Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A fénynemzés időszerűsége

2019-04-09

Ezekben a napokban elkezdődhet valami olyan, ami tartósan meghatározhatja a következő éveinket

 CSILLRE.jpg

 

Szerda a csúcspontja ennek a hétnek, de a Szaturnusz-Nap quadrátja és a Neptunusz-Vénusz együttállása, amelyek ezen a napon egzaktak, már hét elejétől érződnek és még hét végéig tartanak. Ezen a napon viszont a legerősebben.

 

 A Szaturnusz ennek az évnek az egyik főszereplője, 2020-nak pedig a meghatározója, ezért a Nappal alkotott teremtő fényszögkapcsolata különösen kiemelt, és előre jelezhet bizonyos fontos folyamatokat, érdemes jobban figyelni rá.

 

A Szaturnusz uralmi helyzetben van, a Nap a Kos jegyében jár, ők ketten poláris párokként megvalósító kapcsolatban vannak, ezekben a napokban elkezdődhet valami olyan, ami tartósan meghatározhatja a következő éveinket és ami a teljesség megélésére ösztönöz bennünket.

 

Ugyanakkor a Halak csillagkép, a Nap háttere az összegzést és valamilyen folyamatnak a lezárását hozhatja.

 

A Nyilas csillagai tündökölnek a Szaturnusz hátterében, ez pedig a fénynemzés időszerűségét emeli ki. Minden olyan folyamat véget érhet tehát most, amiben nincsen fény és olyant érdemes elkezdeni, amivel fényt, valódi értéket tudunk teremteni a gyakorlatban, fizikai szinten is.

 

A kezdet és a vég találkozik a Nap és a Szaturnusz kapcsolatában és ez késztet minket változásra, valaminek a megvalósítására.

 

Jellemző lehet ezekben a napokban a maximalizmusra való törekvés, a tekintéllyel, a törvényekkel, az idővel való kapcsolatunkra való rálátás, a felelősségvállalás kérdése is előtérbe kerülhet. Előfordulhat, hogy valamilyen megmagyarázhatatlannak érzékelt szorongás, lehangoltság irányítja a figyelmünket ezekre a dolgokra.

 

A Vénusz és a Neptunusz a Vízöntő jövőbe kiömlő vizénél találkozik, az égi és a földi szerelem égitestjei most a tisztulásért, szabadságért szövetkeznek a harmonikusabb jövő érdekében.

 

Mi a valódi, legmélyebb vágyad? Egyrészt ezt érdemes most tisztázni, ugyanakkor nagyon kedvező az idő ahhoz is, hogy konkrét lépéseket tegyél annak megvalósításáért. Vigyázni kell azonban, hogy ne tévesszenek meg az illúzióid.

 

Az éberség, a belső hangra való figyelem, a megérzések és az őszinteség nagyon fontos.

 

Csillagjelek - Csillagutak