Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A KOZMIKUS TÁNCOS

2023-10-18

Megtestesült Fény vagy, aki táncol az Új Földön Hullámain!

kozmikus táncos.jpg

 

A KOZMIKUS TÁNCOS

 

Michael arkangyal októberi üzenete:

 

Szeretteim, amint áthaladtok a napfogyatkozás őszi szezonján és továbbléptek a 11/11 portálon, számos energetikai és fizikai kihívással néztek szembe. Ez egy olyan időszak, amikor minden, ami nincs egyensúlyban a felszínre jön, mind a személyes életben, úgy a bolygó terében is. De másrészt, ez az ünneplés ideje is számotokra, mivel a Felemelkedés első és második hulláma most fejezi be útját. Készen áll arra, hogy a „világ fénye” legyen, hogy békét és szeretetet tartsanak a szívükben, annak ellenére, hogy az erőszak és a gyűlölet alacsony megnyilvánulásai elterjednek a Földön.

 

Ha ezeket a szavakat olvassátok szeretteim, akkor valószínűleg azok közé tartoztok, akik képesek hozzáférni az Új Föld frekvenciájához és megtartani azt mások számára is, akár csoportosan, akár egyénileg. Téged a Kozmikus Táncos szimbóluma arra ihlet, hogy kitartással és kegyelemmel kapcsolódj az Élet Táncába. Ne hagyd magad a kétségbeesésbe sodródni, hanem táncolj a Remény és a Szeretet felemelkedő spiráljával.

 

Amikor egy képzett táncos a zenére mozog, olyan mozgás mintákat hoz létre, amelyek kifejezik a lelkét és a történetét. Az élet tánca sem különbözik attól, mint ahogy a Mennyei Zene hangjára, Kódjainak Hullámaira ráhangolódva haladtok a Valóságot megteremtő és megnyilvánító szent geometriai ösvényeken.

 

Tudniillik ugyanis, hogy azok, akik nagy kecsességgel és ügyességgel táncolnak, azoknak először meg kellett tanulniuk a lépéseiket, ami gyakran sok évbe telt, hogy elérjék a megfelelő készségszintet. Ugyanígy, szeretteim, ti is sok évet töltöttetek azzal, hogy igazodjatok ezekhez az Új földi frekvenciákhoz, és megtanuljátok a személyes felemelkedési utazásotok lépéseit. Itt az ideje, hogy egyszerűen kifejezd, azt aki vagy, miközben az Élet Táncával áramolsz.

 

Készen állsz arra, hogy megtartsd az Új Föld ezen frekvenciáit, miközben a Szív Szent Útjain haladsz, amelyeket Jézus és Mária Magdolna tanított az Arany Krisztus-tudat Avatárjaiként végzett munkájuk során.

 

Amint eléred ezt a készségszintet, képes leszel személyes gyakorlatot kialakítani, amely támogatja és ápolja fizikai, érzelmi és mentális jólétedet. Vonzódni fogsz azon csoportokhoz, közösségekhez és Fénykörökhöz, amelyek felerősítik a szeretet, az öröm és a hála szívfrekvenciáit.

 

Itt az Új Föld! Titeket a Béke és a Szeretet Nagyköveteivé emeltek. Légy Te a Szeretet a mindennapi életed minden lépésében!

 

Légy Te a Kozmikus Táncos, aki teljes kecsességgel mozog a Csillagok zenéjére, ami a szívében és a lelkében van.

 

Megtestesült Fény vagy, aki táncol az Új Földön Hullámain!

 

Írta: Celia Fenn

Fordította: Aysha