Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Fény Ereje

2020-12-04

A kozmikus Tudatosság az isteni erőd áramlása

00000 aa megvilágosodás.jpg
Kép forrása: Pinterest.com
 
A Fény Ereje
 
Amikor a Fény Erejét a Génjeidben érzed már nincs Benned ellentmondás, összhangban vagy isteni Igazságoddal, ez az Energia nagyon koncentrált.
 
Hunyd le szemed, lélegezz és találd meg azt a rezgést azt a mélyebb összehangolást ami Eggyé tesz az Egésszel, a Forrással. Ekkor testednek minden sejtje rezonálni kezd ezzel a vibrációval a kristályosodás finoman elkezdődik , libabőrös leszel és remegést, didergést, akár reszketést kezdesz tapasztalni egész testedben. A hetedik csakrád a koronacsakra letöltésre nyitni kezd.
 
A kozmikus Tudatosság isteni erőd áramlása Rád talál, tehát nem megtanulod, hanem Rád talál.
 
 
A feltétel nélküli Szeretet és Igazság erejében létezel a Szívcsakrában érzed a magasabb vibrációt emelkedést, mellkasodban ott legbelül pedig elkezdődik egy finom melegség, forróság érzésének szétáramlása... bővül a galaktikus ember igazi Multidimenzionális természetéhez vezető út.
 
Hátad alsó részén nyomást kezdesz érzékelni mikor felszabadulnak a múlt érzelmi traumáinak stagnáló energiái, ne feledd minden ami nem egyezik a Szeretet rezonanciájával minden esemény, állapot, szokványos minták, most erőteljesen felszínre fog törni ... tudd ők a múltad a Te "régi cuccaid" amire már nincs szükséged.
 
Emlékezz az Igazi Magadra!

A régi korlátozó hiedelmeket, traumákat elengeded.
 
Ne félj, maradj mindig isteni hatalmadban, hited , bátorságod minden légvételnél erősödni kezd, ekkor elmerülsz egy Gyógyító Fény kozmikus áramlásban és az eredeti emberi sablon helyreállítása elkezdődik...
 
Azért jöttél a bolygóra, hogy létrehozd ezt az átalakulást.
 
Engedd meg, hogy Fényed kapujává válhass!
 
Élvezd ezt a csodálatos utazást.
 
Mi mindannyian veled utazunk. 
 
 
 
Minael