Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A FÉNYKAPU AJÁNDÉKAI

2021-11-15

Engedd, hogy Lelked tiszta fénye a felszínre emelkedjen!

0 angyal 3.jpg

 

A 11:11 FÉNYKAPU AJÁNDÉKAI

 

Ebben az időben a legfontosabb, hogy elengedd a régi önvalód összes elavult részét, mentális kivetüléseit, hamis önazonosságait, szerepmintáit és lehúzó aspektusait.

 

Rá kell ébredned azon igazságokra, amelyek elvezetnek a felszabaduláshoz, ahhoz, hogy végre azt élhesd, aki valójában vagy. Megalkuvás és hárítás nélkül, csúsztatás és hamisság nélkül, hazugságok és önbecsapás nélkül, hogy végre letisztult és szuverén lénnyé válj.

 

A tér energiája felszínre hozza és szembesít árnyék részekkel, eltitkolt és elkendőzött valóságtartalmakkal, amelyek láthatatlanul formálták az életedet.

 

A mélység feltárul, megmutatja a valódit, a belső mozgatórugóit a tudattalan részeknek.

 

A régi identitás megkövült rétegei lehasadnak, hogy a növekvő belső fény teret nyerhessen és a lélek valódi ereje kiemelkedhessen. A sűrű anyagi burok lemálló rétegei hol fájdalmasan, hol finoman oldódnak le, és az önámítások széthasított álarcai szétrepedve a mélységbe hullnak.

 

Régi lelki szerződések törlődnek, mivel bevégeztetett rendeltetésük.

 

Felszabadulsz, emelkedsz, egyre magasabbra új eddig ismeretlen szintekre. Miközben tudatod emelkedik és a rezgésszinten nő egyre mélyebb igazságokra ébredsz rá, léted valódi rendeltetésére. Múlt inkarnációk emlékei tárulnak fel, hogy ráláss a mélyebb okaira a körülötted zajló eseményeknek, kihívásoknak, próbatételeknek.

 

Már nem az anyagi emberrel azonosulsz, hanem a halhatatlan és örök lelkeddel, azzal a csodálatos létezővel, aki valójában vagy, akinek Isten teremtett.

 

Átalakulsz és egyre teljesebbé válsz, új fénykódokat integrálsz, amelyek tovább segítenek az úton, hogy sejtjeid, energiameződ és csakra rendszered magasabb rezgés szintre emelkedjen és asszimiláld a fényt a testedbe. Új spirituális adottságok ébrednek fel benned, hogy nagyobb tudatosságot nyerj, több mindenre ráláss és új bölcsességet szerez. S ha kihívásokkal nézel is szembe, tudod, hogy nem ellened, hanem érted érkeztek. Ráébresztenek a valódi erődre, rávezetnek igaz utadra, küldetésedre. Ráirányítanak a spirituális utadra, hogy kibontakoztasd lelki kincseidet és azzá válj, akinek rendeltettél.

 

Spirituális ösvényed, lelki ajándékaid köré bontakozik ki és szíved szeretete világítja meg.

 

Szellemi szemeidet az égre emeld, hogy bizalom töltse meg a szívedet. Sorsodat Isten kezébe helyezd, hogy ereje áthasson és védelmezzen tégedet. Így félelmeidet átlényegítheted, kétségeidet elvetheted, kishitűségedet a hit lángjában elégetheted. Magasabb dimenziókhoz való hozzáférésed csatornái így nyílnak meg.

 

Tudd, hogy angyalaid veled vannak, bátorítanak, erőt adnak és támogatnak.

 

Emeld fel Szívedet Isteni Szeretethez, hogy általa újjászülethessen a lelked.

 

Áldás kísérje utadat Fény Gyermeke!

 

 

Közvetítette: Aysha