Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A FELEMELKEDÉS HATÁSAI

2022-07-07

Szellemi, lelki és fizikai szinten 

felemelkedés létra medi tudat.jpg

Kép forrása: Pinterest

 

A FELEMELKEDÉS TÜNETEI ÉS HATÁSAI

 

A jelen időszakban történő frekvenciaváltozások erőteljes fizikai, érzelmi és mentális tünetekkel járhatnak.

 

(Újra megosztom mert most nagyon aktuális, ha tudatosítjuk a folyamatot, akkor könnyebb asszimilálni.)

 

Az emelkedés három szinten történik, szellemi, lelki és fizikai. A szellemi emelkedés a tudat kitágításával és az észlelés megváltoztatásával jár. A lelki emelkedés az egyetemes szeretet átélését, az érzelmi szint letisztulását és felszabadulását hozza. A fizikai test finomodik és magasabb rezgési szintre emelkedik.

 

Hatalmas terhelésnek vagyunk kitéve mivel a harmadik dimenziós régi földről való kiemelkedés azt követeli meg tőlünk, hogy egyrészt elengedjük a régit, másrészt felzárkózzunk az újhoz. Az energetikai átalakulás két fázisban történik, először nagyon erős energiákat kapunk, amelyek szinte kiemelnek bennünket a régi realitásból és keretekből. A második fázisban a kapott energiát fel kell tudnunk dolgozni és be kell építenünk. Az integráció folyamatában a magasabb rezgésű energia oldja, tisztítja és átkódolja a régi lenyomatokat, érzelmeket és régi sűrű energiákat.

 

Emelkedés és oldás ezen két aspektusa most egyre intenzívebb szakaszokban érkezik.

 

A testünk próbál felzárkózni a nagy átalakulásokhoz, miközben kioldja a nehéz sűrű energiákat és integrálja a finom rezgéseket.

Ami a legfontosabb ebben az időben, hogy a testtel a lehető legjobban bánjunk, szeressük és segítsünk neki, mert ezen a szinten a legnehezebb az emelkedés.

 

Sokan érezhetnek nagyfokú fáradságot, levertséget és kimerültséget.

 

Azok, akik a mostani időszakban nagyon kimerültek, nagyon sok személyes és kollektív fájdalmat transzformálnak át. Karmikus terhek oldódnak ki sejt szinten, ezért a pihenés és a természetben való tartozódás nagyon fontos lehet. Az, hogy ki milyen mélységben éli meg a mostani átalakulást a karmikus terhek súlyától függ.

 

Érzelmi szint tisztulása, most nagyon sok megmagyarázhatatlan lelki tünetet okozhat. Mély szomorúságot, depressziós hangulatot, apátiát, veszteség érzését, szorongást, irracionális félelmeket stb., Mentális szinten jelentkezhet zavarodottság, szellemi köd, koncentrálási nehézségek, memóriazavar stb. Fizikai tüneteket meg sem próbálom összegezni, mert itt nagyon széles a paletta, mindenkinél egyéni és attól függ, hogy a test milyen állapotban van.

 

Hogy meddig fog tartani ez a folyamat teljesen szubjektív és annak a függvénye, hogy ki mennyi idő alatt tudja átlényegíteni az érzelmi és fizikai terheket. Ne harcoljunk ezen átalakulás ellen, hanem öleljük át teljes szívünkkel a kellemetlen tünetekkel együtt. A mély lelki fájdalmak el fognak múlni, a tudati kábultság szét fog oszlani, a zavaradottság meg fog szűnni. A mély fáradságnak egyszer vége lesz.

 

A fizikai testnek fel kell zárkóznia a lelki és szellemi területeken végbemenő változásokhoz, és ez időbe telik. A folyamatot az által tudjuk felgyorsítani, ha lehívjuk és használjuk a Fehér Láng erejét, amely a mostani időszakba nagyon intenzíven tud tisztítani. A fehér láng alkímiai hatása fizikai, érzelmi és asztrális szinten segíteni tudja a régi energiák elengedését és feloldását. Minél inkább elengedjük az ego görcsös akarását és irányítási kényszerét, annál könnyebbé válik a folyamat.

 

(Nagyon hatásos jelenleg még a kristály láng/ Gyémánt fehér és ibolya szinben, illetve arany folyékony fénnyel való energetikai "zuhany" fizikai testben, szervekben, csontokban, vér keringési rendszerben, meridiánokban és auretikus térben)

 

Fókuszáljunk a lelkünkre, az isteni önvalónk jelenlétére és adjuk át az irányítást.

 

Ez a hozzáállás óriási segítséget nyújt és felgyorsítja a folyamatot.

A régi világból való kiemelkedés a hozzá fűződő energiák és összekapcsolódások feloldását eredményezi, ami megtisztítja a személyes energiamezőt. Minél inkább felül tudunk emelkedni a mostani időszak kaotikus eseményein és függetlenedünk a társadalmi konfliktusok harcmezejétől, annál szabadabbakká válhatunk. A régi személyiségünk és egónk számtalan jelmeze, maszkja és hamis önazonossága oldódik most fel, ezért sokan érezhetnek kiüresedést, sérülékenységet és érdektelenséget. Ez csak addig lesz így, míg vissza nem találunk önmagunk valódi lényegéhez és rá nem kapcsolódunk az új énünk letisztult önazonosságára. Ebben a folyamatban az elcsendesedés, média böjt és az egyedüllét nagyon fontos lehet, mert így könnyebben tudunk összekapcsolódni lelkünk fénymezejével.

 

Minden külső zavaró tényezőt ki kell iktatni és csak a belső folyamatokra érdemes koncentrálni, hogy megkönnyítsük az oldás, megtisztulás és integráció folyamatát. 

 

 

Írta: Aysha