Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A 3/3/3-as portál

2019-12-05

Ebben a hónapban három erős energetikai kapu nyílik

kozmikus erő.jpg

 

DECEMBERI ENERGIÁK

 

Ebben a hónapban három erős energetikai kapu nyílik

2+0+1+9=12=3

 

12.03.=3:3

12.12.=3:3

12.21.=3:3

 

A 3/3/3-as portál harmadikai megnyílása után áttérünk a 3/3/3-as portál második fázisára 12-én, ami egy jelentős dátum, mivel 12/12/12 arról szól, hogy a lezárások áldássá változnak.
Majd december 19-én a Föld összhangba kerül a Galaktikus Központtal a Nyilas 27. fokán. Ez egy erőteljes kapcsolódási pillanat a Galaktikus Központtal és a Galaktikus Tanáccsal.

 

A Föld déli féltekéje a Galaktikus Központ felé néz és így az erőteljes fény kód hullámokat először a fénnyel teli déli földrészek nyelik el, amint haladnak a Nyári Napforduló felé. December 21-én a decemberi Napforduló napján a 3/3/3-as portál a legerősebb időszakát éli és az energia elvisz bennünket az éves Napfogyatkozáshoz a Bak/Újhold idején december 26-án.


Ez viszont átlendít bennünket 2020-ba és a nagy dátum pontosan 12/12/12 után egy hónappal január 12-én következik be 2020-ban.

 

Ekkor majd megtapasztaljuk a Merkúr, a Szaturnusz és a Plútó összhangját a Bak 22. fokán és a Nap 21. fokán, miközben a Jupiter a háttérben lesz 4 foknál. Ez egy nagyon erőteljes összhang!
Ez egy kimagasló pont a 2020-as időciklusban, amely július/augusztusban kezdődött az Oroszlán kapunál.

 

Azt gondolom, hogy a decemberből a januárba történő átmenet olyan lesz, mint egy hullámvasút, amely átvisz bennünket egy nagy sebességű liftbe. amely kilő bennünket egy ágyúból épp időben ahhoz, hogy egy űrhajón landoljunk, amely aztán néhányszor körbe száguld velünk a Föld körül, amely aztán vissza visz bennünket egy olyan helyre, amely azt gondolhattuk, hogy az otthonunk, de már nem is ismerjük majd fel.

Komolyan.

Úgyhogy itt vagyunk és ez ma kezdődik!!!


Készüljetek fel bármire és mindenre!

 

Tudjatok róla, hogy biztonságban vagytok, szeretve és védve vagytok.


Az Isteni szeretet és a sugárzó Krisztusi meleg paplanába vagytok becsomagolva

 

Emberi angyallá váltok valamint egy ragyogó fény lénnyé. Nem vagytok egyedül, mi mind együtt vagyunk a szeretet mezőjében és mindezt együtt fogjuk meglovagolni
Így tehát nyissátok meg a szíveteket, fogjátok meg egymás kezét és indulunk!!!

 

 

Celia Fenn