Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A Kék Csillag Gyermekei

2019-11-07

A Csillag Gyermekek ÚJ Hulláma érkezik a Földre

 Fény - Belső gyermek.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

A Csillag Gyermekek ÚJ Hulláma érkezik a Földre 

 

A Kék Csillag Gyermekei

 

Mihály Arkangyal

A legnagyobb örömmel osszuk meg Veletek a hírt, hogy az új energiákkal a Csillag gyermekek új hulláma érkezik a bolygóra. Ezek a lények beléptek a bolygó energia mezejébe, és folyamatosan születnek le, mint a Kristály Gyermekek legfrissebb hullámai. Az eljövetelük a megnövekedett sugárzás és fény részeként jött létre, amely körül öleli a Földet a 11:11:11-es Csillagkapu óta. Jelenlétük elősegítette a FÖLD MERKABA TERÜLETÉNEK fokozott felgyorsulását. Az egyének szintén érzékelik a saját MERKABA területeik megnövekedett sebességét, amikor megtapasztalják ezeknek a Csillag magoknak a magasabb tudatosságát és vibrációs befogadását.

 

A Kék Csillag Gyermekek vártak eddig a pillanatig, hogy megtestesüljenek a Bolygón. Vártak, amíg a Paradicsomi Háló a Helyére nem került, és a fény munkások egy nagy csoportja át nem ment a 9. dimenzióba, hogy megtartsa a Krisztusi Tudatosság Hálóját.

 

Amint ez a két tényező a helyén volt, a Kék Csillag gyermekei képesek voltak megtestesülni, hogy elvégezhessék speciális feladatukat. Ők a tudatosság 9. dimenzionális szintjén születnek, és anyagi megtestesülésüket a Paradicsomi Hálóba horgonyozzák le.

 

A Kék Csillag gyermekek, az energiák és a színek harmóniáján inkarnálódnak, egy intenzív Zafír kék sugárban.

De ebben a Zafír-sugárban szintén lobog a fehér gyémánt fény is, olyanok mint a kék villám, nagyon magas rezgésű, tüzes, kozmikus energiával rendelkeznek.

 

Azok közületek, akik képesek érezni az energiájukat, szédülést és kótyagosságot éreznek, méregtelenítési tüneteket tapasztalnak meg, amint a testük érintkezik e bejövő lelkek vibrációjával, mialatt támogatják a bolygót a további emelkedésében.

 

Ezen új gyermekeket egyedivé és csodálatossá teszi az is, hogy Lélek-sablonjaik a Szíriusz Csillagrendszerből származnak ...

És új sablont hoznak a Földre, amely tovább fogja vinni az Emberiség Spirituális Evolúciójának a csíráit és növekednek az Új Földben.

 

Igen, Kedves Lelkek, most, amikor az Új Föld születik, a magasabb dimenziók szívvel lélekkel támogatják az emberiség további fejlődését és növekedését a Fény oktávjain keresztül.

 

A Kék Csillag gyermekei magukban hordozzák az élet magjait egy olyan tapasztalat oktávjában, amely a 9. dimenzióval kezdődik, azon a helyen, ahol a legtöbb ember befejezi felemelkedési útját.

 

A Kék Csillag gyermekei készen állnak arra, hogy folytassák az utazást a Fénybe, de ez nem ölel fel sok generációt, mert ezek a gyermekek hozott magjaikat megosztják a Föld teljes krisztusi népességével.

 

A Kék Csillag gyermekei, akik kezdetben békét tartanak és életerőt teremtenek, minden közösségben megtestesülnek, de elsősorban az őslakos közösségekbe inkarnálódnak, vagy az őslakos közösségekkel szoros kapcsolatban álló szülőkhöz törekszenek.

 

Ennek az az oka, hogy e gyermekek feladata legfontosabb részét képezi a Föld bennszülött hagyományainak újjáélesztése és új energiákkal való ellátása. Amint ezek a gyermekek inkarnálódnak ezekbe a közösségekbe, jelenlétük olyan lesz, mint a kék villámlás.

 

A környezetükben olyan életerő lesz jelen, amely képes átalakítani és fellendíteni az őslakos népek hagyományait és bölcsességeit. Maguk is nagy tiszteletben fogják tartani ezeket a hagyományokat, és őket is nagy tisztelet fogja övezni.

 

Erre azért van szükség, hogy az Új Föld lakossága megtanulja elfogadni és tisztelni az őslakos közösségek földi bölcsességeit ismét, és hogy ezek a közösségek megszabaduljanak a kizsákmányolás és az alkalmatlanság érzetétől, és ismét megadják a tiszteletet a FORRÁS bölcsességének hagyományaikban és rituáléikban.

 

Kezdetben ezek a gyermekek horgonyzói lesznek a Béke energiájának is !!!

 

Önmaguk jelenléte sugallja a békét és a nyugalmat. Azok közületek, akik a közelmúltban érezték rezonanciájukat, észrevették, mennyire érzékenyek és mennyire kapcsolódnak a szíved érzéseinek áramlásához.

 

Ez a Kék Csillag gyermekeinek energiája, rendkívül hatalmasak lesznek, de ez az erő a magasabb elvekkel való integritás és összhang eredménye.

 

Születésüktől kezdve teljesen összehangolódnak a szív energiájával és a FORRÁS fényével ... És soha nem veszítik el ezt a Felsőbb kapcsolatot.

 

Rendkívül erőteljesek, de egyben nagyon gyengédek is. Rendkívüli gyengédségük teremti meg a Béke azon helyét, amely által felismered őket.

 

Tehát, kedves fény munkások, a közepén minden változásnak, zavargásnak, és a kihívásoknak, üdvözöljük a Villámló Kék Sugár gyermekeit a bolygótokon!

 

ARCHANGEL MICHAEL vagyok

 

 

 

Jessica De La Torre által

Megosztotta szeretettel


Pars Kutay