Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

2024 LÁTOMÁSA

2024-01-01

Az ERŐ és a SZEMÉLYES CÉLOK éve

kapu őszi napéj=.jpg

 

2024 LÁTOMÁSA

 

ERŐ éve + SZEMÉLYES CÉLOK (lélek szinten).

A VÁRATLAN VÁLTOZÁSOK éve + FORRADALOM GLOBÁLIS szinten (kollektív).

 

Sok ember jelenleg a mély megrázkódtatás és energetikai kimozdítás szakaszában van – ami 2023 novemberében és decemberében kezdődött és 2024 februárjáig fog tartani.

Szükséges, hogy KITISZTÍTSUK és KIDOBJUNK mindent, ami már nem szolgál minket. Személyiségünk átalakulását figyelhetjük meg, sok kihívást tapasztalunk, a halál és az újjászületés energiája folyamatosan áramlik rajtunk keresztül, hogy végül több fényt tudjunk megtartani és leföldelni a jövőben.

 

Mi támogat minket ezekben a nehéz élményekben?

 

A SZERETET, A KAPCSOLAT és A CÉL.

 

Ha jelenleg a tisztulási fázisban vagy, ki tudod használni ezt a téli időszakot a pihenésre, elengedésre, törlésre és regenerálódásra?

 

A Téli álom/pihenés időszakában érdemes végiggondolnod a következő dolgokat:

 

Ülj le egy kicsit, lélegezz mélyen és nyugodtan, hunyd be a szemed és nézd meg milyen válaszok érkeznek hozzád az intuíció szintjéről. Ne ítélkezz. Csak fogadd el és írd le.

  • Milyen leckéket tanultál a 2023-as év tapasztalataidból?
  • Miért vagy hálás ami 2023-ban történt veled?
  • Készen vagy arra, hogy megtisztítsd vagy elenged azt, amit 2023-ból magaddal hoztál?
  • Mit szeretnél meghívni, megteremteni, megvalósítani 2024-ben?

 

2024-es témák :

 

A SZEMÉLYES FEJLŐDÉS FELGYORSÍTÁSA

 

Elengedjük a RÉGI létminőséget és életmódot, hogy TERET teremtsünk és megnyíljunk az új felé. Az új dolgok, tapasztalatok, szokások és választások drasztikusan másnak tűnhetnek, mint korábban. A párkapcsolati dinamikában vagy befejezésekben és az új kezdetekben bekövetkezett változások hasznosak lesznek. A középpontban a személyes szabadság, a kapcsolatok és az öröm lesz.

 

A GLOBÁLIS FORRADALOM ENERGIÁJA

 

Az elégedetlenség magjai nőnek - az elnyomás és az igazságtalanság arra készteti az embereket, hogy felébredjenek és új tudatszintre lépjenek. Nem tudom, hogy fog ez kinézni, de az emberek már nem fogják tolerálni azt az elnyomást, amit rájuk kényszerítettek. Az igazságok felfedése továbbra is sokkolni fogja a világot. A geomágneses hatások és az emberi cselekedetek megváltoztatják a világ helyzetét.

 

A KÖZÖSSÉGI ÖSSZETARTOZÁS ÉS A MÉLY KAPCSOLÓDÁS ENERGIÁJA - NAGYOBB EGYENSÚLY LESZ EBBEN A TÉMÁBAN

 

Bár még mindig nagyon sok megosztottság van a világon, úgy tűnik, az emberek jobban kötődnek egymáshoz. Ez megnyilvánulhat energetikailag, érzelmi szinten, de fizikai síkon is. Külső helyzetekben is megfigyelheted, belül is érezheted.

 

A KÜLSŐ DESTABILIZÁCIÓ BELSŐ STABILITÁST HOZ

 

Ez a téma az egyensúlyhoz, a jóléthez és a saját idegrendszered ápolásához kapcsolódik. Ha még mindig küzdesz ezzel a témával, 2024-ben könnyebb lesz elérned és állandó elemként megvalósítanod az életedben. Fontos lesz az egészség, a fizikai testmozgás és a meditáció, a különböző kiegyensúlyozó, alapozó és átlényegítő gyakorlatok és a közösségi élet.

 

A FÉNYKÜLDÖTTEK/ FÉNYHORDOZÓK IDEJE

 

Az élet értelmének megtalálása és tudatos módon való megvalósítása.

 

2017-2024 közötti időszak arról szólt hogy a fényhordozók öntudatukra ébredtek, a világban betöltött szerepükről, életcéljukról és a megvalósítás módjairól. 2024 lesz ennek a folyamatnak a csúcspontja. Eldobjuk a régi szoftvereket, feloldjuk az elavult programozásokat, lezárjuk a régi ciklusokat, új identitásra születünk, amely harmóniában van a lelkünkkel. Egyesek számára ez radikális változás lesz abban, ahogy eddig működtek. Mások inkább az élményekre koncentrálnak, mint a konkrét dolgokra.

 

2024 a tűzenergia és a hatalom/erő éve lesz személyes szinten. A tűz erős újjászületési energiát hordoz. A tisztulás új erő és hatalom potenciálokat hoz fel a mélyből, amikor elérjük a folyamat ezen oldalát.

 

A SZÍV ENERGIA GLOBÁLIS ÉBREDÉSE

 

Egyre többen kezdenek szívből érezni és cselekedni. A törődés, az együttérzés sok tett háttere lesz. A személyes kapcsolatok gyógyítása segíteni fog megnyílni erre a tudatszintre. A személyes és globális változásokat hozó kihívások is ennek a megnyilvánulásáról szólnak.

 

MIÉRT VAGY ITT ÉS MOST A FÖLDÖN; HOGYAN AKAROD MEGTAPASZTALNI?

 

A földi élet mindennapi élményein és tapasztalatain lesz a reflektorfény. Kérdések az élet céljáról, hogyan valósítsd meg; mit változtathatsz meg az életedben, hogy elérd a céljaidat? Egyesek számára ez az egzisztenciális válság időszaka lesz, mindent megkérdőjelezve és drasztikus, hirtelen változásokat teremtve az életben. Ez új perspektívát ad az életnek. A válságok és sok dolog megkérdőjelezése azonban normává válik. Egyre többen kérdőjelezik meg a status quo-t, ami a változás energiáját, valami az új létrehozását generálja. A régi megpróbál küzdeni a fennmaradásért és ragaszkodni fog a kitaposott ösvényekhez.

 

A TEREMTÉS ENERGIÁJA NAGYON ERŐS LESZ ÉS AZ ÚJ CSELEKVÉSI MÓDOKAT FOGJA TÁMOGATNI;(a régiek felszámolásra kerülnek)

 

MEGNYITÁS A KOZMIKUS ÉBREDÉSRE - HULLÁMOKBAN

 

2024 májusa lesz a csúcspontja annak, az első hullámnak, hogy az emberek tudatosan megnyílnak más világokkal való kapcsolódásra és a kozmikus témákra. Más dimenzióban létező világokkal és lényekkel való kapcsolat felé. Hullámokban fogjuk ezt megtapasztalni, és 2024 májusa lesz az az idő, amikor megtapasztaljuk ennek a trendnek az első magas hullámát.

 

 

 

2023.12.21. csatornázás során megosztott tartalom

Lee Harristől

Fordítás: Aysha

 

 

 

Forrás