Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A jelenlegi energetikai hatások

2021-02-27

A legfontosabb, hogy folyamatos kapcsolatba légy a benned lévő Istennel

 00000 aa megvilágosodás.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

KAPCSOLATBAN ISTENNEL

 

A jelenlegi energetikai hatások egyrészt a régi, alacsony rezgésű és sűrű energiákat oldják fel, másrészt abban segítenek, hogy magasabb dimenziós frekvenciákat és fénykódokat építs be.


Az élet számtalan területe alakul át, amint szükségszerűvé válik a régi szokások, gondolkodásmódok és programozások elhagyása. Az átalakulás megterhelő, hiszen egyfajta metamorfózis zajlik fizikai és energetikai szinten. Feloldódnak a régi keretek, viszonyulások, kapcsolatok és múltbéli érzelmi bevésődések, amelyek meghatározták az eddigi életedet. Mindeközben egy magasabb tudatossági szintre emelő integrálás történik, amint magadra öltőd új éned fénylőbb verzióját. Ahhoz, hogy minél könnyebben tudj alkalmazkodni az átalakuláshoz és a változáshoz, amit tapasztalsz, légy minél többet a szív teredben és a szeretet állapotában, mert így ellenállás nélkül tudsz hozzáigazodni a felsőbb éned által irányított folyamatokhoz. Minél nagyobb egységet teremtesz a szív központod és emberi aspektusod között, annál nagyobb kegyelmet és könnyedséget fogsz tapasztalni.

 

A legfontosabb, hogy folyamatos kapcsolatba légy a benned lévő Istennel / Forrással, az ÉN VAGYOK jelenléteddel, mivel ezáltal kapod meg a szükséges támogatást, hogy végig tudj menni ezen a meghatározó időszakon.


Bármikor, amikor valamilyen kellemetlen dolgot tapasztalsz, negatív érzelmeket érzel vagy rossz gondolataid támadnak, húzódj vissza a szíved középpontjába, és nyílj meg az isteni szeretet felé. Tudatosítsd, hogy Isten benned lakozik, és te Ő benne létezel, érezd az egységet, a szeretet erejét és adj teret magadban Neki. Képzelj el a szívközpontodban egy arany meleg fényt, hagyd, hogy betöltsön, kibontakozzon körülötted. Lásd amint a Nagy Központi Napból, a Kozmikus Forrásból egy arany sugár árad hozzád, és fényoszlop formájában teljes lényedet áthatja. Aztán engedd el az egód görcsös akaratosságát, add át az irányítást az isteni énednek, old fel minden ellenállásod, amely régi éned rögzült viselkedési mintáiból és a múltból hozott érzelmi fájdalmakból ered. Lélegezd és érezd az isteni szeretetet, amint betölti szívedet és kiárad a világodba. Töltekezz az arany fényből, amely szellemi világosságot teremt és összekapcsol a felsőbb éned tudatosságával.


Amikor a figyelmed fókuszát a kellemetlen tapasztalatokból Isten felé irányítod, életed azon területei, amelyek nehézségeket okoznak, elkezdenek megváltozni, mert új irányra hangolod  át a tudatosságod. Amíg az ego akarja megoldani a helyzeteket, addig a régi sémát fogod követni, ha megnyílsz az isteni szeretet felé, és megengeded, hogy szíved bölcsessége vezessen, a legjobb megoldásokat fogod megtalálni minden felmerülő helyzetre.

 

Egyre nagyobb békességet és belső nyugalmat fogsz találni az életedben, a belülről fakadó harmónia pedig kiárad a környezetedre.


Ily módon sokkal könnyebben fogod tudni elengedni a régi önazonosságod és rögzült viselkedés mintákat, a magasabb rezgésű frekvenciák pedig beépülhetnek a négy alsó testedbe. Amikor így teszel, valójában egy magasabb szintű valóság megteremtésének nyitsz ajtót, felhatalmazod az isteni énedet, hogy belépjen a világodba és átformálja azt. Tedd tudatosan életed részévé Istent, úgy, hogy közvetlen kapcsolódás által megengeded, hogy jelenléte betöltse életedet és minden aspektusát. A szeretet hullámhosszán eggyé válsz vele, a belőle áradó fény pedig begyógyítja lelked legmélyebb fájdalmát, mely elszakított tőle. Lassan ráébredsz, hogy minden kihívás, próbatétel és nehézség, amit valaha is tapasztaltál, abból fakadt, hogy kizártad Őt az életedből és elszakadtál, az isteni éned jelenlététől.

 

Ezen a szinten az ego feloldódik, mert megtapasztalod az isteni hatalom valódi jelenlétét, alázattal elfogadod sorsod, és megérted, hogy minden egy magasabb célt szolgál.

 

 

Írta: Aysha