Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A FÖLD ENERGETIKAI VÁLTOZÁSAI

2023-09-10

A Föld tudata újrakonfigurálja az energetikai örvényeket és ley vonalakat

föld új.jpg

 

A FÖLD ENERGETIKAI VÁLTOZÁSAI

 

A Föld egy gigantikus élőlény, amely hatalmas változáson megy keresztül, hogy anyagi valóságának síkján átalakuljon. Új korszak van születőben, a Föld vajúdik.

 

Az előkészületek már nagyon rég óta zajlanak, most a geológiai folyamatok indultak el. Nagyon erős energiák hatnak a Föld anyagi szerkezetére, amelyek a Nap erős fényhatásával terjednek ki, és kihatnak a bolygó energia hálózatára.

 

A Föld tudata újrakonfigurálja az energetikai örvényeket és ley vonalakat.

 

Az energetikai csomópontokban többdimenziós szent minták sora áll helyre.

 

Az „idő” tapasztalata teljesen szétesik. Az idő illúziója ezen a bolygón összeomlott.

 

A fényminták lehetővé teszik, hogy az örvények és ley vonalak rögzítsék és stabilizálják a magasabb fénykonfigurációkat, amelyeket a bolygó egész területére és a Föld mágneses magjában horgonyoztak le. A Föld energetikai forgása felgyorsul, és az idő fogalma összeomlik, mivel a bolygó teljes többdimenziós átrendezési folyamaton megy keresztül. Bolygód teljes energetikai szerkezete hatalmas transzmutációs folyamaton megy keresztül, amely az újévbe való belépéskor tovább gyorsul.

 

Ezzel egyidejűleg transzmutációs folyamaton mész keresztül a fizikai tested kristályos szerkezetében. Ez a folyamat befolyásolja a pineális, (tobozmirigy), agyi szinapszist, az agyi területet és a szívet is, mivel az elektromos frekvenciarendszerek gyors átalakuláson mennek keresztül. Itt van a változás, és - mint még soha - a szíved energetikai platformján keresztül kell dolgoznod. A szívkapcsolat természetes stabilizátor számodra ebben a változó időben.

 

A szíved szent iránytűként működik, amely referenciapontot ad neked, egyensúlyban tartva az átmenet során.

 

Ebben a transzmutációs időszakban energetikai támogatás áll a rendelkezésre. A Fény Családja, a Mennyei birodalmak és mi, a plejádiak itt vagyunk, hogy segítsünk.

 

Szabad akaratod van, és kérned kell a segítséget, engedélyt adva nekünk, hogy segítsünk az energetikai rendszer beállításában, hogy támogassunk a transzmutációs folyamat során.

 

Minden a kezében van. Itt az ideje, hogy kibontakozz a szent újjászületésedben.

 

Mi Tanúi vagyunk.

 

Áldás,

 

A plejádi testvéreid