Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A HÍD

2022-09-02

AZ ÚJ FÖLD IDŐVONALÁNAK MEGTALÁLÁSA

 

föld 05.jpg

 

A HÍD

 

Ráhangolódás a lét hatalmasságára és a Forrás bölcsességére.

 

A Forrás bölcsessége átjön – fokozza a kommunikációt ebben az időben. Érezd az energia kiáramlást az idővonalakon át – amelyek olyanok, mint a fényszálak –, van, amelyik kiemel. Utazz előre a szíveddel…

 

Erős szeleket, tüzeket, árvizeket, éghajlati problémákat látok – térdre kényszerítve az emberiséget. Az emberi lélek sötét éjszakája ez, amely szükségszerűen érkezik a felébredés részeként. Azt is látom, hogy az ébredés virágzik, mint a fény virágai. Az emberekben, nagy változások történnek mert tudatosságuk növekszik az élet szentként való megismerésére és megtapasztalására. Ez a szakralitás igazi élménye. A káosz közepette öröm van, mert az emberek megnyílnak, hogy megtapasztalják a kapcsolatot az élet egészével és egymással.

 

AZ ELLENŐRZÉS SZERKEZETE

 

Elgondolkodtam a „sötét energia” kérdésén és azon, hogy egyesek miképpen igazodnak a sötét energiához. Átvezetik az energiamezőiken, és mindent irányítani akarnak azáltal, hogy a régi patriarchális rendszer energetikai börtönstruktúrában akarják megtartani  az emberiséget. A félelmet terjesztve elnyomják a szeretet áramlását és a kreativitást, korlátozva a szabad gondolkodást és kifejezést. Ők döntik el, hogy mi a „jó” és mi „rossz”.

Ebben a kettősségben amiben élünk, van világosság és sötétség és egyik sem lehet meg a másik nélkül. Ha minden világos lenne, vakok lennénk, ha minden sötét lenne, akkor is. De ennél többről van szó. 

 

Mit kell megtanulnia az emberiségnek, hogy megállítsa a félelem és kegyetlenség öngyilkos pályáját? Van egy másik út, egy másik idővonal, amely felé elkezdhetünk haladni? 

 

Hallom az embereket, hogy az „idővonal ugrásáról” beszélnek, és nem tudom, hogy ez hogyan történik, de nekem úgy tűnik, hogy létrehozhatjuk a fény mellékfolyóját, amely erről a régi útról egy másik, harmonikusabb útra vezet, amelyet az emberek energetikailag követhetnének. Talán most tesszük ezt, talán hidat teremtünk egy másik idővonalhoz, amely lehetővé teszi a sokszínűséget és a kreatív együttműködést. Ez történik?

 

AZ ÚJ FÖLD IDŐVONALÁNAK MEGTALÁLÁSA

 

A forrás bölcsessége: Vannak, akik képesek megugrani a régi idővonalat –. Nincsenek annyira az irányítás szerkezetéhez kötve, nem korlátozzák őket mások gondolati mintái. Képesek megtenni az ugrást és létrehozni a fény útját. Energiafolyamokat küldenek vissza ötleteken, zenén, kreatív kifejezésen keresztül. Majd vannak, akik elkapják ezeket az áramlatokat és lehorgonyozzák a „régi” idővonalhoz, és elkezdik építeni azt a hidat, amely összeköti a mellékfolyót a fényösvényével, amelyik az „új” idővonalra áramlik. Ez megköveteli, hogy személyesen megvizsgálja, hogy részt vesz-e a sötét vagy sűrű energia működtetésében, amely a régi idővonalhoz tartozik és tudatában van annak, mikor aktiválódik a régi paradigma. 

 

A régi paradigma a vallási eredetű dogmákon, a kollektív társadalomi hitrendszereken és a családi minták programozásán keresztül aktiválódik. 

 

Amikor valaki elszakad a programozástól és több önszeretetet, önelfogadást és megbocsátást hoz be az életébe, megtalálja azokat az áthidaló energiákat, amelyek az új áramlatba emelik. Ez azzal az érzéssel kezdődik, hogy valami nem stimmel – annak a felismerése, hogy minden, amit igaznak gondoltál, tényleg egy olyan struktúra része, amelyet arra terveztek, hogy korlátozza és bebörtönözze a tudatot. Amikor az ember elkezdi megkérdőjelezni a hiedelmeit, a fénye ragyogni kezd. Amikor valaki az új energiákat magába fogadja és a Forrás Bölcsességét, a szeretet, az együttérzés és a fény növekszik. Olyan ez, mint a víz, ami beszivárog egy szikla repedéseibe és végül felhasítja a sziklát. Ez a tudatosság felébresztésének és a fény bejutásának folyamata. Ez elindítja a hamis hiedelmek felszabadulását mert repedések jelennek meg a szerkezetben,

