Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A 2020-as Oroszlánkapu

2020-08-01

Üzenet Mihály Arkangyaltól

oroszlán csill.jpg

 

A 2020-as Oroszlánkapu

 

Üzenet Mihály Arkangyaltól 


Kedveseim ismét itt az Oroszlánkapu ideje valamint a bolygó szintű újévé. Egy újabb gyémánt időspirál születik  az augusztus 8-i Oroszlánkapu által. A tegnap és a holnap Királyi Oroszlán védői állnak őrt a kapunál, készen arra, hogy beengedjék azokat, akik egyensúlyban vannak a szívükben, a bolygón zajló mesteri társteremtés szent spiráljával.


Ez július 22-én kezdődik, amikor a Nap betér az Oroszlán csillagzatba, majd pedig lendületet kap az „időn kívüli Nap” során július 25-én és a bolygó szintű újévben július 26-án. Ez akkor van, amikor Regulus és Szíriusz Királyi Oroszlánjai támogatják egy új idővonal megszületését, ami az Ormulu, egy  új időspirál az Új Föld számára.


Az idő a teremtő erő azon gyémánt spirálja, amely lehetővé teszi a fény lényeknek és a szellemnek, hogy manifesztáljon és teremtsen anyagi vagy fizikai síkon.

 

Ez  a tudás és a tapasztalás iránti eredendő vágy kreatív energiája, amely kezdeményezte a Teremtés hajnalát és amely továbbra is lendületet ad a folyamatos emelkedési/teremtési folyamatnak.
Az elmúlt néhány év során az Oroszlánkapu viszonylag erőteljes volt, mivel Teliholdak és fogyatkozások egybeestek a kapu periódusával. Idén nyugodt,  ugyanis már túl vagytok a 3x-os fogyatkozási portálokon június 5-július 5 között és ez felkészített benneteket az Oroszlánkapura. Így tehát idén elkezditek az átmenetet, amint a Nap belép az Oroszlánba és amint a Nap konjunkcióba emelkedik a Szíriuszi Kék csillaggal a hajnali égbolton az Északi féltekén.


Azt kérjük tőletek, hogy legyetek éberek és tisztában azzal, hogy mindez mindezzel együtt egy erőteljes átmenet lesz, nem utolsó sorban azért, mert a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó retrográdban van a Bak 10. házában, miközben augusztus 8-án, ami a kapu periódus csúcsa a Hold és a Mars Kosban lesz. Ez azt jelenti Kedveseim, hogy a betegségről és a széthúzásról szóló jelenlegi kollektív energiák folytatódnak, amint a régi energiák elengedésre kerülnek és az emberek érzelmei és reakciói továbbra is agresszívek és ellenségesek lesznek.
Azok, akik bölcsek arra fogják használni ezt az energiát, hogy beleálljanak a saját erejükbe keményen, habár gyengéden és kreatívak legyenek akkor is, amikor az energia néha nem stabil. Biztosak lehettek abban Kedveseim, hogy ezek a bonyolult  energiák legalább az év végéig folytatódni fognak. Így tehát legyetek eltökéltek, hogy megtaláljátok a belső békéteket és stabilitásotokat, hogy ez támogasson benneteket a tovább vezető úton.


A szívetek a béke és  a Fény központjában van

Kedveseim, csakis a Szent szívetekben fogtok tudni békére és egyensúlyra találni. Oly sok minden van a külső valóságotokban, ami káoszos és nincs egyensúlyban. A káosz ezen árama azon struktúrák összeomlásának az eredménye, amelyek már oly régóta tartották fent a régi rendszereket. Amint ezek összeomlanak a bennük lévő energia elengedésre kerül, a káosz erőteljes és turbulens áramlásában.
Mindemellett a káosz mindig egy kreatív energia is, ami új ötleteket és létformákat indít el, de kimeríthet benneteket, ha folyamatosan az energia és az érzelmek örvényében vagytok.
Ezen az üstön belül sok ember ragaszkodik olyan gondolatokhoz és gondolati sémákhoz, amelyekről úgy érzik, hogy megmagyarázza számukra a dolgokat.
Nehezen tudják elengedni azt a gondolatot, hogy itt narratívák vannak narratívákon belül és az elfoglalt elméjük az egyik üreg lyuktól a másikig ugrál.


Legyetek most az energia mesterei, ami azt jelenti, hogy lépjetek ki a narratívákból és egyszerűen legyetek a végtelen nyugalom és béke terében, amit a Szív temploma kínál.


Kedves Mestereim!


Amint meditáltok és lecsendesedtek, hozzáfértek a gyémánt fény testhez és bevonzzátok a szívetekbe a gyémánt fény részecskéket és kódokat. Ott ki tudjátok egyensúlyozni a Mennyboltot és Földet, a masculin és feminim energiákat  a kristály fény azon egy spiráljában, ami az Egység tudata.


