Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A káosz erőtere gyengül

2021-04-14

A körülöttünk lévő energiaterek kezdenek kitisztulni

Föld 2.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

A káosz erőtere gyengül

 

A körülöttünk lévő energiaterek kezdenek kitisztulni, a gerjesztett káosz erőtere egyre jobban gyengül, ami annak köszönhető, hogy nagyon sok ember ébred rá az igazságra. A cirkusz még folytatódni fog, a megfélemlítéssel, hazugságokkal és széthúzás stratégiáival, de egyre több ember fog hátat fordítani e játszmáknak.

 

Mindaz, amit a sötét oldal tesz, valójában az ébredést, a változást és a felszabadulást segíti elő (szándékaikkal ellentétben).

 

A düh, a harag, a félelem csak erősíti kollektív szellemüket, bármi, ami ellen küzdünk, annak erőt adunk. Mivel nem valami ellen, hanem valamiért kell harcolnunk.

 

A tétlenség, belenyugvás és megalkuvás engedélyt ad számukra, hogy folytathassák üzelmeiket.

 

A megoldás, ha kiszállunk a játszmából, növeljük a szeretetet és a fény erejét, összefogunk és fenntartjuk a pozitív jövőkép látomását.

 

Alternatív megoldások és lehetőségek felé kell elindulnunk, ujjat kell teremtenünk, és ebben mindnyájunknak fontos szerepe lesz.

 

Ha a felébredt emberek egy cél felé haladnak, hatalmas dolgokra képesek.

 

Hosszú időn keresztül a semleges zónában voltunk, egyfajta „senki földje” állapotban (sokan most is átélik ezt). A régi már nem működik, feloldódtak a régi viszonyulási pontok, minden bizonytalan és ingoványos, az új pedig még nem tud kibontakozni a jelen körülmények között. Sokan komoly egzisztenciális és hitbéli válságon mentek keresztül vagy épp kilábalnak belőle.

 

Ki vagyok? Hová tartok? Mi értelme az életnek?

 

Ezek a kérdések és azon lelki állapotok, amelyek arra predesztinálnak, hogy komolyan megkérdőjelezzük az eddigi életünket nagyon fontos állomásai a belső átalakulásnak. A régi tudatosságban működtetett élet már nem tartható fent, az új még csak most fog kibontakozni, a köztes állapotban alakul át minden.

 

A semleges zóna egyfajta nullpont energia, ekkor törlődnek ki a régi hitrendszerek, karmikus minták, érzelmi viszonyulások, hamis ideák, gondolati sémák és mentális programozások.

 

Ezen programok és minták tartanak bennünket a régi fájdalmak és negatív érzések csapdájában, megerősítve azon a meggyőződéseinket, hogy az életnek nehéznek és szenvedéssel telinek kell lennie. E hiedelmek miatt a fejünkkel akarjuk megoldani a problémákat és szabotáljuk a lelkünk tervét, amely által örömteli és boldog élet teremthetünk meg.

 

Minél inkább meghaladjuk a régit, annak könnyebben tudunk hozzá igazodni az új energiákhoz.

 

Ha az eddigi időszakban elveszettnek érezted magad és nem találtad a helyes irányt az életeddel kapcsolatban, most végre magadra találhatsz. Az integráció és a földelés segít tisztázni merre tartasz és új motivációs erők ébredhetnek fel benned. A kreativitásod és inspirációd újra szabadon áramolhatnak. Új utak és irányok felé indulhatsz el és ismeretlen területeket fedezhetsz fel.

 

Lépj túl a bizonytalanság és a félelem érzésein, és aknázd ki a belső forrásod erejét, amely felébredt benned.

 

Légy jelen a szívedben, lépj kapcsolatba lelked hívásával és kövesd isteni utadat!

 

 

Szeretettel

Aysha