Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

2020 – ÉVES ELŐRETEKINTÉS

2020-01-03

2020 a változásról, változtatásról szól

csill ang3 másolata.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

2020 – ÉVES ELŐRETEKINTÉS

 

✰ Melyek az év legmarkánsabb bolygóállásai?
✰ Mit jelentenek ezek?
✰ Hogyan érintenek téged?

 

Erről írok, de csak a legfontosabbakról, valamint kiválasztottam a kvadrát fényszöget, mint a megvalósítás lehetőségét. Megnézzük, hogy a legnagyobb hatású bolygók milyen más bolygóhoz kapcsolódnak kvadráttal, ugyanis ez megmutatja, milyen erőket és életterületeket aktiválnak. Megnézzük, milyen asztrozófiai folyamatok játszanak és milyen szerepet 2020-ban.

 

Az év legfontosabb, legnagyobb hatású bolygóállása a Szaturnusz – Plútó együttállás. Január 12-e a legerősebb nap, mert ezen a napon délután tökéletesen pontos a két bolygó együttállása. Ők ketten rögtön év elején megadják az egész év energetikai töltését. A Szaturnusz a mesteri erő, aki önmagad (kis én-ed) meghaladására ösztönöz, mindig azon a (tudatossági) szinten, ahol éppen vagy. Ezt a tartományt, jelen állapotodat készülsz éppen elhagyni, és átlépni egy teljesebb állapotodba.

 

A Plútó adja ehhez az erőt, a belső tüzet, a szent szenvedélyt. Ők ketten, vagyis a benned élő Szaturnusz és Plútó együtt csodákra képesek! Egyszerűen szólva: új pályára állítanak téged.

 

Miért foglalkozom ennyit a Szaturnusz-Plútó együttállással? Mert ők ketten 30-35 évenként állnak össze, csak kétszer – háromszor életünkben, vagyis két – három alkalommal van jelen életünkben, életedben ez az erőtér, amikor hatalmas kozmikus erők aktiválódnak és összpontosulnak, hogy meghaladd eddigi önmagad, és életedet új alapokra helyezd. Itt nem apró kis változtatásokról van szó, hanem az egész életedet rendező elvről, amely minden kétséget kizáróan jó irányba visz, hiszen isteni szeretet terében történik (a Nyilas csillagrendszerben, amely a Tejút szívére mutat).

 

Szeretném, hogy értsd, a Szaturnusz – Plútó benned van. A te határaidat csak te tudod meghaladni. Mindegy, mit mondanak mások, és milyen ilyen-olyan helyzet van, ugyanis te önmagadat építed újjá a te új valóságodban, a te valóságodnak pedig te vagy a középpontja, te vagy a rendező! Te cselekszel. A színész is te vagy.

 

Tehát benne vagyunk, benne vagy egy átalakulóban levő „világban”, ahol mindenki a maga valóságát alakítja, mindenki a maga középpontjából – nézőpontjából, és/de mindenki végül EGY irányba.

 

Január 12-én a Merkúr és a Nap is szorosan együttáll a Szaturnusz – Plútó kettőssel: honnan tudhatod, jól döntesz-e, jó-e az irány? Onnan, hogy harmóniát érzel, mély belső harmóniát. A Merkúr „gondoskodik róla”, hogy meglásd és megértsd a jeleket, amik mentén haladhatsz. A Nap, mint a Naprendszerben a legfőbb vezető, vezérlő elv, szeretet - itt van veled.

 

Még január közepén vagyunk: a Jupiter, bár még kissé távolabb tartózkodik, de közeledik a négyes csoportosuláshoz, csodálatos, hogy lassan öten tartózkodnak a Nyilas csillagrendszerben, amely a Tejút szívéhez vezet, az isteni teremtő erőhöz. A Jupiter és a Leszálló holdcsomó ráadásul a Kígyótartó csillagrendszerben is erőt gyűjt (Serpens Cauda), a Kígyó Farka a Tejút hasadékába hatol: hát mi ez, ha nem az isteni teremtő erő megjelenése! Ég és Föld szövetkezik érted, azért, hogy újjá formáld önmagad a csillagok erejében…

 

A Szaturnusz – Plútó hatás a Nyilasban március közepéig a legaktívabb, mert egymás szoros közelében maradnak március közepéig, tehát önmagad változásainak megtapasztalása, a késztetés a változtatásra továbbra is erős.

 

Egész évben együtt mozog a két bolygó, valójában egész évben erős a változás iránti vágyad…

 

Március végére a Szaturnusz távolodik a Plútótól rövid időre, elhagyja a Nyilas csillagrendszert és megközelíti a Bak csillagrendszer két Napját, az Algedi Príma és Algedi Secunda csillagokat. Ez a többrétegű építkezés helye, amely fizikai struktúra és lelki magasság is, tehát külső és belső építkezés – ez az időszak arra jó, hogy újra látod, tudod, hova akarsz eljutni. De aztán május elején visszafordul, és újra elkezd közeledni a Plútóhoz. Egyre erősebb, összehangoltabb a kettejük ereje, a közös terük. Majd szeptember végén – október elején vannak legközelebb egymáshoz, ekkor újra elodázhatatlannak érzed a változtatást. (Aztán a Szaturnusz majd 2021 januárjában lép be újra a Bak csillagrendszerébe, elhagyja a Plútót (vízöntő jel), és a következő 3 évben ott is marad.)

 

Amikor a Jupiter csatlakozik a Szaturnusz – Plútó pároshoz, a dolgok új színezetet kapnak!

