Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

2022.02.11. AKTIVÁLÁS

2022-02-11

Magasabb énünkkel való kommunikáció

 

1 medi ang 35.jpg

 

 

2022.02.11. AKTIVÁLÁS

 

Magasabb énünkkel való kommunikáció fénycsatornájának megtisztítása, aktiválása és felhangolása

 

Ma a 22222 Portál újabb aktiválási pontja van, amely lehetővé teszi számunkra, hogy energetikai testünk összhangba kerüljön a magasabb énünk fénytereivel. Aktiválja a magasabb énünkkel való kommunikáció fénycsatornáját, hogy sokkal tisztábban és könnyedebben tudjunk információkhoz, tudáshoz és útmutatásokhoz jutni, a felsőbb önvalónktól.

 

Minél tisztábbak vagyunk szellemileg, annál jobban tudjuk megkülönböztetni a fals információkat, az értékes közlésektől.

 

A túlzott tudásszomj és információ éhség sokszor olyan csatornák felé nyitja meg a szellemünket, amelyek nem a tiszta forrásból merítkeznek. Ilyenkor a korona csakránk által ráhangolódunk, azon emberre és entitásokra, amelyek bizonyos információkat közölnek. Ha azok, az árnyéklények megtévesztő szándékából érkeznek, nem tiszta szellemektől vagy egy eltévelyedett ember spiri egójától, akkor mentális zavart és dezorientáltságot fogunk tapasztalni. Ha tisztátalan szellemlényekkel vagy üzenetekkel kerülőnk kapcsolatban sokszor tapasztalhatunk fejfájást vagy szúrásszerű érzetet a fejünk tetején. Ha olyan információs mezőkkel kapcsolódunk össze, amelyeknek célja a manipuláció, félrevezetés és szellemi köd létrehozása, mentál testünk szennyeződik, tisztánlátásunk elhomályosul és olyan mentális fátyol ereszkedik a harmadik szemünkre, amely megakadályozza az igazság meglátását.

 

Mindenki egyéni úton halad a szellemi ébredés és a lelki kibontakozás felé, vannak információk, amelyek támogatnak bennünket és vannak, amelyek gátolnak. Nekünk kell megválogatnunk azt, ami érték a számunkra és elvetni mindazokat, amelyek nem visznek előre.

 

A mai nap lehetővé teszi számunkra, hogy az információs mezőnk és a mentális testünk megtisztulhasson, mindazon árnyékbehatásoktól és fals tanítások fátylaitól, amelyek gátolják a szellemi ébredésünket és a magasabb énünkkel való kommunikációt.

 

Globális szinten az emberiség kollektív tudatának energiainformációs fényhálózatát tisztítják, egyrészt a régi hitrendszerek elmekontroll elemeitől, másrészt a tudatosságot blokkoló árnyék fátylak programjaitól. 

 

Kérjük meg Istent és az angyalokat, hogy tisztítsák meg a szellem testünket és a mentális aura rétegünket, mindazon behatásoktól, amelyek leárnyékoltak bennünket. Kérjük a tisztánlátáshoz szükséges fényt és bölcsesség fénykódjait a magasabb énünktől. Zárjuk be azon szellemi csatornákat, amelyeket tudatosan vagy tudattalanul nyitottunk meg, a fénytelen minőségek vagy hamis tanítások felé. Kérjük meg a szellemi vezetőinket és angyalainkat, hogy segítsék a kommunikációs fénycsatornánk megtisztítását, megújítását és felhangolását.

 

Tudatosan kapcsolódjunk a magasabb énünkhöz, hogy minél tisztábban tudjunk ráhangolódni, azon energetikai fényterekre, amelyek most támogatnak bennünket.

 

Bontakoztassuk ki a mesteri önvalónk szellemi fényét és hozzuk le tudatosan az égi tudásunkat a mentális testünk fényrétegeibe.

 

Az Isteni Fehér Sugár és Gábriel arkangyal lehet ebben a segítségünkre.

 

 

Áldással és szeretettel

 

Aysha