Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A FELEMELKEDÉS IDŐVONALA

2022-11-06

A változás felgyorsult és nagy lendületet vesz

medi energiatest.jpg

 

A FELEMELKEDÉS IDŐVONALA

 

A változás felgyorsult és nagy lendületet vesz

 

A jövő elfátyolozott, az idővonalak szétváltak, a realitás két szinten bontakozik ki.

 

Novemberben beléptünk a gyors változások időszakába. A külvilágban a káosz, reménytelenség és félelem tovább fokozódik, miközben a felemelkedő lelkek egy mély békét és nyugalmat élnek át. Az elengedés, a feloldódás és a megbékélés mély érzelmei felkészítenek a változásokra, hogy lélekben erős, szellemben pedig emelkedett tudatosságban lehess jelen.

 

Az Isteni Jelenlét a csend és a mély belső lelki összekapcsolódás fontosságára hívja fel a figyelmeteket, hogy a vihar idején biztonságban és egyensúlyban lehessetek. A szív csendjében és a krisztusi energiák ölelésében, megnyugvást és lelki békét találtok, mert az isteni jelenléttel való közvetlen összekapcsolódás kapuja tárva nyitva áll.

 

Senki sincs magára hagyva ezen időben.


A felemelkedő lelkeket egy láthatatlan védelmi háló tartja, szívükben egy mély megalapozottság érzése bontakozik ki, mely biztonságot és ősbizalmat ad. A belső megnyugvás csendjében az Isteni Kegyelem energiája elérhető mindazok számára, akiknek szívében nincs félelem, kétely és harag.

 

Azok, akik megérettek, akik felkészültek, az isteni védő pajzs erőterébe kerültek, a biztonság zónájába, a kegyelem ölelésébe.

 

Az energetikai védőgát, minden felemelkedő lelket megtart, miközben a régi világ a sötétség mélységének fekete lyuk örvényébe zuhan.

 

Isten megtisztítja az utat a Krisztusi Fénykódok előtt, a bolygó erőközpontjainak meg kell tisztulniuk, mindattól ami gátolja az isteni terv megvalósulását. Isten Keze eléri a fizikai birodalmat, ami globális, elsöprő, gyors és döntő változásokat idéz elő.

 

A kollektív térben nagyon intenzív tisztulási folyamat indult el, minden alacsony rezgésű minőség kioldására. Ez egy kulcsfontosságú pillanat az emberiség számára. A Föld mély bolygótisztításon megy keresztül, és a kollektív emlékezetben felhalmozódott fájdalom elkezdett felszabadulni. A Föld megnyitotta a Fény Portáljait.


Ezen nyitás hatására a Bolygó megtisztulásának folyamata fizikai szinten indult el, GAIA így szabadítja fel a mélyből az emberiség kollektív tudatának érzelmi terhét.

 

Megrendülnek azok az alapvető korrupt struktúrák, amelyek évezredek óta uralták a világot. A vallási, gazdasági és politikai rendszerek saját sötétségük sűrű súlya alatt omlanak össze.

 

A régi világ pusztulása és a romlott civilizáció szétesése megállíthatatlan.

 

Minden régi ego-elme rendszert a közös tudatmező tartja fenn, amelyet a benne hívők energiája éltet. Az emberek tömegével vonják ki a teremtő erejüket, hitüket és támogatásukat ezekből a terekből, ami magával hozza azok zsugorodását és az általuk fenntartott rendszerek összeomlását.

 

A káoszban új rend születik. A lelki felszabadulás újabb még mélyebb rétegekben hasítja szét a tudatbörtön rácsait.


Az anyagi világ régi rendszereinek bukásával, az ego-strúkturák szétesésével hatalmas erőpotenciálok szabadulnak fel, amelyek eddig le voltak kötve. Kollektív és egyéni szinten is a fel nem használt teremtő potenciálok és erőforrások aktiválásának folyamatai indulnak el. Elkezditek használni azokat a speciális készségeket, tudást és lehetőségeket, amelyek eddig le voltak blokkolva. A nehéz helyzetek megkövetelik a változást és a kreatív megoldások felé való elmozdulást.


Sok eltitkolt technológia fog a felszínre emelkedni.


Ne tápláld az energiáddal és a figyelmeddel a zuhanó idővonal forgatókönyvét.


Azok, akik ezt a valóságot választották igazi káoszt fognak megélni, erőforrásaik elapadnak, drámai küzdelmeket fognak vívni az energiáért és pusztító erők örvényébe kerülnek.


Nagyon fontos, hogy ügyelj arra, hogy mire fordítod a figyelmedet, mit táplálsz az energiáiddal, mit teremtesz a gondolataiddal, mert  mindez döntő fontosságú lesz a jövődre nézve.

 

Emeld fel a tekintetedet és a kétségbeesés helyett a konstruktív megoldások felé indulj el.

 

Ez nem a világvége, hanem egy új korszak hajnala!


Az új hozzáállás, az új erőforrások, az új gondolkodás és az új megközelítés, új megoldások felé vezet el.

 

Lépj be tudatosan a személyes erőd magasabb szintjére.

 

 

 

 

Áldással és szeretettel

Aysha