 

Február második felétől már érezhető az új színárnyalat, április 5-én hajszálpontosan együttáll a Jupiter és a Plútó. Tavasszal hatalmas szerencse, fantasztikus jó dolgok lehetősége, öntudat – önbizalom magas foka, erre szoktuk mondani, hogy csoda, isteni csoda születik, történik… Már pár héttel előbb és pár héttel ezután is… és ezen túlmenően: átütő erőd van, hogy a legnagyobb jót megcselekedd magaddal…

 

Innentől, február második felétől alkotnak hármast a Szaturnusz-Plútó-Jupiter, és innentől ez a meghatározó bolygóállás az évben. Amit a csodáról írtam, érvényes az év egész hátralevő részében, egész évben! Annyit még, hogy a Téli Napfordulókor, karácsony előtt a Jupiter a Szaturnusszal alkot szoros együttállást: év végén szeretettel, bölcsességgel tudsz ránézni az eddig történtekre, a tapasztalásaidra, az eddig megtett utadra. Csakis a bölcs, mély szeretet teréből érdemes szemlélned önmagad és a manifesztált dolgaidat magad körül…

 

A kvadrát fényszög a megvalósítás fényszöge, késztetés, amely arra sarkall, hogy materializálj, anyagba öntsd az elképzeléseidet, megvalósítsd a vágyaidat az életben. Belső ösztönzés, hogy létrehozd „kint”, amire vágysz. Mindig érdemes megnézned, melyik két életterületet köti össze a kvadrát, azokon a területeken van a legnagyobb lehetőséged megvalósítani a vágyaidat. Nézzük, hogy a legfontosabb bolygóállások kivel-mivel kvadrálnak!

 

Februártól kapcsolódik a Szaturnusz-Plútó-Jupiter hármasa kvadrát fényszöggel az Uránuszhoz:

 

innentől legalább május végéig nagy szerepe van az uránuszi minőségnek: egyfelől jönnek bevillanások, megérzések, erős az intuíciód, erős ráérzések, ráérzékelések jellemzők, hogy magad is csodálkozol néha. Ezekre jó, ha hallgatsz, mert alapja lehet a változtatásnak. Másfelől váratlanul bekövetkező események, villámcsapásszerű történések jellemzők, amik felborítják az eddigi terveidet, vagyis ilyenkor „újratervezés” van…

 

Ezen az időszakon belül február végétől március közepéig jelen van a Vénusz-Uránusz együttállás, március 8-án egzakt (milyen érdekes :)): itt kifejezetten a női minőségben, nőiséggel, nőséggel kapcsolatos dolgaidban változtathatsz, manifesztálhatsz, ha választod. Erős ekkor az úgynevezett „női megérzés”, amit használhatsz bármely területen.

 

A Marsnak is fontos szerepe van az év jelentős részében. Már márciusban feltűnik a Szaturnusz-Plútó-Jupiter mellett, kezdeményező-erőt hangsúlyoz, a nyílt, tiszta, vállalt „harcot” a változás mellett, de igazán hangsúlyos augusztustól lesz egészen év végéig a szerepe. Augusztustól kvadrálja a Szaturnusz-Plútó-Jupiter a Marsot, aki a Halak csillagrendszerben halad. Erős kezdeményező elv érvényesül, amely összegzésre irányul, az eddigiek áttekintésére, értékelésére, de az összegző a mélylélek, az isteni igazság, a szeretet, nem az elme. Ez az időszak minden bizonnyal a legtisztább, leghatékonyabb teremtések - teremtődések tér-ideje. Itt összeadódik a tökéletes, legmagasabb állapotra törekvés a mély belső tűzzel, amely átéget az újba, és az ősbizalommal, ahogy hiszel önmagadban, valamint a lélek döntésével.

 

Összegezve: 2020 a változásról, változtatásról szól.

 

Minden külső változást megelőz egy belső, amikor tudod, mit akarsz, és az megjelenik a külső körülményeidben is. Mára ez a folyamat felgyorsult, nagyon gyorsan is tudsz változtatni. Erről szól a Szaturnusz-Plútó együttállása, és „tánca” egymás terében. A Szaturnusz az a belső mester, aki tudja, mi a legjobb neked. Addig ösztönöz, addig hozza a tapasztalásokat, amíg végül eljutsz a számodra legjobb döntésig, legméltóbb helyzetig, a legtökéletesebb állapotodba. A legjobbat hozza ki a dolgokból, efelöl biztosítalak.

 

A Plútó megmutatja, hogy olyan szeretet-erő lakozik benned, amit elmével elképzelni sem tudsz. Ez a legmagasabb rendű szenvedély, amely bármely alkotás szülője.

 

A Mars a tiszta, nyílt, felvállalt kezdeményező erő.

 

Az Uránusz a nem várt eseményekért felelős. Bekövetkezik, amire nem számítottál, vagy számítottál titkon, de nem akartál tudomást venni róla, viszont most derült égből villámcsapás módra megváltoznak a dolgok. Megfigyelted már, hogy ha becsap a villám, te rákényszerülsz, hogy másként gondolkodj, új megoldásokat keress? Hát erről van szó, ezért történik minden. A tudatosságod tágulásáért. A megújulásért.

 

A Jupiter hozza az öntudatosságot, az isteni tudatosságot, az önbizalmat. Egyszerűen tudod, hogy minden rendben van és rendben lesz.

 

A szerencsét is ő hozza, mert az öntudat mellé társul a szerencse.

 

Szeretnélek emlékeztetni, hogy ezek a bolygók, ezek a minőségek és energiák TE vagy. A te aspektusaid, a te energiáid, a te erőid. Amit itt olvasol, rólad szól, a te működésedről, a te változásodról. Az a célom, hogy a számodra legméltóbbat mutassam meg, azt, ami a legjobban szolgál téged isteni utadon.

 

 

✰✰✰

 

 

Szeretettel ♡
Kiss Liza
asztrozófus

Forrás: https://kiss-liza-asztrozofus1.webnode.hu/