Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A 8-as ÉV SZÁMMISZTIKÁJA

2024-01-03

Személyes erő, hatalom, megújulás, siker és bőség.

Harmónia és egyensúly.

8 másolata (2).jpg

 

A 8-as ÉV SZÁMMISZTIKÁJA

 

2+0+2+4=8

 

Személyes erő, hatalom, megújulás, siker és bőség.

 

Harmónia és egyensúly.

 

Az, hogy milyen évünk lesz, elsősorban attól függ, hogy mi szerepel az élettervünkben erre az időszakra vonatkozólag. Az elmúlt négy év döntései, tettei és elért eredményei alapján olyan időszakba lépünk, ahol megmutatkozik az, amit teremtettünk. Nincs olyan, ami mindenkire igaz volna, minden prognózis csak egy bizonyos szintről egy meghatározott valóságra igaz, azok számára, akik arra rezonálnak. Persze fontos a pozitív hozzáállás, a lélekemelő töltet és a tudatos elszántság, hogy jó felé menjünk, mégis semmi olyat nem fogunk megtapasztalni a személyes valóságunkban, amit előzőleg meg nem teremtettünk volna.

 

Minden évnek van egy alaprezgése, amely kapcsolódik a számmisztikához. A számok kozmikus minőségek, amelyek alapján a teremtés szövete épül.

 

A 2024.-es év a nyolcas szám rezgését hordozza magában, hogy mennyit tudunk belőle kihozni az tőlünk függ.

 

 

A 8-as a végtelent szimbolizálja, az energiaáramlást a felső és alsó világ között, az összekapcsolódást és az élet ciklikusságát.

 

Ebben az évben sokak számára nagyon fontos lesz, hogy harmóniát teremtsenek és egyensúlyba hozzák az anyagi és a lelki világot. Az elmúlt év az anyagi valóság átalakulásáról és az új alapok megteremtéséről szólt a fizikai síkban. Lezárult egy négyéves ciklus, amely 2020-tól indult, hogy szellemi-mentális (2020), lelki-érzelmi (2021), éteri-energetikai (2022) és fizikai-anyagi (2023) szinten transzformáljuk át magunkat, a négy alsó testünket és az életünket az új valóságba. A régi életünk felszámolása, a karmánk lezárása, a múltunk elengedése és a mély belső átalakulás központi szerepet játszott az elmúlt években.

 

A 8-as év az ok és okozat törvényét szimbolizálja, hogy a gondolataink, az érzéseink és a tetteink közvetlen hatást gyakorolnak a valóságunkra.

 

EGYENSÚLY A KETTŐSSÉGEK KÖZÖTT

 

Spirituális szinten a 8-szám segíteni fog bennünket abban, hogy nagyon jól tudjunk egyensúlyozni a két eltérő polaritás között, miközben lelkileg szilárdan az egység szeretettudatosságában maradunk.  

 

Vagyis: Megtapasztaljuk a régi világ pusztulását, miközben a személyes valóságban a kreatív teremtő energiák kibontakozását tapasztaljuk.

Látjuk a terjeszkedő sötétséget, miközben egyre nagyobb fényben élünk.

Megéljük a mély szomorúságot azok miatt, akik elutasítják a fényt és egyre nagyobb sötétségbe merülnek, miközben szívünkben egyre nagyobb öröm és boldogság születik meg, mert egy hosszú sötét kor végéhez értünk.

Miközben a világ teljes káoszba süllyed, mi egyre nagyobb harmóniába kerülőnk önmagunkkal, felsőbb valónkkal, kozmikus energiákkal és Istennel.

Tudjuk, értjük és megéljük a pusztító erők munkáját, amelyek lebontják a régit, miközben egy új korszak hajnalának első sugaraiban sütkérezünk.

 

A jó és rossz örök tánca az élet ritmusát adja, amely közös létteret teremt, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő feltételeket ahhoz, hogy fejlődhessen, változzon, átalakuljon és emelkedjen. Ennek a kettősségnek az elfogadása lehetővé teszi számunkra, hogy megtaláljuk az egyensúlyt és ápoljuk a belső béke érzését.

 

BŐSÉG ÉS JÓLÉT

 

Az anyagi világban a 8-as szám a bőséghez, a sikerhez és a jóléthez kapcsolódik.

 

2024-es év egy hatékony időszak lehet a kreatív tevékenységre, a magasabb célok kitűzésére és az összehangolt produktív cselekvésre, bízva abban, hogy az univerzum bőséges ajándékokkal válaszol. Minél jobban szem előtt tartjuk azt, hogy a bőségteremtést nem a külső körülmények határozzák meg, hanem a belső gazdagságunk, annál nagyobb jólétet tudunk teremteni az életünkben.

Amikor arra törekszünk, hogy szívből teremtsünk és lelki értékekkel gazdagabbá tegyük ezt a világot, annál több bőség árad hozzánk az anyagi valóságunkban. Az általunk tanúsított nagylelkűség harmonikus energiaáramlást hoz létre, gazdagítja életünket és a körülöttünk lévő világot.

 

ÁTALAKULÁS ÉS MEGÚJULÁS

 

„A kígyó levedli bőrét”

 

A 8-as szám az átalakulással is kapcsolatba hozható, arra ösztönöz bennünket, hogy engedjük el a régi mintákat és hiedelmeket, amelyek már nem szolgálnak bennünket. A változás lehetőségét hordozza, mert a régi elengedésével teret teremtünk az új kezdetek számára, és utat nyitunk az álmaink megvalósítására. A változás kihívást jelenthet számunkra, de a 8 energiája támogat bennünket abban, hogy rugalmasan tudjunk alkalmazkodni ezekhez az átalakulásokhoz.

 

Az újév egyedülálló lehetőséget kínál a személyes és spirituális fejlődésre, arra ösztönöz bennünket, hogy igaz és autentikus önvalónkat éljük.

 

Nyitott szívvel és tanulási hajlandósággal fogadd el a változást: az átalakulás az élet természetes velejárója és lehetőséget ad a növekedésre és a fejlődésre.

 

Most egy új időszak jön, ahol ki tudjuk bontakozni megújult énünk minden hozományát, ott ahol erre a létidőre elköteleztük magunkat.

 

ERŐ, HATALOM ÉS SIKER

 

A 8-as év, arra vezet bennünket, hogy beleálljunk a saját erőnk forrásmezejébe, felelősséget vállaljunk az életünkért és előrelépjünk.

 

Erőt fog adni ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, miközben hűek maradunk lelki értékeinkhez és magasabb eszméinkhez.

 

 A személyes hatalom visszaszerzése erőt fog adni az akadályok leküzdéséhez.

 

Aktív év lesz, szakmai téren sikert ígér, amennyiben szívvel-lélekkel a magasabb értékrendszer szerint teremtünk, összhangban a küldetésünk fénytervével.

 

Minél jobban hiszünk önmagunkban, értékeinkben és lehetőségeinkben, annál nagyobb dolgokat fogunk tudni megvalósítani.

 

 

Áldással és szeretettel

Írta: Aysha