Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

2021.03.03.

2021-03-03

ERŐS TRANSZFORMÁLÓ ENERGIÁK ÉRKEZNEK

ang angyal f.jpg

 

2021.03.03.

 

ERŐS TRANSZFORMÁLÓ ENERGIÁK ÉRKEZNEK

 

Március 3.-án egy energia portál nyílik meg, amely nagyon erőteljes transzformáló energiákat hoz számotokra. A folyamat már 2.-án elkezdődött, amikor áthangolást kaptatok, hogy befogadhassátok az új fénykódokat, hatása pedig az előttetek álló napokban még sokáig érezhető lesz.

 

A Napon keresztül kozmikus fényhullámok áradnak be, amelyek intenzív megújító és átalakuló energiákkal érkeznek.

 

Az intenzív energia hullámok a Föld légkörén keresztül fognak terjedni, lehetővé téve, hogy magas elektromágneses áramlatok által energetikai tisztításokat és rezgésszínt emelkedést hozzanak létre. A magas frekvenciák, amelyek a felszínre hatolnak a félelem által keletkezet blokkok feloldását segítik. Oldják az alacsony frekvenciájú asztrális hálót, amelyet a kollektív hozott létre. Átszakítják az árnyék lények által kivetített sötét fátylat, amely a szeretet rezgését és a fénytudatosság terjedését volt hívatott blokkolni.

 

Ez az energia a belső erőt szabadítja fel, kiemeli a tudatot és felszabadítja az energiatereket az alacsony rezgésű tudati mezőkből.

 

Az átalakítás a krisztusi minőségek megnyilvánulását és a szeretet erő megtapasztalását segíti, valamint a Forrással való energetikai összekapcsolódást támogatja.

 

Ha készek vagytok arra, hogy felülemelkedjetek a világban megnyilvánuló káosz valóságán, és megnyitjátok a szíveteket az egyetemes szeretet befogadására, az isteni kegyelem energiái által, feloldhatjátok a negatív energetikai lenyomatokat, amelyek leblokkolták lelketek erejét.

 

Az árnyék minőségek tudatos átlényegítését Zadkiel arkangyal által, az ibolya láng aktív használata segíti.

 

A szív megnyitását és a kegyelmi energiák befogadását Mária Anya támogatja.

 

A krisztusi tudatosságba való emelkedést, Jézus Krisztus élő jelenlétének behívása által, az arany fény lehorgonyzásával valósulhat meg.

 

Az ibolya láng, a rózsaszín sugár és az arany energia azon transzcendens eszközeitek, amelyek a jelen időszakban kiemelhetnek benneteket, azon tudati és érzelmi állapotokból, amelyek leblokkolták az isteni energiákhoz való hozzáférés és isteni valótok kibontakozását.

 

 

Áldással és szeretettel az angyali világ segítői

 

 

 

Írta: Aysha