Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A BELSŐ FELSZABADULÁS

2022-01-23

A felszabadulás és a tudatos társteremtés idején járunk

vizöntő csill.jpg

 

KITERJESZKEDÉS AZ ÚJ HORIZONTOK FELÉ

 

A felszabadulás és a tudatos társteremtés idején járunk, hogy visszanyerhessük a szuverenitást és folytathassuk egyedülálló evolúciós utunkat az általunk választott idővonalon belül. Elmerültünk egy átjáróban, hogy feltámadhassunk abba a megvilágosodott Lénybe, akik lényegében vagyunk.

 

A földelés ideje ez, mivel a földön lehorgonyozva lenni kulcsfontosságú ahhoz, hogy erős alapokkal növekedjünk.

 

Az elkövetkezendő időszakban sok bolygóerő fogja segíteni az új horizontokba való kiterjeszkedést, különösen a jövő hónapban igen aktív Jupiter, a Vízöntőben lévő Nap és február első napján induló Vízöntő Újhold által. Ezek az energiák elhozzák számunkra azt a felszabadító és elengedő frekvenciát, amely a következő két hónapban uralkodni fognak.

 

A Vízöntővel nyílik meg az újjászületés portálja, ami lehetőséget ad arra, hogy a tisztuláson, földelésen és megújuláson dolgozzunk, és vele együtt a belső felismerésen, amely akkor jön, amikor megtisztítjuk a régit, visszanyerjük a tisztánlátásunkat és újra magunkra találunk. Ideje felkészíteni magunkat a Halak időszakára, az átalakulásra és az azt követő feltámadásra, amely akkor jön el, amikor készen állunk végre befogadni azt a Fénylő Isteni Lényt, akik valójában vagyunk.

 

Az égiek arra hívnak bennünket, hogy dolgozzunk a személyes szabadságon, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy életünket összhangba hozzuk az új harmonikus idővonallal.

 

Ez egy belső váltás, hogy felszabaduljunk a valóságról alkotott egocentrikus nézeteinktől. Amikor a felszabadulásról beszélünk, az emberek általában azt hiszik, hogy valamilyen külső bebörtönző körülménytől kell kiszabadulnunk, ám ezzel a nézettel, csak jobban polarizáljuk magunkat és korlátozzuk a valóságot.

 

Váltsuk át a nézőpontunkat mert az igazság az, hogy az egyetlen dolog, ami valaha is bebörtönözhet minket, az az egónk, a valóságról alkotott korlátozott nézeteivel, hamis hiedelmeivel és programjaival együtt. Pontosan ez az, ami korlátozottságot, röghöz kötöttséget és a vele járó félelmet okozza, különösen, ha változással nézünk szembe.

 

A felszabadulás kulcsfontosságú, ha ezen az új, harmonikus idővonalon belül szeretnénk tovább navigálni, és ezt csak a tiszta szándék és a figyelem összpontosításával lehet megtenni. Csak akkor találjuk meg a szívünkben és a lelkünkben rejlő mély okokat, amelyek félelmet, korlátoltságot és fájdalmat okoznak. Csak így ismerhetjük meg ezeket az érzéseket, hogy átölelhessük, és végre felszabadíthassuk őket.

 

A belső munkán során, emlékeztetnek minket a teremtés kozmikus méhére, a teremtés nőies aspektusának, az Isten Anya misztériumára való emlékezésre, azon teremtő minőségre, amely az egyedi utunk során ápol és táplál minket, megadva számunkra azt, amire a legjobban szükségünk van. Ahogy tovább haladunk ebben az átmeneti időszakban, elengedhetetlen néhány megálló ahhoz, hogy befogadjuk ezeket az anyai energiákat, emlékezve arra, hogy mennyire fontos, hogy hagyjuk magunkat átölelni az Isteni Anya által, lehetővé téve, hogy helyreállítsa, megtisztítsa és meggyógyítsa lényünket, amíg mi békésen pihenünk az Ő karjaiban.

 

Hogy segítsünk magunkon az újjászületés ezen portálján, a szívünkben megmaradva, és a bennük rejlő feltétel nélküli szeretetben, az égiek azt tanácsolják, hogy vizualizáljuk szívünk tóruszát. A tórusz a szívközpontunk erőtere, amely egy tengely körül forog, befogadja, kiáramoltatja és eloszlatja az energiát, folyamatos útmutatást közvetít a belső érzéseinken keresztül.

 

Vizualizáljunk zöld és sárga fényt a szívközpontunk köré ami erősíteni fogja és segíti  kitágítani a szeretet, együttérzés, bátorság és bölcsesség energiáiban.

 

Hallgasd és figyeld a SZÍV SZAVÁT, a szívedből eredő adást, ez a legfőbb útmutatás.

 

Szívünk útmutatására hallgatva és semleges tanúságtételével ismerhetjük meg önmagunkat és azt, amit fel kell oldanunk. Nem kell fizikailag látni, hallani, ha szívünkre-lelkünkre vagyunk hangolva, mert akkor csak tudjuk. Elég a belső ismeret, és csak meg kell tisztulnunk teljesen, hogy minden pillanatban érezzük, amit a szívünk üzen nekünk.

 

Az égiek most egy égi kristályt küldenek nekünk, amely segít összhangba kerülnünk az aktuális energiákkal. Ez egy égi kvarc, amely segíti lehorgonyozni az égi útmutatás bölcsességét, a tisztánlátást arról, hogy miképpen szabadulhatunk fel a régitől. Ez a kristály a felső csakráinkkal, a koronával, a nyolcadik és kilencedik csakrával működik együtt. Rezonál a hatodik és hetedik dimenzióval, amit mi emberek égi birodalmaknak hívunk. Csodálatos lehetőséget biztosít számunkra arra, hogy megtisztuljunk, integrálhatjuk a bölcsességünket és támogatja testünk átalakulását a kristály energiák által.

 

Kérd le azt a kristályt az égi segítőidtől és angyalaidtól a meditációd során.

 

Hívd be az égi birodalom fénylényeit, kérd meg őket, hogy segítsenek megfürödni a ragyogó fehér fényükben - tisztítani, leoldani és helyreállítani magad minden szinten.

 

Mindig meghallgatnak és válaszolnak, segítenek és támogatnak minket.

 

Az angyalaink és szellemi vezetőink számos eszközt és üzenetet adnak át nekünk, hogy továbblépjünk, kiemelkedjünk a fájdalomból, feleszméljünk a téveszmékből és kiszabaduljunk az illúziókból. Segítenek abban, hogy kitörjünk mindazon emberi korlátoktól, amelyek abban akadályoznak minket, hogy befogadjuk Isteniségünket.

 

A választás, hogy félretegyünk minden illúziót, félelmet és kényelmet, a miénk, mert a felemelkedéshez odaadás kell, erős akarat és mindenekelőtt feltétel nélküli szeretet Mindenki iránt.

 

Mindig válasszátok a szabadságot, hogy azok lehessetek, akik igazán vagytok, Szeretteim.

 

 

 csodaszép www.eyewithin kristály másolata.jpg

 

 

 

Írta: Natália Alba

Fordította: Aysha

starseedsoul.com