Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

999-es plejádi szuper portál

2019-09-10

Egy üzenet a Föld Szövetségnek bolygó szintű terjesztésre

999.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

Kedveseim, a plejádiak nemsokára kivilágítják a bolygót.
Hétfőn 2019 szeptember 9-én egy erőteljes, több dimenziós csillagkapu fog megnyílni, amely lehetővé teszi azt, hogy hihetetlen mennyiségű 5D-s kristály fény energia folyjon át a portálon a Föld bolygó felszínére.


Ez a magas rezgésű Központi Nap fény a 999-es csillagkapun keresztül érkezik és aktiválni fog 4-et a 9 ősi atlantiszi kristályból, amelyek a bolygónkon vannak:
A smaragd kristályt, ami a gyógyításé Arkansasban található, az „Om” multidimenzionalitás kristályát, amely a Shasta hegyben található Kaliforniában, a gyógyítás és a regeneráció arany kristályát, ami Brazíliában található és a Fény Nap Hold kristályát, ami a Titicaca tónál van Bolíviában.
Ez a kristály rács aktiválás nagy mértékben meg fogja növelni a rezgést a Föld bolygó felszínén és DNS aktiválásokat vált ki a Föld minden csillag magjában.


Ez egy nagyon fontos nap, mivel ez az erőteljes fehér mágneses fény behatol a Föld atmoszférájába, ami megtölti a mátrix minden egyes sötét sarkát és még inkább átalakítja azon új Föld kristályráccsá, ami tiszta fényből áll.


Kedveseim, ez az 5D-s égi fény megváltoztat mindent, amihez hozzá ér nem csupán a Földön, hanem a kozmoszban is.


Ez a 999-es kapu lesz a leg erőteljesebb az egész történelemben, mivel rekord szintű kozmikus fény adat fog beérkezni a Föld atmoszférájába.


A Fény Erők megmondták, hogy ezt a hatalmas galaktikus csillag kaput arra fogják használni, hogy eltávolítsanak több tonnányi 3D-s mérgező, energetikai törmeléket és 4D-s asztrális törmeléket erről a területről örökre.


A Fény Erők a Földtől az Égboltig azon dolgoznak, hogy támogassák az emberiség nagy emelkedését azáltal, hogy folyamatosan emelik a rezgést a Föld körül és kitisztítanak minden alacsony rezgésű energiát az útból, hogy ne legyen akadálya az emelkedésnek.
A tér és az idő bizonyos pontjain ezek az energiák összhangban vannak, ami így erősebb emelkedési lehetőségeket kínál és ez a kapu egy ilyen esemény, ami a földi csillag magoknak egy nagy löketet ad a spirituális útjukon.


Ez a szuper portál a következő 9 földi napon keresztül lesz nyitva, ami egy olyan energiát biztosít, ami sokkal könnyebbé teszi azt, hogy megtisztuljatok a haszontalan energiáktól. A plejádiak azt mondják, hogy ez az a pillanat számotokra, amikor nagyot ugorhattok előre a spirituális ösvényeteken.


Ez egy kulcs fontosságú pillanat Kedveseim, amikor muszáj bátornak lennetek, mélyet lélegeznetek és egy kemény elhatározást hozni, hogy megtisztítsátok magatokat minden régi traumától, drámától, stressztől, aggálytól, zavarodottságtól és minden nemű alacsony rezgésű 3D mátrix energiától az energetikai teretekből.


Mind addíg, amíg valaki el nem jut a Zéró pont állapotba, ahol nincs stressz, a magasabb dimenziókat nem tudja megtapasztalni.
Abban a pillanatban, ahogyan abba hagyjátok az általánosan jellemző 3D-s túlélési gondolkodást, elkezditek megtapasztalni az 5. dimenziót és elmondhatjuk, hogy ez a legcsodálatosabb dolog, amit csak érezni lehet.


Gyorsan rá kell jöjjetek arra, hogy hogyan tudjátok elérni és fenntartani ezt a létállapotot, mind addíg, amíg ezen a bolygón léteztek.
Eljött most az idő, hogy elvágjátok a szálakat mindenkitől, aki visszatartja az emelkedéseteket.