 

AZ ISTENNŐI ENERGIA 

 

Energiából vagyunk. Minden energia. Fizikai, mentális, érzelmi és spirituális lények vagyunk. Létezik egy nem fizikai energetikai struktúra, amely hatással van ránk, bebörtönöz és korlátokat szab. Ebben a struktúrában van egy tudat, amely egy energetikai frekvencia, amely végső soron elnyomni és irányítani akarja a szeretetenergia kreatív teremtő áramlását.  Ez a kreativitás az emberi lét velejárója. A kreatív teremtő energia elnyomása az, ami miatt az emberiség eltévelyedett. Ez a struktúra nem tudja elpusztítani a kreatív energiát, de képes manipulálni a félelem által – így az emberek félnek lényük kreatív természetétől és így elnyomják saját szabadságukat. Elnyomják intuíciójukat, nem bíznak saját belső tudásukban. Ezt a szerkezetet több száz évvel ezelőtt építették fel. Volt idő, amikor az egyház gonosznak ítélte meg, ha az emberek hangszeren játszanak és összegyűlnek énekelni és táncolni, szabadon gondolkodni és alkotni, mert azt hitték, hogy az ördög a kreatív áramlásban létezik. Úgy gondolták, hogy az ördög a kreativitás és a szeretet istennői kifejezője. Ez az elnyomó energia még mindig ebben az energetikai mátrixban fut, és azt látjuk, hogy ez a modern társadalomban játszódik le. De az isten nőiesség visszatért, és ahogy a szeretet energiája növekszik és tágul mint a víz, feloldja és szétszedi a szerkezet sötét frekvenciáját, gőzzé alakítva azt, amely úgy oszlik szét mint a füst szele. 

 

Felhasználhatjuk a földet, a levegőt, a vizet és a tüzet, hogy az életünkben felszínre kerülő minták és hamis hiedelmek struktúrájának feloldásában dolgozzanak. A természethez való kapcsolódás, az Isten nőiességhez való kapcsolódás. Tudd azt is, hogy ez a struktúra évek óta oszlik az emberek körül és amit most látunk, az a patriarchátus utolsó harca, amely megpróbálja fenntartani az irányítást. De vége.

 

ELENGEDNI AZT, AMI NEM A MI IGAZSÁGUNK

 

Nemrég egy régmúltból származó emlék került a tudatom felszínére. Ez egy olyan érzéshez volt köthető, amely az egyik szülőm érzését foglalta magában, amit magamba szívtam. Az emlék megmutatta, hogy az empátia révén ezt az érzést és frekvenciát integráltam a lényembe, és ez olyan ismerőssé vált, hogy észre sem vettem, hogy ott van. A méltatlanság energiája volt, amit éreztem magamban. Amikor ez az emlék előkerült, úgy éreztem ezt a rezgési frekvenciát, mint egy leplet az energiamezőm felett. Amint felismertem már nem nyúlt be a testembe és a lényembe, így képes voltam elképzelni és érezni, amint kiemelem a mezőmből és eloszlatom a szeretet és a megbocsátás fényében.

 

A gyerekek mindent felszívnak a környezetükből. Az anyaméhben elnyelik szüleik – és őseik – energiáját. Ez az, ami állandósította a viszályt az emberiségben. Ennek az energiának az ősi vonaláról való kiemelése segíti felszabadítani a régi energiát az emberi energiaáramból. Ha az emberi lények együttesen az önmaguk iránti érzett szeretet és elfogadás frekvenciájában vibrálnának, a világ nagyon más lenne. Ez az az evolúciós pálya, amelyen mindannyian haladunk.

 

Minden embernek megvan a maga szerepe – energiája, amely összekeveredik az égésszel. Személyes szinten, ha elengeded azt, ami nem a te igazságod és kitágulsz a saját személyes teljességedbe, a saját egyedi energiajegyeddel rezonálsz, ami segít felemelni másokat az igazabb, felszabadítóbb, szeretőbb minőségbe.

 

Így változik az ember, a Föld, a Naprendszer, a Galaxis, az Univerzum evolúciós útja. Minden egy és kapcsolódik egymással. 

