Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Nap Lélek ajándékai

2021-04-24

Krisztusi fénykódok és energiák érkeznek.

michael angyalom.jpg

 

jézus krisztusi én.png

Kép forrása: Pinterest.com

 

NAGYON AKTUÁLIS MERT MOST ÉRKEZIK!

 

A Fehér Tűz Portálok

 

Nagyon különleges napokat fogtok átélni az elkövetkező időben, mivel Michael arkangyal a Nap kapun keresztül különleges fénykódokat fog átadni a számotokra. Megnyitotta a Fehér Tűz Portálokat a földi szféra felső rétegeiben, hogy a Nap Kapun keresztül érkező magas rezgésű átalakító erők beérkezhessenek az anyagi szintre. Akik megtisztították lényüket és felöltötték a lelki ruhájukat, azokhoz a Nap Lélek fénye megérkezik, hogy új szintre emelkedjenek fel.

 

A Napon keresztül érkező kozmikus sugarak és napfény részecskék újra kódolják a biológiai rendszert.

 

Az élő láng ragyogása át fogja hatni a szíveteket, oly mélyen, hogy lényetek magja felizzik és kibontja isteni fényrezgéseit az egész testetekre. A fénytestetek és testetek egyesülésének új szakaszához érkeztek meg. A belső és a felső dimenziókapuk megnyílnak, és egyesítik emberi és égi önvalótokat.

 

Fizikai testetek egyre nagyobb fényt tud magába fogadni. Ennek eredményeképpen a felemelkedést már a fizikai szinten is meg tudjátok tapasztalni.

 

Akik a Nap Lélek ajándékait teljes valójukkal befogadják az anyagi testük átváltoztatását fogják megtapasztalni. A Lélek és a test eggyé olvasztásának szent nászát élhetik meg. A Nap Lélek kiáradása által a test a Logosz tüzének Kehelyévé válik. A Lelked a Teremtő szeretetének tűzében fellángol. Az illúzió fátylai leomlanak az igazság hangja felzendül.

 

Légy éber, hogy biztosítsd az Új Élet magjának megfelelő fejlődését és növekedését.

 

Fogadd be a napfény által érkező fénykódokat, amelyek az Örökkévalóság ruháját szövik újjá, megtöltenek új erővel és védelmi erőteret építenek fel köréd.

 

A fény a te bástyád! A lábaidat a Fény kapui elé helyezd!

 

Nyílj meg a szeretetre, a bölcsességre és az igazságra.

 

 

 

 Aysha

 

 angyalforrsa.hu - 2007 - 2020 © Minden jog fenntartva