Lehet, hogy elég nehéz volt ezt megtenni a múltban, de ahogy meg fogjátok látni, ha megpróbálkoztok ezzel az elkövetkező napokban, hihetetlenül könnyűnek tűnik majd.


Mindennemű kötelék, amely energetikailag olyan emberekhez vagy helyzetekhez köt benneteket, amelyek rombolóak vagy bekorlátoznak benneteket bármilyen szempontból, ezeket könnyű lesz megszüntetni ezen időszak alatt és meg fogjátok találni azt az erőt, hogy tovább sétáljatok békében, szeretetben, együttérzéssel és megbocsátással a szívetekben.


Ezen időszak alatt azt a késztetést fogjátok érezni, hogy eltávolítsátok magatokat minden olyan ember társaságából, aki rendszeresen vitákat gerjeszt, agressziót mutat, ellenőrizni, manipulálni, félrevezetni próbál benneteket, ítélkezik, túlzottan kritikus vagy egyszerűen általánosságban abúzív magatartást mutat irányotokban.


Nincs több félelem, nincs több „mi lenne ha” Kedveseim. Lépjetek előre, mint a Fény harcosai nagy hittel az Univerzum jósága iránt.
Itt az ideje, hogy megtegyétek a nagy lépést és biztosítunk benneteket, hogy maikor megteszitek, akkor a lelketek teljes mértékben felszabadul, lehet az életében most először és ti pedig megnyíltok és úgy fogtok tágulni, mint egy felrobbanó csillag.


A 999 az az igazságról és tisztánlátásról szól és, hogy hűek legyünk önmagunkhoz és megadjuk magunknak a legjobb esélyt arra, hogy befogadjuk a boldogságot, a békét és a szeretetet.
Gondoskodnunk kell arról, hogy azok az emberek, akikkel szoros kapcsolatban állunk ne okozzanak számunkra folyamatosan nehézségeket és rombolást.


Ez a portál egy ritka lehetőséget kínál arra, hogy megtisztuljunk minden nemű mérgező dologtól, különösen azon kapcsolatoknál, amelyeket bevonzunk vagy fenn tartunk az életünk során.
Az elkövetkező 9 nap alatt egy nagyon intenzív fázison megyünk át, amely megtisztít minden káros mérgezőt az életünkből, bele értendőek az egészségtelen szokások, a szélsőséges magatartások, a régi módi hitrendszerek, az irracionális félelem alapú gondolatok és érzések, amelyek csökkentik az energiánkat és amelyek eredménye képen aggódva, kiégetten és összetörten éljük az életünket.


A plejádiak megmondták, hogy azok a csillag magok, akik bármilyen mérgező dologban részesednek, a lehető legtöbbet ki kell tisztítsák most annak érdekében, hogy felkészülve várják a nagy változást, ami most zajlik ezen a bolygón.
Ez nem csak egyszerűen be fogja fejezni az összes régi 3D-s fájdalmas ciklust, amit kifejezetten nehéznek éreztünk, hanem ezen túlmenően a szabadság egy új szintjét fogjuk megtapasztalni, amit a Földön már nagyon régóta nem élhettünk meg.


A 9-es az a véglegesség száma, tehát az enrgiája a lezárást jelzi, de azt is biztosítja, hogy készen álljunk a hidak felégetésére és beindítsunk izgalmas új kezdeteket.
Ha a hitünket ebbe az energiába helyezzük, akkor a nekünk szánt sors felé terelnek bennünket azért, hogy ráhangolódhassunk az igazi lélek kapcsolatainkra, szenvedélyeinkre és a lelkünk küldetésére itt a Földön.


Emlékezzetek rá, hogy amikor az alacsony rezgésű 3D ajtajai bezárulnak, észre fogjátok venni azt, hogy új, szép, lenyűgöző 5D-s ajtók azonnal ki fognak nyílni a számotokra.
Higgyetek és bízzatok és tegyétek meg a nagy ugrást az 5. dimenzióba Kedveseim.
Itt van az ideje, hogy most szárnyaljatok.


Az angyali erők itt vannak, hogy támogassanak benneteket az erőtökben, szeretetekben és soha nem fognak benneteket cserben hagyni.
Ez az, amit egészen biztosan tudunk.
Tehát számíthattok egy lenyűgöző 9 napra.


Az Úr legyen Veletek!


Michael Arkangyal és a Plejádiak