunkra, ellentétben a 2019-el, amely egy léggé tüzes és heves év volt. Az újévben lehetőségünk nyílik a növekedésre, fejlődésre, mindezt biztonságos körülmények között téve.
 
Ha ezek hallatán netalántán úgy gondolnád, hogy egy unalmas év elébe nézünk, akkor gyorsan felejtsd el, hiszen nagy változások fognak végbemenni, a különbség csupán annyi, hogy kevesebb dráma fogja kitölteni az életünket.
 
Mivel végre képesek leszünk igazán a fontos dolgokra koncentrálni, így sokkal többet érhetünk el, mint az előző évben. A lehetőségek minden sarkon várni fognak, nekünk csupán mernünk kell!
 
2020 kiváló lehetőség arra, hogy megteremtsük mindazt, amire szükségünk lehet.
 
Minél többet dolgozunk a körülöttünk lévő energiákkal, annál többet és többet érhetünk el. Végre lezárul egy évtized és megnyílik egy új, ahol lehetőséget kapunk arra, hogy egy jobb, szebb és békésebb világot teremtsünk önmagunk és mások számára is.
 
Örvendezzünk az új évtizednek, hiszen ha jól cselekszünk, akkor egy új időszak várhat ránk, ahol végre túlléphetünk a gátlásainkon és a negatív energiákon.