Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A FELSZABADULÓ LÉLEKFÉNY ERŐ

2021-09-08

A láthatatlan lelki síkokban hatalmas felszabadulás történik

Isten Anya.jpg

 

A FELSZABADULÓ LÉLEKFÉNY ERŐ

 

A láthatatlan lelki síkokban hatalmas felszabadulás történik, hogy az emberiség visszanyerhesse eredendő isteni potenciálját. Pont ezért zajlik a fizikai síkban ekkora nagy erőráfordítással a figyelem elterelés, lehúzás és ártó hatások szétterjesztése. A felemelkedés és az emberiség felszabadítása megállíthatatlan. Az új a káoszból születik, a válságok kimozdítják az emberi tudatot a megszokott mederből, az igazságok feltárulása pedig megnyitja a szemeket. Sokan vannak ledermesztve a folyamatos félelem kampányok miatt, de szerencsére egyre több ember döntött úgy, hogy hátat fordít a Világ-cirkusznak és inkább a saját lelki fejlődésére koncentrál. A változások megállíthatatlanok, az emberiségnek tovább kell lépnie, az eddigi életvitel, amely el lett fogadtatva mint „norma”, már nem maradhat meg az új energiákban.

 

Tanúi vagyunk a régi patriarchális világ haláltusájának, vergődése és kínlódása a pusztítás agressziójával társul.

 

Ez a régi világuralmi rendszer az emberi szenvedésen, félelmen, háborún, nők lealacsonyításán, manipuláción és hazugságokon alapult, amely minden szinten életellenes programokat futtatott. Minden aspektusa ezen romlott rendszernek, amely a régi föld valóságát fenntartotta össze fog omlani és fel fog oldódni az ISTENNŐ fényében.

 

A NAGY ISTEN ANYA SZERETET FÉNYE OLVASZTJA FEL, MERT Ő AZ ANYAG ÁTALAKULÁSÁNAK, A HALÁLNAK ÉS AZ ÚJJÁSZÜLETÉSNEK A TRANSZCENDENS EREJE.  

 

Jelenleg korlátlan mennyiségben vesz  bennünket körül ISTEN ANYA FÉNYE, amely meggyújtja bennünk a hit lángját, visszahozza a reményt és a szeretet átölelő energiáival magával emel.

 

Az Istennő általa tudunk kiemelkedni a Régi Föld paradigmájából és felemelkedni az Új Föld szeretetegységének arany fényébe. Így születhetünk újjá lélekből és fényből az isteni szeretet által.

 

 

Aysha