Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

3/3-as PORTÁL

2022-03-03

KRISZTUSI TUDAT FÉNYKÓDJA

szív 2 másolata.jpg

 

3/3-as PORTÁL – A KRISZTUSI TUDAT FÉNYKÓDJA

 

A külvilágban zajló események  félelmet, megosztottságot, haragot és zűrzavart gerjesztenek a kollektív tudatban, ezért most fokozottan  szükséges, hogy a szeretet frekvenciájában és szívünk békességében maradjunk.

 

A 3/3-os portál összekapcsol bennünket a krisztusi tudatosság feltétel nélküli szeretet energiájával, hogy a polaritások fölé tudjunk emelkedni.

 

Addig, amíg ítélkezünk, háborgunk, gyűlölködünk vagy félelmet, szomorúságot és fájdalmat élünk át, addig az alacsonyabb emberi tudat kollektív mezejéhez kapcsolódunk, amely táplálja  a 3 D-s mátrix lélekerőt megkötő rendszerét.

 

Az elkövetkező időszakokban a polaritások egyre szélsőségesebb megnyilvánulásait fogjuk látni, harcokat, háborúkat és politikai csatározásokat, ezért ha tovább szeretnénk emelkedni, meg kell tanulnunk szívünk középpontjából az egység szeretet frekvenciában maradni.

 

A krisztusi tudat a feltétel nélküli szeretet megnyilvánulása szavakban, érzésekben, gondolatokban és cselekedetekben, amely egyesíti az ellentétes pólusokat és békét teremt.

 

A szeretet az egyetlen olyan egyetemes minőség, amelynek nincs ellentétpólusa.

 

A gyűlölet nem más mint  a szeretet hiánya.

Ha békét szeretnénk teremteni, küldjünk szeretetet!

Ha békében szeretnénk élni, legyünk szeretetben!

Ha békét szeretnénk magunk körül, éljünk szeretetben!

 

Csak a színtiszta szeretet tud véget vetni a gyűlölködésnek, harcnak és az ellentétek egymásnak feszülésének.

 

A harmadik dimenzióban mindaz, amit teremtünk, annak ellentét pólusát is megeleveníti. Ha a teremtéseinket nem a szív csakrából, hanem a napfonat központból indítjuk el, amelynek indítéka az akarat, a félelem vagy az irányítási vágy, akkor azzal ellentétes pólusú mezőt hozunk létre, amely annak kioltására irányul, amit mentálisan létrehozunk.  Azonban ha a teremtésünk a szívünkből ered, és a szeretet minőségéből jön létre, akkor kioltjuk az ellentétpólusokat, amely így békét, egyensúlyt és egységet teremt.

 

Ez az ötödik dimenzió tudatossága.

 

Ha a lelkünk által egységben vagyunk Istennel, akkor a szívünk kapuvá nyílik, hogy az Isteni Szeretet teret nyerhessen és csodákat tehessen. Ez a krisztusi tudat alapja.

 

Bármi is történik a világban maradjunk a szívünkben rejlő szeretetben és harmóniában.

 

Koncentráljunk a feltétel nélküli szeretetre, együttérzésre és elfogadásra, terjesszük ki ezt az Egyetemes Isteni Szeretet Erőt mindenkire, és az egész világra.

 

Engedjük meg, hogy az egység és a feltétel nélküli szeretet érzése emlékeztessen minket arra, hogy mindannyian Isten gyermekei vagyunk, vagyis testvérek.

 

Most hatalmas erőnk van arra, hogy a szeretet hatalmával hassunk a világra, de ezt csak akkor tudjuk megvalósítani, ha ezt a szívünk krisztusi ereje által tesszük.

 

A harag, a düh, az indulat, a félelem, a szomorúság, az aggodalom, a békétlenség, a sajnálat, az ítélkezés, mind alacsony rezgésű energia, amely fájdalmat és szenvedést szül, felerősítve a régi rendszer bábjátékosait és szívtelen terveik megvalósításához szükséges manipulációs energiamezőt. Ne a terrorra koncentráljunk, hanem a reményre, a fényre és a szeretetre, amely a félelem felett van. Nyilvánítsuk ki a legmélyebb szeretetünket mindenki felé, aki szenved, félelemben él és az uralkodó narratíva áldozatává válik. Gyengítsük le a gonoszság erejét, a szeretet ereje által.

 

Legyünk könyörületesek és békésen szerető lények, akik a Feltétel Nélküli Szeretet által  szolgálják az isteni tervet. 

 

Fényküldöttként azért vagyunk a Földön, hogy szeretetet hozzunk, ott ahol erre a legnagyobb szükség van.

 

Áldással és szeretettel

 

Aysha