Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

2020 előrejelzés

2020-01-02

Aki a  hullámokkal együtt képes rezonálni, annak határtalan lehetőségek tárulnak fel

heaven and princess.png
Kép forrása: pinterest.com

 

 

Ami mindenképp elmondható 2020-ról, hogy felvesszük a fénysebességet, azaz nagyobb emelkedés, nagyobb "ugrás", vagyis erőteljesebb energiaáramlatok adnak lehetőséget túlhaladni önmagunkat.

 

Földünk, Gaia 24 aktív csomópontja fényhálóként fonja be, és áramoltatja a Fényfotonok, és a mi változó tudati hullámtereinket. Mint a testünk véráramköre a szívünkből szállítja az információt, de nem áll meg a test határaiban, hanem az Égi áramkörbe kapcsolódva 2020- ban a Központi Napokhoz repíti.  

 

Mit jelent ez?  Aki a  hullámokkal együtt képes rezonálni, annak határtalan lehetőségek tárulnak fel önmagán keresztül.

 

Aki ellenállásban van, annak nehéz napjai lesznek amíg az ellenállásokat fel nem számolja magában. Erről szóltak, szól  2017-2019 évei. 

 

Lefodítva egyszerűbben, ahol a szeretet és az adás van, álmok válnak valóra. Akiben a múlt aggódásai, tehetetlensége, önsajnálat, önbántás, megítélés,  vagyis nem a szeretet, annak lehetősége lesz rálátni, és ez nem lesz könnyű, de mindez a fejlődést szolgálja, hogy eljuttasson addig, hogy csak a szeretetet lásd!

 

Gaia változása a mi hatásunkra, amik a 24 megnyílt Földi Quantum Rózsák összerendeződései, az év első 4 hónapjában erőteljesek lesznek.

 

 

Változnak az energiaterek minőségei. Ez az éghajlat, és időjárás jelenségeiben is megmutatkozik.

 

 Földmozgások is kísérik a folyamatot, néha szokatlan, eddig nem tapasztalt helyeken is. 

 

Számisztikailag az év 2020, is 4-es.

 

Már 2019 utolsó 4 hónapja is ezt a ritmust követi. A 4-es  a satbilitásról szól. Kinek melyik oldalát mutatja. Biztonság , bizonytalanság, kint keresed, vagy a magadban megtalált erő, ragaszkodás, vagy áramlás...

 

Nem hagyhatjuk ki a nullát sem.  A nulla, a kör, az eredet, örökkévalóság, ősok. Visszatérés az eredethez, ami számunkra Lemúrián keresztül a Plejádok csillaghalmazáig repít.

 

A kettes minősége a női minőség,  a Hold.

 

Mindez beleszövődik az évbe. Nálad, és a világodba, de a külvilág is megmutatja majd. Ahol meg tud erősödni a női minőség, inkább nevezem az anya természetnek, ami a bölcs, a békés, a feltétel nélküli, ott megjelenik az új. Új látásmód, új felfedezés, új hozzáállás..

 

Ahol nem tud megjelenni, ott harc, és nehézség jelenik meg, és benne lesz a bizonytalanság is.

 

És minden egyet mutat, 2020 a Hold éve, ami erősíti a hatását. Kinek milyen a valósága, abban mutatkozik meg a Hold. Ne felejtsük, szabad akaratunk van. Amit elképzelünk, amit érzünk az a valóságunk, és bármikor változtathatunk ezen. Érzelmek,  érzékenység, intuíció !

 

  A Hold csodálatos hatása fizikai világunkon túl, a mély felismerések, a rejtett dolgok  feltárulása, a papnői minőség, a belső érzékelés erősödése.

 

A tudományos kutatások is olyan mélységeket tárnak fel, amiket eddig nem. Minden a jólétünket és a bőséget szolgálja, a szeretet mindenhol meg fog mutatkozni, csak az kell, hogy meglásd, vedd észre.

 

Ha a tarot kártyát elemezzük, a 4-es a császár. A biztonság, bizonytalanság, uralkodás, vagy uralom, hatalom kérdésköreit mutatja. Ez a politikai platformon, a munkahelyeken a "barátságokban", párkapcsolatokban jól fog látszani, Remélem, csak kívülről fogod figyelni..

 

Az elemek kibővülnek az éterrel.  Nem is kérdés!

 

 Az éter a kezdet nélküli örökkévaló a tanítások alapján. Olyan elem, ami öntudattal bír, mindenhol létezik, és mindennel kölcsönhatásban van. A tudomány hamarosan jobban megismeri. Ma az ismeretlen tényező a kutatásokban. Fizikai hatásként szabályosságot mutat, amit hamarosan képesek lesznek lefordítani, és ez, a fizikai törvényeinket is átírja. Hogy nevezik el ? Hamarosan megtudjuk.

 

A kínai új év 2020-ban január 25.-én kezdődik. A patkány fém minőségben

 

A patkány a kínai horoszkópban  szerencsés. A megvalósítás, gazdagság képe különösen fém minőségben. Nagyszerű év a fejlődésre, az eddigi befektetett energiák beérésére! 

 

A patkány az első a 12 állat körciklusában, azaz a kezdetek, a megújulás lehetőségét adja. Ha kitartóak vagyunk a vágyainkban, ez az év hozzásegít! De ne felejtsük a szabályt! Amit kívánsz , ahhoz minden hozzád érkező dolog szükséges. Ha nem veszíted el a kitartásod, a bizalmad magadban, akkor minden ehhez segít. Ha bizonyalan vagy, kételkedsz, szükséged lesz a megkülönböztetésre, mert  könnyen tévutakra vezeted magad.

 

A csillagászati eseményeket, és hozzá tartozó ünnepköröket a következő írásban fogom átadni.

 

Még tart a felkészülés, és arra bíztatlak használd ki a kínálkozó lehetőségeket a fejlődésre. Hiszen minden erről szól! Figyelj mivel azonosulsz!  Megéri most magadba fektetni az energiát, dönteni, és új belső ösvényre lépni,  hogy kivirágozzon, és beérjen az elültetett mag,  2020 termékeny talaján..

 

 

 

 

2019 november 22.

http://aranykor.gportal.hu/