Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

4/4 PORTÁL

2022-04-04

A Szív újrakalibrálása és helyreállítása

5 Healingheart másolata.jpg

 

4/4 PORTÁL

 

A Szív újrakalibrálása és helyreállítása

 

Ma csodálatos harmonikus és helyreállító energiák vannak velünk a 4/4 Portál kapujában. Ezek az energiák egyensúlyt teremtenek, hogy segítsék újjáépíteni azt, amit az emberi kezek megrongáltak. Mert itt az ideje, hogy kinyilvánítsuk és újjáépítsünk, azt, ami tartós és a Teremtésen belül a Mindenek javát szolgálja.

 

Itt az ideje, hogy elültessük lelkünk magvait (az Új Föld fényháló rendszerében), értékeljük utazásunkat, és erős alapot teremtsünk lelkünk vágyainak kivirágzásához.

 

Régen sokszor félelmekre építettünk, nem pedig a szeretet teréből, most ha újjá akarjuk építeni léttereinket, akkor kezdjük szívünk újrakalibrálásával, az isteni egyetemes szeretet hálóra hangolva. Fogadjuk be az egyetemes isteni bölcsességet, így minden, amit alkotunk, ugyanazt a szeretetteljes lényeget és egységet fogja visszatükrözni. Itt az ideje, hogy azon dolgozzunk, hogy kioldjuk a keresztre feszítéssel (szenvedéssel) kapcsolatos implantátumot és teljesen helyreállítsuk a női és férfi aspektusainkat .

 

Az égiek azt javasolják, hogy a smaragd sugár kristály energiáival dolgozzunk a szívünk energiatereiben. Ez az egyik legmagasabb frekvenciájú energia, amellyel kapcsolatba léphetünk az egyetemes kozmikus szívvel kapcsolatban, mivel gyógyítja a sebeket és helyreállítja a szívközpontunkat. Összehangol a Föld szívével, amely a smaragd sugár energiáját tartja, hogy segítsen nekünk a tudatos helyreállítás folyamatában.

 

A 4. szám az egyenrangú felek szövetségét jelképezi, amely mindent megvéd. Valami, ami abból a szeretetből fakad, amely a szívünkben lakozik, és ami az együttérzést és a megbocsátást hivatott megvalósítani. A 4. szám a szeretet, mert ez a szám szükséges ahhoz, hogy a fizikai síkban megteremtsük azt, amit az isteni tudat elképzelt a fény világában.

 

Négy az a pillér, amely fenntartja az univerzumot. Ez az alapja, az egész isteni teremtésnek, mert mindent egyben tart, a makrotól a mikroig. Négy a stabilitás és az erős alapok száma, amelyek szükségesek ahhoz, hogy bármi növekedhessen és terjeszkedhessen. Ennek a frekvenciának a megtartásával a szívtérből dolgozunk, az adás és a elfogadás, az átölelés és az elengedés állandó áramlásában.

 

A négy az, akik vagyunk, mert ez az erőnket, a bátorságunkat, a kiegyensúlyozottságunkat és az egész Teremtés szolgálata iránti odaadásunkat jelképezi.

 

Ma ismét tiszteljük a szívünkben rejlő erőt, szeretetet és rugalmasságot. Küldjünk szeretetet mindenkinek, aki készen áll a befogadására, egyedülálló módon segítve ezzel a Föld helyreállítását. Szilárdan tartsunk ki, mint a szeretet fényoszlopai, akik vagyunk, egy harmonikusabb Föld megteremtése céljából, mert ezért gyűltünk össze mindannyian, mint lélekcsoport-tudatok ebben az időben, hogy szeretet legyünk és magokat vessünk.

 

Harmonikus 4/4-et, Kedveseim!

 

 

Végtelen szeretettel,

 

 smaragd gif1.gif


starseedsoul.comNatalia Alba

Fordította: Aysha