Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

2022-es év

2022-01-11

A két elváló idővonal és a szeretet útja 

 

lépcső szeretet életvirága.jpg

 

2022-es év

 

Szeretteim, üdvözöllek benneteket a Föld lineáris idővonalának 2022-es évében. Kérünk benneteket, hogy engedjétek meg, hogy ez a Szeretet éve legyen és a Paradicsom kapujának megnyitása.

 

Ez egy olyan év lesz, amelyben csak a Szeretet teszi lehetővé, hogy sikereket érj el, boldogulj, és megtapasztald földi életed egyszerű örömeit.

 

Természetesen, mivel az idő és a tér többnyire az érzékelés „illúziója”, ezért két idővonal és két valóság között élsz. A régi energia/alternatív valósága a tudat alsó szintjein létezik a lineáris idővonalon, a magasabb tudatosság spirál idővonala pedig a magasabb frekvenciákon létezik. Mindegyik idővonal, miközben ugyanazon „térben” léteznek, más térbeli valóságot hoz létre. Tehát az érzékeléseidtől és a lelked frekvenciáidtól függően vagy egy kaotikus és félelemmel teli valóságban, vagy egy békés és szeretetteljes valóságban találod magad. Ha Mestere vagy az Energiádnak, arra fognak invitálni, hogy gyakran mozogj a kettő között, szükség szerint.

 

2022-ben kiválaszthatod, hol szeretnél lenni, ha „frekvenciatárcsázódat” az Új Föld idővonalára állítod.

 

Hogy csináljam ezt? Kérdezheted?

 

Egyszerűen úgy, hogy döntést hozol és szándékot fogalmazol meg.

 

Válaszd azt, hogy a Szeretet, a Jóság és az Együttérzés valóságában élsz, és öleld át a saját árnyékenergiáidat, hogy ne ess ki ebből a frekvenciákból. Ha mégis kiesel a Szeretet frekvenciájából, egyszerűen válassz újra, és hangolódj össze a magasabb energiákkal, amelyek most annyira elérhetőek.

 

A Nagy Tanító Avatarok Yeshua/Jézus és Mária Magdolna megmutatták neked az utat. Koncentrálj a szívből jövő szeretetre, és bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak. Nyisd ki a "Szeretetkönyvét" és kezdj el élni a lapjaiban!

 

Mária Magdolna megtanít arra, hogy légy jelen az életedben, és arra koncentrálj, ami előtted van, félelem és szorongás nélkül. Ő vezetni fog téged, hogy áramolj az élet kreatív áramlataival, hogy bízz és ne add meg magad, annak érdekében, hogy örömben és bőségben élhess.

 

A magasabb tudatosság örömei egyszerűek. Mély kötelék fűz össze a Természettel és a Földdel, amely biztonságérzetet és jólétet ad. Létezik egy olyan kapcsolat és kommunikáció érzése a Felsőbb Éneddel, az Angyali és Galaktikus Családjaiddal, amely tudatja veled, hogy nem vagy egyedül. És van egy szent tér és összetartozás érzése a Földön a lélek családoddal, ha megtalálod a Közösség új érzését.

 

Szeretteim, február 2-án 2/2 órakor áthaladtok egy nagyon különleges tudati portálon, amelyet Vízöntő kapunak hívnak. Ebben az évben 2022/02/02-re és 2022.02.20.-ra esik, és mi úgy hívjuk, hogy „A Paradicsom kapuja”.

 

Ilyenkor összejöttök egy szent beavatásban, amely aktiválja a megnyilvánulást az Új Föld idővonalán. Látni és érzékelni fogod, hogyan nyilvánul meg a Mennyország az Új Föld idővonalán. Látni fogod, hogyan nyilvánul meg a Menny a Földön, a saját teredben és a saját Új földi idővonaladban. Bármekkora is a káosz, az alacsonyabb frekvenciájú idővonalon nyilvánul meg. Az Új Föld idővonalában szabadság és szeretet lesz.

 

Az Energia és a Szeretet Mestereiként kötelesek vagytok tartani a Szeretet energiáját, és létrehozni egy Fényhidat, hogy lehetővé tegyétek mások számára, hogy megtalálják az utat az Új Föld idővonalához. Az alternatív idővonalon nem mindenki lesz hajlandó, vagy akár emelkedni, de akik igen, és valóban sokan lesznek, szükségük lesz a segítségetekre, hogy példát mutassatok, támogassátok az átkelést, emeljétek a  frekvenciáikat és érzékelésüket az Új Földre.

 

2022-ben sokatokat fogják felkérni, hogy bővítsék munkátokat és aktiválni fogjátok a földi küldetésetek új aspektusait. Viselni fogjátok a Fénykoronátokat, és Szuverén Lények lesztek, akik másokat a saját Szuverenitásukhoz és Fénykoronáihoz vezetnek. Szeretteim, ne húzódjatok vissza, most van itt az ideje, hogy felálljatok és erővel töltekezzetek.

 

Most szükség van rád a Földön.

 

Ezért jöttél ide!

 

Izgalmas időszak ez, amikor belépsz ebbe az új alkotásba!

 

Angyali áldást és fényt kívánunk 2022-ben!

 

Mihály arkangyal és az Elohim angyali család.

 

 

 

Celia Fenn

Fordította: Aysha