Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Hit ereje gyűlik a lelkünkben

2020-12-14

Tudjuk és érezzük, hogy  semmi sem állhatja útját a fény győzelmének!

fényküldött 2.jpg

 

Egy alkímiai átalakulás és mély gyógyulás folyamatában vagyunk.

 

Átmeneti időszakban, ahol minden pillanat számít. Egyre erősödő energiákat fogadunk be, amelyek szinte kiemelnek bennünket az anyagi valóságból. Kozmikus fénykódokat integrálunk, amelyek által a csakráink és energia testeink magasabb szintre hangolódnak át. Hihetetlen átlényegülést tapasztalunk, mivel Fénytestünk egyre nagyobb mennyiségű fényt fogad be, ami által a tudatunk és a testünk változásokon megy keresztül. Elengedjük az ego kivetüléseit, elhagyjuk a harmadik dimenziós valósághoz való ragaszkodást, lezárjuk a múltat, átértékeljük az élet prioritásait és döntéseket hozunk.

 

Választunk, átalakulunk és ráébredünk, hogy a megváltás ereje bennünk van.

 

Isten felé fordulunk teljes szívvel és lélekjelenléttel.

 

A szeretetet, a békét, a szabadságot és az egységet választjuk, és kiemelkedünk a megosztottság harcmezejéről.

 

Az Isteni Szeretet és Fény élő kiterjesztésévé válunk, miközben integráljuk az ötödik dimenziós önvalónkat a földi testünkbe.

 

Tudjuk és érezzük, hogy erőink növekednek, és semmi sem állhatja útját a fény győzelmének.

 

A Hit ereje gyűlik a lelkünkben, mert megértettük, hogy az árnyékot csak a fény oszlatja szét, a széthúzást csak az egység szüntetheti meg, a félelmet csak szeretet oldhatja fel.

 

Teljes lényünkkel magunkba integráljuk isteni fényünket és erőinket, amelyet befogadni képesek vagyunk, mert tudjuk, hogy a harmadik dimenziós rabság mátrixát, csak belülről, egyesített isteni erővel lehet széttörni.

 

Összeszedett éber tudatossággal, rendíthetetlen szíverővel, megalkuvást nem ismerő lélekjelenléttel állunk a fény kapujában, készen arra, hogy véghez vigyük a lehetetlent.

 

Csak egy hatalmat ismerünk el,

az Egy Igaz Istent,

aki Maga a Szeretet !

 

 

 

 

Írta: Aysha