Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A KORLÁTOKON TÚL

2022-06-25

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK A FELEMELKEDÉS IDŐVONALÁN

föld 0111.jpg

Kép: Pinterest

 

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK A FELEMELKEDÉS IDŐVONALÁN

 

A KORLÁTOKON TÚL!

 

A Napforduló óta hatalmas letöltések zajlanak, hogy teljesen összeolvadjunk a Multidimenziós Énünkkel. Az elmúlt hét meghozta és lehetővé tette számunkra, hogy a magasabb dimenziós frekvencia fény és tudathullámok egy teljesen új szintjét lehorgonyozzuk le.

 

Az Aranykorba vivő Idővonal és a Felemelkedés Valósága teljesen lehorgonyzódott, aktiválódott és elérhetővé vált a számunkra!

 

Most az Isteni Világokhoz kapcsolódunk és hozzáférhetünk a Kozmikus Isteni Forrás Tudatához, ahonnan elérhetővé váltak az Eredeti Isteni Tervrajzok és Tökéletességi Fénymintázatok, hogy az emberi test átalakulása végbemehessen.

 

MOST AZ A LEGFŐBB DOLGUNK, HOGY SZÉLESRE NYISSUK SZÍVÜNK KAPUJÁT, hogy lehetővé tegyük az Isteni Szeretetcunaminak, hogy befejezze a munkát, és MINDENT egy magasabb többdimenziós frekvenciába, Tudatosságba emeljen.

 

Intenzív tisztulások zajlanak most egyéni és kollektív szinten, amint kioldódik a kollektív árnyéktest, korlátozó programok és régi idővonal erőtere. Oldódnak a negatív entitások által generált hatások, ami a régi, torz tervrajzok és sablonok része volt a morfongenetikus mezőben.  Ezért most gyógyul és bővül a szívközpontunk, az aurikus és morfogenetikus mezőnk. Egyesülünk a többdimenziós énünkkel, új szinteken aktiválva a DNS-ünket és fénytestünket.  Engedd meg ezt a szent Átalakulást, kvantum-, sejt-, atomi, szubatomi, molekuláris és DNS szinten.

 

A régi mátrix valóságok összes megmaradt torzulása és emléke tisztul, minden, amit elnyomtak a sejtszintű elengedés és gyógyítás folyamatában van. A megtisztulás és a többdimenziós összeolvadás felkészít bennünket a VÉGSŐ KVANTUM UGRÁSRA és a Kollektív Tudatossági Változásra.

 

Minden felemelkedik egy magasabb dimenziós frekvenciába.

 

Minden, ami hamis és mesterséges feloldódik. Újraírunk mindet, ezzel együtt létrehozunk egy teljesen új forgatókönyvet. 

 

Most az alacsony tudatszinten élő emberek, akik a régi mátrix részei és fenntartói (voltak), nagyon zaklatottak, idegesek és feszültek, mert világuk romokba dől össze.  Legyünk velük kapcsolatban bölcsek és ne menjünk bele a drámájukba. Minden körülmények között meg kell őriznünk a békénket, szeretetünket és fényünket.

 

Kiemelkedünk a bukott valóságokból.

 

Minden, ami hamis és mesterséges, megtisztul.

 

Isteni Tervrajzok, Forráskódok és Fény Tudatosság visszaszerzése zajlik.

 

Felébredünk a régi Mátrix illúzióiból, hazugságaiból, kivetítéseiből, manipulációiból, hamis narratíváiból és torz programjaiból, amelyek elferdítették a valóságot és egy olyan mesterséges idővonalhoz kötöttek bennünket, amely a felemelkedés megakadályozására irányult. Most mind ez nagy erővel tisztul, a Legfelsőbb Isteni Tudat közvetlen beavatkozása által.

 

Most minden elveszett, ellopott vagy széttöredezett lélekrészünk visszatalálhat az egységbe, visszahívhatjuk és meggyógyíthatjuk az áradó isteni gyógyító fényben.

 

Az elszakadás minden megmaradt illúziójából kilépve MOST mélyen ÚJRA EGYSÉGBE EMELKEDÜNK!

 

MINDEN AZ ÚJ VALÓSÁG MEGTEREMTÉSÉRE ÉS AZ ÚJ LÉTEZÉSI MÓD MEGVALÓSÍTÁSÁRA IRÁNYUL, AMI MÖGÖTT AZ ISTENI TERV ÉS TUDAT FÉNYPROGRAMJA REJLIK.

 

MOST AZ A FELADATUNK, HOGY TELJES ÖSSZHANGBA KERÜLJÜNK ISTEN AKARATÁVAL ÉS ÉLETÜNKET VEZÉRLŐ GONDVISELŐ ÚTMUTATÁSSAL.

 

TELJES HITTEL ÉS BIZALOMMAL AZ ISTENI AKARATNAK VALÓ ÖNÁTADÁS ÁLTAL.

 

Áldással és szeretettel

 

Aysha

 

 2022.06.26.