Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A FÉNYTEST FELÉPÍTÉSE

2022-10-24

Jelenleg sokan kezdik már megtestesíteni lelkük magasabb aspektusait

fénytest medi.jpg

 

A FÉNYTEST FELÉPÍTÉSE

 

Szeretteim,

 

Ahogy közeledünk a fogyatkozások időszakához kimerültnek érezhetjük magunkat, extrém zavartsággal és fáradtsággal, valamint sok más egyedi érzéssel, amely hajlamos megjelenni, amikor tudatosan integráljuk a plazmahullámokat a fénytest felépítéséhez. A hatodik - hetedik dimenziós frekvenciák, amelyek érkeznek a segítségünkre lesznek ebben az időszakban a felemelkedési utunkon.

 

A fénytest, amelyet gyakran Merkabahnak hívnak, az által épül, hogy a csakra rendszerünk, központi tengelyünk, vállszárny portálunk és még sok más részünk megfelelően gyógyult és aktiválódott. Ez olyasmi, amivel tudatosan kell dolgoznunk, mivel pontosan ez az egyik oka annak, amiért felemelkedünk, miközben még a fizikai testben vagyunk.

 

A fénytest felépítése egy hosszú folyamat, amely időbe telik, odafigyelésre és a felemelkedési folyamat magasabb megértésére van szükség. Ez egy olyan folyamat, amelyet sokan átélnek most, ahogy felépítik és elkezdik rehabilitálni a DNS-üket.

 

Ahhoz, hogy támogassuk a testünkben zajló gyógyulást / tisztulást és visszanyerjük az életerőt, miközben a fénytestünkkel dolgozunk, az Égi Segítők azt tanácsolják, hogy hívjuk le a Teremtés ötödik sugarát, a zöldet. Töltsd fel a tested ezzel a zöld fénnyel, ráirányítva azt azon testrészek felé, amelyek ápolásra, helyreállításra, gyógyításra, vagy még több tisztulásra szorulnak. Vedd körül magad egy zöld gömbbel, amely megvéd és segít abban, hogy ebben a szeretetteljes gyógyító frekvenciában lehess, amíg a tested készen nem lesz arra, hogy megújuljon és megerősödjön.

 

Azonban nem ez az egyetlen folyamat, amiben ezek a már körülöttünk lévő jelenlegi energiák segítenek bennünket. Jelenleg sokan kezdik már megtestesíteni lelkük magasabb aspektusait is, és velük együtt a gyógyításhoz és az emelkedéshez szükséges bölcsességet, erőt és személyes szabadságot. Ez hasonló a lélekvisszaszerzés folyamatához, melyben a testet előkészítetjük, aktiváltuk, hogy még több esszenciát tudjon megtartani a lelkünk fényéből.

 

Ahhoz, hogy ezt a folyamatot el tudjuk érni, meg kell értenünk, hogy a testünknek integrálnia kell ezt a folyékony plazmafényt. El kell engednünk minden programot és mindent, ami alacsony frekvencián tart a fizikai, mentális és érzelmi testünkben.

 

Sokan itt tartanak jelenleg, bár evolúciós utunkon belül sok fázis, beavatás van, és mindannyian különböző szakaszokban vagyunk. A legfontosabb, hogy megértsük a testünket, próbáljunk bőséges vizet fogyasztani, és együnk könnyű ételeket, ez létfontosságú. Ne feledjétek, hogy amíg továbbra is mérgezzük a testünket sok anyaggal, alacsony érzelmekkel, negatív gondolatokkal stb. a testünk nem tudja integrálni azokat a plazmaenergiákat, amelyek építik a kristálytestünket. A kettő nem kompatibilis, és nem választhatjuk, két ellentétes frekvenciában maradjunk egyszerre.

 

Azoknak, akik ebben a folyamatban vannak, az Égi segítők egy tiszta kvarc kristályt ajánlanak, amely hangterápiával együtt segíti a testet a fény vezetésében, horgonyozásában, ha testünk készen áll erre a folyamatra. Utána rajtunk múlik, hogy megtanuljuk-e kezelni és irányítani ezeket a fénykódokat a testünkben, hiszen nekünk kell célt adnunk ezeknek az energiáknak.

 

Mindenekelőtt tiszteljétek a testeteket, mindannyiunknak megvan a saját személyes mikro-ciklusa, amelyben néha aktívabbak vagyunk, máskor pedig több pihenésre van szükségünk. Amikor nem fogadjuk el a kevesebb cselekvéssel járó fázist, olyan ellenállást hozunk létre, amely stresszessé válhat a testünk számára. Szorongást és sok más érzést is kelthet bennünk, amelyek nem az evolúciós folyamatainknak köszönhetők, hanem az egós hajlamunknak, mert megerőltetjük magunkat, amikor a továbblépésnek még nincs itt az ideje.

 

Létfontosságú, hogy megismerjük önmagunkat és a testünket, valamint a személyes ciklusainkat, hogy megértsük azt az egyedi folyamatot, amelyet tapasztalunk, ahhoz hogy a lehető legjobban meg tudjunk birkózni vele, hiszen ezt nálunk jobban senki sem tudhatja.

 

 

Végtelen szeretetben,

Írta: Natália Alba

Fordította: Aysha