Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A KÉK SUGÁR CSILLAGMAGOK

2024-05-22

A Krisztusi tudat tervrajzát hozzák el a Földre

michael ark kard.jpg

Kép forrása: Pinterest 

 

A KÉK SUGÁR CSILLAGMAGOK 

 

A kék sugár csillagmagjai egy lélekcsoport, akik a teremtés kék sugarán keresztül érkeztek a Földre. Erős kapcsolatuk van Szíriusszal, és a Krisztusi tudat tervrajzát ágyazzák be a morfongenetikus és auretikus mezőkbe. Sokan közülük nagyon nehéz gyermekkort éltek meg, mert szándékosan inkarnálódtak toxikus és bántalmazó családi dinamikába, hogy transzmutálják és meggyógyítsák azt a DNS-ősgenerációs vonalat.

 

Azért vannak itt, hogy átadják másoknak a Krisztus-tudat tervrajzát, energiamezőjük kapcsolódásán és mintáin keresztül.

 

Az emberek vagy nagyon szeretik őket, vagy nem bírnak a közelükben lenni. Ez azért van így, mert megtestesítik az IGAZSÁGOT, és sokan nem állnak készen szembenézni az igazsággal. Ők maguk az igazság keresői, és egész életükben a válaszokat keresik.

 

A blueray - kék sugar - csillagmagok hihetetlenül tehetségesek és könnyen tanulnak új dolgokat.

 

Ez lehetővé teszi számukra, hogy felgyorsítsák az élet leckéit. Látszólag annyi hibát követnek el, amennyit csak tudnak, aztán gyorsan levonják a leckéket és arra a következtetésre jutnak, hogy sokkal több van ebben az emberi tapasztalatban, mint ami látszik. Ez felébredést eredményez, és aztán elkezdhetik isteni munkájukat itt a Földön.

 

A kék sugar lelkei kék aurával rendelkeznek, és a legtöbbnek voltak korábbi életei Egyiptomban, Lemuriában és Atlantiszon.

 

Mindegyikük Michael arkangyal „spirituális csapatához” tartoznak, Ő a legfőbb mentoruk-lélekvezetőjük.

 

Mélyen kapcsolódnak az ősi ezoterikus tudáshoz.

 

Nagyon intuitívak, telepatikusak és született médiumok. Léleklátók, érzik mások érzéseit, még akkor is, ha nem akarják. Ez azért van, mert azért vannak itt, hogy egyesítsék az aurikus mezőjüket másokkal, és így megosszák a Krisztus-tudat tervrajzát. Belülről kódolják át kollektív tudati mezőt, a belőlük és általuk lehorgonyzott fénykódokkal.

 

 

Írta: Shari Mattson

Fordította: Aysha