Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Felemelkedett Fénytestvériség üzenete

2021-03-04

Most ne engedjétek, hogy a külvilágból eredő negatív erőtér magával sodorjon benneteket!

fel 7 mester.jpg
Kép forrása: Pinterest.com
 
 
A Felemelkedett Fénytestvérisége és a Fény Őrzőinek üzenete
 
 
Üdvözöllek benneteket a Fénytestvérisége és a Fény Őrzőinek nevében!
 
Most ne engedjétek, hogy a külvilágból eredő negatív erőtér magával sodorjon benneteket, hanem csakis a felemelkedésetek fényösvényére figyeljetek.
 
 
A mostani időszakban csodálatos lelket és szellemet megújító, felszabadító gyémánt-kristály fénykódok érkeznek hozzátok, amelyeknek holografikus kristály-fénymátrixán a beáradó isteni energiák számtalan színspektrumra bomlanak.
 
Megújítva, felszabadítva, és felötlve ezáltal finom energetikai csakra rendszereteket, valamint felhangolva lényetek minden aspektusát az Isteni Forrás fénymezejére. Elárasztva lelketeket a remény, a hit, a boldogság Isteni energiájával, hogy kiemelkedjetek a félelem, a pánik, a kétségbeesés, és az elszeparálódás 3.D-ik dimenziós tudatosságából.
 
Abból a kollektív félelem alapú szellemi karanténból, amelyet az árnyéklények, árnyék kormányok a Felemelkedés folyamatának a megállítására szőttek ellenetek és amelynek manipulatív eszköze a "Koronavírus".
 
Az árnyék lények és az általuk uralt média célja, hogy a cikkeken és híradásokon keresztül a szellemi információs mezőtöket felhasználva a tudattalanotokba és ezáltal a kollektív tudatba olyan félelem keltő szellemi implantátumokat, programokat helyezzen, amelynek ha hitelt azaz hitet- adtok olyan erős vibrációs hatást fejt ki, hogy leválasztja a szellemeteket az Isteni forrás fénymezejéről, szabotálja a személyes felemelkedési folyamataitokat és meghatározza a bekövetkező életmotívumokat.
 
Ezért nagyon fontosnak tartjuk és arra kérünk titeket, hogy az elkövetkező időszakokban fektessetek nagyobb figyelmet a meditációra, a tisztításokra, és a különböző energetikai gyakorlatokra, amelyek a DNS struktúrákat átalakítják, így készítve fel a fizikai testet az aktuális folyamatokra, a beáramló új energiákra és a következő szintekre.
Ezáltal nem csak tudatosságotok, jelenlétetek lesz erőteljesebb, de rezgési frekvenciátok is megemelkedik, valamint élettervetek és Isteni sorsmissziótok magasabb oktávja aktiválódik.
 
Szeretnénk, hogy tudjátok.Szeretve vagytok. Veletek vagyunk. Vigyázunk rátok. Áldás folyamataitokra és életetekre!
 
A Felemelkedett Fénytestvérisége és a Fény Őrzőinek üzenete
 
Közvetítette: Aysha
 
0001 sorel.png
 
 
INVOKÁCIÓ
 
( Az alábbi aktiváló formula a jelenleg érkező fénykódok és energiák integrálására szolgál, elmondhatod fennhangon vagy magadban.)
 
Drága Szeretett felemelkedett fénytestvériség, fény őrzői, angyalok és arkangyalok!
A Vagyok, aki Vagyok nevében, A Krisztus énem erejével kérem a gyémánt kristály fénykódok és a felemelkedést segítő égi energiák integrálását önmagam számára.
 
Kérem, hogy a kristály fénykódok és energiák hassák át létezésem minden síkját, külső és belső dimenzióimat, felsőbb és alsóbb csakráimat. Kérem, hogy tisztítsák meg fénytereimet a szellemi implantátumoktól, a negatív tudati programoktól és minden olyan felismert és fel nem ismert, de jelen lévő blokkoló, manipulatív, gátló lenyomattól, amelyek akadályozzák, blokkolják az isteni önvalóm kiteljesedését, az egyéni és kollektív felemelkedés folyamatait. Kérem, hogy a kristály fénykódok és a beáradó új energiák hangolják fel szellemi, lelki és fizikai, valamint energetikai fénytereimet és minden csakrámat az Isteni Szeretet Forrás fénymezejére és fényvalóságára, önmagam, az emberiség és minden érző lény javára.
 
A felemelkedést választom!
A szeretetet választom!
A szabadságot választom!
 
Így legyen! És már így is van!
Aktivizációm teljes és az isteni szándékkal és renddel összhangban kiteljesedő.
 
A felemelkedést választom! A felemelkedést választom! A felemelkedést választom!
 
A szeretetet választom!
A szeretetet választom!
A szeretetet választom!
 
A szeretet én vagyok!
 
Kérlek tegyétek teljessé és folyamatossá kérésemet az isteni szeretettel, szándékkal és akarattal összhangban. Így legyen! Köszönöm!
 
 
 
 
Írta:: Aysha