Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

2020 Január

2020-01-03

A januáron át vezető út egy hullámvasút lesz

ang art medi 8.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

Várható energiák 2020 januárjára 

 

Csatornázva a Fény Körből -2020. január 2.

 

Egy kollektív gyász járja át a társadalmi struktúráitokat és mindez egy csúcsponthoz közeledik. A januáron át vezető út egy hullámvasút lesz, meglepő és előre jelezhető fordulatokkal. Köztük olyan dolgok, amelyekre szükségetek van és olyanok is, amelyektől eddig menekültetek. Ez az a pillanat, amire már régóta készülődtök. Ez az a pillanat, amikor bizonyos dolgok a helyükre kerülnek, mások pedig szétesnek. Mindez a személyes és közös fejlődésetek számára megkönnyebbülést hoz, megmutatván azt, hogy merre tartotok, hogy mit kell megváltoztatni vagy magatok mögött hagyni.


Ez az igazság pillanata, a megtisztulás pillanata.

 

Egy olyan pillanat, amely lehetővé teszi számotokra, hogy arra az útra összpontosítsatok, amelyre igazából lépni szeretnétek és, hogy meghatározzátok, hogy vajon ez e a megfelelő irány a számotokra. Semmi sem egyszerű, de mindez megéri, amint lecsupaszítjátok mindazt, amit megtapasztaltok és arra összpontosítotok, ami igazából számít.
Ha változást hoztok az életetekbe, maradjatok nyitottak olyan irányokra is, amelyekre még nem is gondoltatok. Ahelyett, hogy egy előre meghatározott úton járnátok, tartsátok a célt a szemetek előtt és majd meglátjátok, hogy az áramlat merre visz benneteket.

 

A január hozhat néhány csodálatos lehetőséget vagy éppen felerősítheti azon intézmények töredezettségét, amelyek számotokra annyira fontosak.


Ez a meglepetés és a hozzáigazodás pillanata. Minél nyitottabbak és képesebbek vagytok a változásra, annál könnyebb lesz az átállás a számotokra.
Ha jelenleg ellenálltok a változásnak, kérdezzétek meg magatokat miért, mitől féltek? Mit gondoltok, mit kell majd elengedni? Csak egy módja van annak, hogy összhangban maradjatok azon igazságokkal, amelyek számotokra fontosak? Egyben maradhattok e úgy, hogy közben új irányba indultok el? Vannak a múltjaitoknak olyan részei, amelyeket el kell engedni ahhoz, hogy előre tudjatok lépni? Van módja annak, hogy egy új dolog építésére összpontosítsatok ahelyett, hogy a régivel harcolnátok?


Számítsatok a kiszámíthatatlanra!

 

Lesz itt öröm, csalódás és kiábrándulás. Amint az energiák különböző fejlődési szakaszokban találkoznak az egyes emberekkel. Az ebből származó leckék óriási értékkel bírnak majd a számotokra és az életetekben olyan módon tudtok előre lépni, amire egyáltalán nem számítottatok eddig. Minél nyitottabbak maradtok, annál többet fogtok kihozni ezen lehetőségekből és kihívásokból, amint ezek körülöttetek örvénylenek.


Ezek változó idők és a Földön most jelentős tisztítás zajlik.

 

Ez egy átmeneti időszak, ami lehetővé teszi sok energia elengedését, amelyet a társadalmi rendszereitek már régóta magukban tartanak. Annak érdekében, hogy a fejlődésetek következő szakaszába léphessetek, ezeket az energiákat meg kell vizsgálni és vagy elengedni vagy meg kell tartani őket. Ez a jelenlegi pillanat lehetőségek ajtaját nyithatja meg számotokra vagy megmutathatja azon út igazságát, amihez ragaszkodtok. Hozhat nektek örömet vagy éppen szomorúságot. Teljesen tőletek függ az, hogy hogyan bántok ezekkel a lehetőségekkel. Szánjatok némi időt ebben a hónapban arra, hogy igazából kiértékeljétek annak az esszenciáját, amire vágytok és az aktuális irányotok valószínűleg eljuttat e benneteket a célotokhoz.
Ha nem, akkor fontoljátok meg, hogyan lehetne változtatni esetleg az útirányon.

 

Olyan sok elengedés történt itt már, olyan hosszú időszakon keresztül és sokan igencsak levertnek érzik magukat. Néhányan makacsul kitartanak, néhányan feladták, néhányan pedig méregbe és keserűségbe vonultak vissza. Az ütközés érzése egyre erősebbé válik és januárban mindez kicsúcsosodhat.


Próbáljatok meg őszinték lenni önmagatokhoz avval kapcsolatosan, hogy hol nő a nyomás a saját életetekben és hol tudnátok kiengedni a szelepet a lehető legkisebb károkozás mellett.

 

Tudtok esetleg jobban gondoskodni önmagatokról? Képesek vagytok visszautasítani olyan kötelezettségeket, amelyeket nem igazán tudtok megengedni magatoknak akár pénzügyi, akár fizikai értelemben?
Abba tudjátok hagyni azon ételek fogyasztását, amely eldugítja a rendszereiteket? El tudjátok engedni azon embereket, akik lehúznak benneteket és előtérbe helyezni azon barátságokat, amelyek ténylegesen támogatnak benneteket és előre lendítenek? Őszinték tudtok lenni önmagatokkal kapcsolatosan, hogy megfelelő e a munkátok a számotokra és a megfelelő helyen van e az otthonotok?

 

Néhány nyomás pont nagyon fájdalmas lehet. Lehet néhány kevésbé, néhány azonnal megoldható lesz, mások manifesztálására pedig akár évekre is szükség lehet. A lényeg az, hogy elkezdjétek, hogy meghozzátok azt az elhatározást, hogy megteremtsétek azt ami igazán a szívetek mélyén fekszik és, hogy elengedjétek mindazt, ami már nem működik.

 

Engedjétek meg a régi energiáknak, hogy távozzanak és összpontosítsatok arra, ami beérkezik.


Mindez egy lehetőséget tartogat azok számára, akik képesek átlátni a köbön, de ha nem látjátok az utat, akkor összpontosítsatok arra, hogy a következő lépés a lehető legjobb legyen. Az út majd letisztul mind addíg, amíg a célotokra összpontosítotok és felkészültök arra, hogy az út minden egyes lépése során alkalmazkodjatok.

 


Namasté