 

Azok, akik képesek befolyásolni ezt a változást, energiát és „teret” teremtenek azok számára, akik csak most kezdik megnyitni tudatosságukat a valódi természetük felé. Ez a híd, a két tér között. Ez az a fény, amely átáramlik a hídon, és jelzi azoknak, akik nyugtalanságot, kényelmességet éreznek az együttélésben. A felkavaró tapasztalatok arra ébresztik az embereket, hogy megkérdőjelezzék azt, amiben eddig hittek és mélyre menjenek önmagukba, hogy megtalálják lélekesszenciájukat és elkezdjenek hitelesen élni.

 

Amikor ez az ébredés megtörténik, elkezdesz más életekre is hatással lenni, amint a lelked kifejezi a tudatosságot. Álmodhatsz olyan forgatókönyvekről, amelyek emlékeknek tűnnek, és előfordulhat, hogy az emlékeket a jövő vagy múlt idővonalnak érzel. Olyan párhuzamos valóságokba nyerhetsz betekintést és tapasztalhatsz meg, amelyeknek a lelked tudatában van. A terjeszkedés minden idővonalban és párhuzamos valóságban megtörténik.

 

KILÁTÁS A HÍDRÓL

 

Néha olyan csendbe jutunk, ahol úgy érezzük, „elakadtunk”, mintha semmi sem történne, és nincs mozgás. A túl kemény próbálkozás az ellenállás egyik formája annak, ami van. Tudnunk kell, hogy valójában nem vagyunk elakadva, energiákat integrálunk – ez olyan, mintha egy csatorna zsilipjében lennénk, és arra várnánk, hogy a víz felemelkedjen, hogy aztán továbbléphessünk. A lelassulás a pihenés és az életünkbe való belemerülés ideje, a természettel való kapcsolatteremtés, a testünk, otthonunk és az életünkben jelen lévő emberek gondozásához szükséges feladatok elvégzése. Elvégre kezdjük kiterjeszteni a tudatosságunkat más idővonalakra és párhuzamos valóságokra, és ezt nagyon sokat kell integrálni. Legyünk türelmesek önmagunkhoz, és engedjük meg magunknak, hogy csendben legyünk, ne tegyünk semmit ezekben a pillanatokban csak mélységesen szeressük önmagunkat.

 

A változás térében vagyunk – egy köztes helyen – elhagytuk azt, ami egykor volt, és még nem érkeztünk meg az általunk teremtett új energiához – amit egyesek Új Földnek neveznek. 

 

Nagyon kellemetlen pillanatokat éltem át, amikor a környezetem ismerősnek tűnt, de idegennek érzem magam benne, szinte mintha nem lennék itt vagy sehol. A természetben lenni, mélyen lélegezni és kapcsolatba lépni a fákkal, a sziklákkal vagy a vízzel, nagyon hasznos volt azokban a pillanatokban, amikor úgy érzem, elszakadok a valóságtól és a kapcsolódási pontoktól. Továbbá, ha tudatosságomat a bennem lévő Forráshoz igazítottam, az segített abban, hogy semleges, megtestesült létállapotban legyek.

 

A világban tapasztalható viharos változások fényében nehéznek tűnik a belső nyugalomra összpontosítani, de ez az a hely, ahol erőt tudunk gyűjteni a továbblépéshez. Minden káoszban és turbulenciában fontos és hasznos átérezni az élet csodáit ezen a gyönyörű bolygón. Lehet, hogy ellentmondásosnak tűnik, de tudom, hogy sokan közületek, akik ezt olvassák, tudják, miről beszélek. Csodálatos, hogy itt vagyunk ezekben az anyagi testekben ezen a nagyszerűen szép fizikai bolygón. Legyen örömöd az apró dolgokban – a harmatcseppekben világító napfényben, a madárcsicsergésben, a szellőben lebegő tollban, a mosolyban, a mindennel való kapcsolat valódi érzésének pillanatában. Mint a nyugodt vízbe ejtett kavics, úgy visszhangozzuk ezt a könnyedséget, ezt a kapcsolatot, a híd közepéről. Koncentrikus gyűrűkben lebegve kifelé áramoltatva a szeretetet, felajánlva mindennek amit érint. 

 

Ez teret tart és szeretetet sugároz mindazok felé, akik a korlátok és elfojtottság struktúrájától való megszabadulás folyamatában vannak. 

 

A szeretet és a kreativitás terében való tartózkodás rezonanciát kelt az egész emberiség számára.

 

Megvilágít.

 

 

 híd.jpg

 

 

Leilah és a Forrás Bölcsessége

 

Nancy Wallace Ward

Fordította: Aysha