Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

2022. - es év előzetese

2021-05-12

A következő 2 hónap a jövő év megalapozását hozza

csill. bo.jpg
 
Mi várható 2022-ben?
 
A következő 2 hónapban dönthetünk, hogy a 2022-es évet milyen alapokra helyezzük
 
 
Ahogy most vetsz, úgy aratsz majd.
 
Vagyis röviden: a Jupiter röpke jegyváltása nem jelent még feloldozást! Csak óvatosan a kiáradással...
 
Olyan lesz a következő 2 hónap, mint amikor egy új mozifilmről látunk egy 2 és fél perces előzetest. Benne lesz a film hangulata, a történet lényege, de a csattanót nem fogjuk látni, ám kaphatunk egy kis ízelítőt a "legjobb" jelenetekből. A "legjobb" itt nem minőségében értendő...a legjobb, itt azokat a pillanatokat fogja jelenteni, amik meghatározóak lesznek valamilyen szempontból. De ebben ugyanúgy ott lehetnek az ébresztők, a megrázkódtatások, újratervezések felismerései. Vagy felismertetései...
 
Az élet segít minket. Ismét. Csak rajtunk múlik, hogy mennyire figyelünk majd azokra a jelekre, amiket ezalatt az időszak alatt kapunk. Az égi elrendeltetésekbe nincs beleszólásunk, de mindig van választásunk abban, hogy azokat emberként milyen minőségben szemléljük, éljük meg.
 
Vagyis, ha egy épkézláb 2022-őt szeretnénk teremteni, annak lehetőségeiből most kaphatunk ízelítőt, hogy hogyan.
 
A Jupiter május 12-ről május 13-ra virradóra a Halakba lép. Emelkedett szentségben evez be a Vizek legmagasabb minőségébe. Megérkezése ide olyannak tűnik, mint egy feloldozás. A kérdés: mi alól is?
 
Amikor végre megemelkednek a gátak és megindul az áramlás, ami oly régóta határok és keretek közé volt kényszerítve...ennek előszeleit érezhetjük már. A várva várt nyitás...
De hol a trükk? Mert bizony van.
 
Ezért Jupiter.
 
A Jupiter bár bőséget hoz nekünk abból, amiben éppen jár, de épp ennek csapdáján keresztül hozza el tanításait. Alacsony értelmezésben a "nagy szerencse" bolygójának tartja a mundán világ, ezzel ellentétben azonban az Égi Rend szerint a túlzó, többlet, kiáradás, mértéktelenség energiáit hordozza. S ez bizony nem csak a jó dolgokra igaz... Szaturnusz kezére játszik most ugyanis, s ezt nem szabad elfelejtenünk. Az égi sakktáblán ő pedig épp a Vízöntő területén menetel, s ott is lesz még egy darabig. Ő hozta nekünk a bezártságot, a szabadságunk korlátozásait, de mindig fontos tudnunk, hogy az ő mondanivalóit csak akkor érthejük meg, ha a sebzett, kicsinyes, fuldokló egónkat meg tudjuk haladni és megérkezünk Önmagunkban annak alázatába, hogy tetszik vagy sem, a velünk történő minden eseményért egy szinten mi magunk, Emberek vagyunk a felelősek. Mi vagyunk a felelősek azért, amiért az Égi óra most olyan fertályon ketyeg, ami emberként nekünk fáj, ami bánt, ami korlátoz, csak nem értjük még mindig, hogy erről egyénenként igenis tehetünk. Kicsit elszaladt velünk a ló...csupán ezt szeretnék velünk közölni.
 
S hogy jön ide a Jupiter? Ő gondoskodik arról, hogy meglegyen most a feloldozás illúziója, megadja a löketet ahhoz, hogy szabadon tudjanak ismét áramolni a dolgok, hogy újra emberi egóval nézve, vissza tudjanak térni a dolgok "látszólag" egy élhetőbb kerékvágásba. De ez csak látszólagos.
 
Mert ha nem vagyunk szemfülesek, ha nem tudjuk, hogy ez egy finoman felépített égi "csapda" része, hogy vajon tanultunk-e legalább minimálisat az elmúlt 1 évből, akkor ennek következményeivel igen hamar újra szembesülni fogunk, azzal lerakjuk 2022 alapjait. A Jupiter június vége felé visszafordul, ennyi elég is lesz jelszóval és július végével újra visszalép a Vízöntőbe...
 
Ne feledjük, az Égi leosztás szerint, Szaturnusz uralja most a Vízöntő energiáján keresztül az emberi egó legsebezhetőbb területét, s ez pedig a "szabadság".
 
Itt kapunk lehetőséget arra, hogy megértsük ennek a szónak a valódi jelentését, ennek tükrein keresztül láthatunk rá a saját sorsunk korlátaira, s annak üzenetét kaphatjuk meg ezáltal, hogy hol s mennyire nem vesszük figyelembe az Égi Rend karmikus egyensúlyra való törekvését, s hol, miben nem fordulunk alázattal sem a minket éltető, ajándékba kapott Energiát, sem a minket körülvevő világot illetően.
 
 
Nem feketéről és fehérről beszélünk, nem a megosztottságról, nem arról, hogy kinek miben van vagy nincs igaza. Amíg ezekben a rétegekben járunk, addig ezeket az energiákat erősítjük, tápláljuk.
A Vízöntő Szaturnusz nem erről szól. Nem az egó szemüvegén keresztül megélt kicsinyes szabadság energiája, hanem annak üzenete, hogy az Égi körforgás most ért el arra a pontra, amiben az Embernek azt mondta:
 
- Elég.
 
Az elkövetkezendő időszak olyan lehet most, mint amikor leküzdhetetlen, zabolátlan vágyat érzünk valamire, s közben legbelül a Lélek ül, s némán óvatos figyelemre int...
 
Rajtunk múlik, melyikre figyelünk. Nem arról van szó, hogy nem lehet kicsit szabadabbnak lenni. A mérték a kérdés, hogy emberként, mennyire tudjuk elfogadni, hogy ez most nem szólhat a határtalanságról.
 
Egyéni szinteken azok legyenek figyelmesek a saját életükben, akiknek vannak állásaik a jegyek 2-3. fokán. Az adott életterületen javallott nem túlságosan kiáradni, nekilendülni, hanem mértéket tartani, s hideg fejjel megmaradni egy nem kibillent, túltöltött állapotban. Bármikor, amikor úgy érzitek valami végre kinyílik, de jó, végre megindult, érzitek a nyitást, a húzást, na pont ott lenne fontos, hogy ne rohanjatok teljes gőzzel, minden mást figyelmen kívűl hagyva bele, bármilyen terület is az. Ha saját magatoknak tudtok ebben megfelelő határt szabni, akkor később kevésbé lesz szükség arra, hogy ezt majd a Szaturnusz tegye meg...mert meg fogja.
 
A következő 2 hónapban dönthetünk, hogy a 2022-es évet milyen alapokra helyezzük, akár egyéni szinteken, s ezzel a külvilágban is.
 
Hogy a mértéktelen kiáradás, féktelenség illúziójában futunk ezerfelé, a látszólagos szabadságunkat kergetve, vagy megérkezünk annak állapotába, amit a Jupiter igazából üzen. Ez pedig az Összetartásban lévő egyensúly, a mértékletesség energiája. Minden körülmények között. Nem valami ellen vagy mellett kardoskodva. Nem feketében vagy fehérben gondolkodva.
 
Hanem ezekkel Egységben.
 
Másképp nem fog menni.
 
Szeretettel mindannyiunknak
 
 
 
Ila