Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A FŐNIX ÉBREDÉSE

2022-03-04

NAP-JUPITER EGYÜTTÁLLÁSA A FŐNIX CSILLAGKÉP HATÓKÖRÉBEN

főnix ereje.jpg

 

A FŐNIX ÉBREDÉSE

 

NAP-JUPITER EGYÜTTÁLLÁSA A FŐNIX CSILLAGKÉP HATÓKÖRÉBEN

 

Március 5.-én a Nap konjunkcióba kerül Jupiterrel, egy vonalban a főnix csillagkép alfa csillagával. Ezen csillaghatás egy nagyon erős impulzust ad arra, hogy a belső transzformáció és az önmegsemmisülés után végre feltámadjunk porainkból és megszülethessen az új élet csirája. Most olyan fény ébred bennünk, amely belülről újít meg és lehetővé teszi az újjászületést és a romokból való újjáépítést.

 

Főnix a lélekből való újjászületés szimbóluma, a fény által megvalósuló metamorfózis aktusának jelképe. 

 

Az elmúlt hetekben-hónapokban sokan élték meg a régi énjük halálát, a személyiségük ego aspektusának megsemmisülését, a lélek sötét éjszakáját. Most a mélységekben a lélek főnix erői ébrednek fel, hogy kibontakozzon az új élet. Sejtjeink új energiával telítődnek, a tavasz újjáélesztő energiája már érezhető, életünk új szakasza már a küszöbön van.

 

Most mindenki számot vethet eddigi útjával, felülvizsgálhatja, hogy a mélységekben mit élt át, a saját árnyék aspektusával való szembesülés milyen változásokat hozott. Sikerült –e legyőzni, fénnyel átlényegíteni, szereteterővel semlegesíteni azon árnyakat, belső lidérceket, félelem fantomokat, amelyek a mélységekből törtek fel. A Számvetés időszaka ez, ám egyben az új életre való felkészülés és a jövő érdekében tett tisztázás is.

 

A halál nem a végállomás, hanem egy régi létforma levedlése, amelyet az újjászületés követ.

 

Csak a régi halála után születhet meg az új.

 

Már készülőnk a feltámadásra, lélekből a fénybe való kiemelkedésre, amelyben a főnix adja a hajtó erőt. A transzformáló tűz elégette a régit, most a lélek finom fényenergiája kezd el belülről dolgozni, hogy újjáépítsen atomról-atomra, sejtről- sejtre, testben-lélekben-, szellemben.

 

Spirituális szinten ősi bölcsesség és beavatások fénykódjai éledhetnek fel bennünk, amelyek beaktiválják azon információs mezőkhöz való hozzáférésünket, amelyek küldetésünk és életutunk következő szakaszához szükségesek. Ezáltal szellemileg emelkedettebb, lelkileg pedig kiteljesedettebb létformába léphetünk be, mindez még belül, ám rendkívül pezsdítő formában történik.  

 

Ma sokak számára visszatér a remény, megláthatják az alagút végén a fényt, megérezhetik a nehéz életszakasz után a megkönnyebbülést.

 

A sejtszintű megújulást a természetben élhetjük meg a legjobban, lelkünket az ima tölti fel, szellemünk a meditáció útján emelkedhet.

 

Túl a külvilágban gerjesztett káosz színpadán, a világcirkusz bomlasztó eseményein, a kollektív félelem felhői fölé emelkedett szellem, megtalálja a lelki békét és megleli élete értelmét, mely nem kötődik külső formákhoz, szerepekhez, megfelelésekhez, hanem önnönmaga isteni egyszerűségében letisztuló lélekfényben, újjászületik a magasabb szintű létre.

 

Áldással és szeretettel

 

Aysha