Minél meg tudtok pihenni ebben az Egység tudatban, annál inkább bele tudtok lépni  a jelenbe, az Itt és Most-ba és annál könnyebben tudtok áthaladni az augusztus 8-i Oroszlánkapun.A Szent bölcsesség keresése: Sophia és a feminim Isteni Fény

Ebben az Új Aranykorban, ami most fejlődik ki, Sophia Isteni Feminim energiájának az ereje fog benneteket vezetni. A gnosztikus hagyományban Ő az Isteniség feminim aspektusának a rejtett bölcsessége.


Sophia az a fátyolozott Isteniség, aki mindig rejtett. Ő nem található meg a külső valóságban csak akkor, ha mélyen magunkba fordulunk és megismerjük önmagunkat. Itt tudtok találkozni az „rejtett" képességeitekkel és erőtökkel. Itt tudtok szembe szegülni a káosszal és megtanulni azt, hogyan válhattok a pillangó azon szárnyává, amely sorsot alkot a káoszon belül.
Sophia mély ösztönös bölcsessége segíteni fog nektek abban, hogy a létezés következő ciklusának archetípusává váljatok, azaz a "világtáncossá".


A világtáncos Sophia ereje Shakti formájában, aki táncol és  a valóságot formálja a lépéseivel.


Legyenek a viharok bármilyen erőteljesek, ő abszolút kecsességgel és készséggel táncol. A története nem a szavakból formálódik, hanem a kecses mozgásából, amint halad az időn és téren keresztül sok dimenzión át. Érezni fogjátok a táncát, amint megteremti a szépség és szeretet olyan útját, amely leírhatatlan szavakkal és a tudat magasabb dimenzióiban létezik. Ez le van horgonyozva az 5.Dimenziós Új Földön általatok, mint az új valóság mesteri táncosai által.


…és a Királyi Oroszlánok megérkeztek!


Az Oroszlánkapunál mindig jelen vannak azok az erőteljes és királyi lények, akik az augusztus 8-i portált őrzik és akik Szíriusz és Regulus nagy bölcsességét tanítják (Alfa Leonis). Amint a Nap áthalad a Regulus (8. 23.) felett nagyon magas frekvenciájú kék fehér fénye felgyorsítja a  gyémánt idő kristályokat és megteremti a feltételeket minden lélek számára, hogy felgyorsítsa az idővonalát és új ciklust kezdjen az Oroszlánkapu másik oldalán a tudat magasabb frekvenciájában.

 

Ezt csakis egy meditatív fókusszal lehet elérni az Oroszlánkapu átmeneténél és azáltal, ha ebben a kulcs fontosságú időszakban nem vonják el a figyelmeteket alacsonyabb frekvenciák.


A királyi oroszlánok ott mennek majd veletek és együtt dolgoznak majd veletek, hogy támogassanak abban, hogy célra tartsatok és szert tegyetek ezekre a képességekre. Viszont amint elmondtuk, csakis akkor tudjátok ezt elérni, ha  egyensúly van a szívetekben és a belső bölcsességetekben és rendelkeztek azzal a készséggel, hogy együtt táncoljatok a z új frekvenciákkal tökéletes kicsiszoltsággal.

 

Ez azt jelenti, hogy az időtöket nem vonhatja el a dualitás és a konfliktus, ami lelassít benneteket és azt váltja ki, hogy elveszítsétek a ritmusotokat és az áramlásotokat.

 

Ebben a periódusban muszáj, hogy tiszta szándékkal és tiszta fókusszal legyetek azzal kapcsolatban, hogy mit akartok megteremteni a gyémánt fény "táncotokkal" az Új Földön. Lehet itt akár káosz Kedveseim, de ti megtanuljátok azt a belső bölcsességet, hogy meglovagoljátok a hullámokat és megteremtsétek a Fény, a Szeretet és az öröm harmónikus mintázatait. hogy ne engedjétek meg önmagatoknak azt, hogy valami elvonja a figyelmeteket és  hogy leessen a frekvenciátok. Figyeljetek azokra, akik azért vannak itt, hogy támogassanak benneteket – a lélek családjaitok és a fizikailag inkarnálódott törzseitek  valamint az Angyali és Galaktikus Fény  családjaitok!


Ők nem fogják megengedni nektek, hogy elbukjatok. Ők a szeretetükben tartanak benneteket, szeretett Mesterek!


Örömöt és Teremtést kívánunk nektek a 2020-as Oroszlánkapuban!

 


Mihály Arkangyal vagyok

 

Csatornázta Celia Fenn

 

 oroszlán ang.jpg