Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

4. Dimenziós átalakító portálok

2021-04-08

Egyszerre nyílnak a fény és az árnyékkapuk

ang art medi 6.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

4. Dimenziós átalakító portálok

 

Jelenleg a 4. dimenziós átalakító portálokon keresztül haladtok át. Egyszerre nyílnak a fénykapuk és az árnyékportálok, és azokon keresztül emelkednek vagy merülnek alá az emberi tudatok.

 

A 4. dimenzió valódi választó víz, mivel szelektál mindenkit rezgési frekvenciája szerint.

 

Vagyis mindenki a belső világát kivetítő valóságba kerül, mely köré rendeződik. Ez egy átmeneti szféra, semmi sem valódi vagy állandó benne. A harmadik dimenziós tudat könnyen elveszik benne, mivel az anyag itt már erősen oldódik, viszont a káprázat valóságosabb mint valaha.

 

Sok éretlen lélek kerül most leereszkedő spirál örvénybe, amely a félelem által a mélységekbe húzza le őket. Káosz és zavaradottság lesz úrrá szellemükben, elméjük nem tudja uralni e szféra energiát, mivel nincs mibe kapaszkodniuk és minden képlékeny. Az ár elsodorja őket a negatív érzelmek viharában, uralni alsóbb énjüket már egyre inkább képtelenek.

 

A fénybe emelkedő érett lelkek, akik az élő láng beavatásában hántják le magukról a régi világ minden feleslegét, most egy intenzív transzformáción mennek keresztül. Régi énjük feloldásában elhagyják a megszokott életvitelt és szemléletmódjukat. Tudatában vannak az átmenetnek, ami átalakít mindent és ellenállás nélkül követik a belső vezettetést. Nem kérdés számukra a helyes út, tudják és értik a jelen időszak súlyos tanítását. Emelkednek és fénykapukon haladnak át, és minden átjáróban elhagynak valamit a régi önvalójuk ego minőségéből. Így egyre letisztultabbá válnak, és alkalmassá arra, hogy fénylőbb önvalójuk hordozóivá váljanak.

 

Aki fejlődésben megállt, haladni nem akar, azt kimozdítják, sorsszerű okok folytán. Két Urat már nem szolgálhat senki sem. A megalkuvó tudatok szembesítő helyzetekbe kerülnek, a hazugok lelepleződnek, akik mások energiájából felépített délibábokban tobzódtak lecsupaszodnak.   

 

E kettősségek intenzív hullámaiban, a belső középpont és a szív fénytere tud csak biztos alapot adni.

 

A polaritások fölé emelkedő tudattal lehet a jelen időszak szélsőséges helyzetei között egyensúlyt találni.

 

 

Közvetítette:Aysha